Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Aarschot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Aarschot.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Aarschot of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Aarschot die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Aarschot:

Regenwaterput plaatsen en aansluiten

Ik zou een regenwaterput willen laten plaatsen en die dan te gebruiken voor wc's, wasmachine en eventueel andere zaken. dus er moeten bijkomende leidingen gelegd worden, ik heb onder gans het huis een kruipkelder van 1m20 en een heel groot hellend dak.

Kleine klusjes uitvoeren

Ik wil een paar laatste klussen laten doen in mijn nieuw appartement zoals 4 rolgordijnen ophangen, 1 gordijnroede, een klein werkbladje in de berging, wat haken om dingen op te hangen en een paar kaders enzo in de living.

Oud kot afbreken met asbest

Oud kot afbreken met puntdak en deel asbest op het dak. Kot van 35 m².

Plaatsen van een bijkomende betonnen regenwaterput van 10.000l

We hebben al een bestaande regenwaterput van 10.000l zitten die dan daarna overloopt in de tuin. We willen de overloop aansluiten op een 2de regenwaterput van 10.000l. We zoeken iemand die deze 2 betonnen regenwaterput kan leveren en ingraven.

Betonskeletbouw zetten

Ik wil een ruwbouw zetten in beton. 240m2 in twee verdiepingen. (120m2 + 120m2) Ik wil enkel betonnen skelet van mijn huis, de rest doe ik zelf.

Riolering omleggen

Onze tussenwoning is nog niet aangesloten op de riolering. Nu loopt alle binnenriolering naar achteren, waar het via een put naar een beek stroomt. Voor aansluiting op de riolering aan de straatkant moet de binnenriolering dus omgelegd worden.

Betonnen fundering gieten

Fundering : 8 op 5 = 40m² gieten met een 20cm hoogte voor een stuk aan bouwen

Herstellen van elektrische rolluiken

1 van onze elektrische rolluiken aan een schuifraam stopt bij het naar boven gaan, als het ongeveer 10 a 20 cm van de grond is. Met een duw gaat het verder naar boven. Het kan de motor ook zijn. Afmetingen van het raam: 2 m 15 hoog, 2 m 05 breed.

Voegwerk buitenmuur

Ik wil graag mijn buitenmuur van de tuin opknappen de voegen vallen er op veel plaatsen uit dus ik zou deze graag opnieuw laten voegen. Het gaat over 2 zijden van +- 13 meter lang en +- 1. 80 hoog.

Kleine klussen in en buiten huis

Kranen vervangen. Wc repareren, vlotter kapot. Een stuk vloer in garage repareren. En eventueel een afdak zetten.