Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor kleine klusjes uitvoeren:

Kleine klusjes uitvoeren

Ik wil een paar laatste klussen laten doen in mijn nieuw appartement zoals 4 rolgordijnen ophangen, 1 gordijnroede, een klein werkbladje in de berging, wat haken om dingen op te hangen en een paar kaders enzo in de living.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Aarschot (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kleine klusjes uitvoeren uit heel België:

Klusjes uitvoeren buitenshuis

Graafwerken uitvoeren om afvoerbuizen te plaatsen tot aan riolering. Oud overkappingsdak van ong. 4m afbreken. Klinkers plaatsen over een opp. van ong. 1.5m x 15m. Afval afvoeren.

Uitvoeren allerlei klussen

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: 1) Een slim wasrek ophangen aan een vals plafond, hier is een houten plaat voor nodig die afgemeten/gemaakt moet worden zie www.droogrekkopen.nl 2) Schilderij ophangen 3) Kruidenrekje in de keuken ophangen 4) TRX x-mount plaatsen op de valse plafond in de garage. Hier moeten speciale pluggen gebruikt worden die het gewicht kunnen dragen en de steunbalken in de plafond moeten gevonden worden. https://store.trxtraining.com/products/trx-white-xmount

Verschillende klusjes uitvoeren

2 elektrische schakelaars plaatsen Vloer herstellen 40 m2 laminaat plaatsen

Klusjes uitvoeren

3 rolgordijnen plaatsen, Sifon plaatsen lavabo, Vervangen gebarsten raam, Dichtmaken opening gyproc, Vervangen stuk gyproc, Schade keuken door lek dak repareren, 2 permanente vliegenramen plaatsen, Opnieuw afkitten raam silicone, Lek gootsteen repareren, Vervangen achterwand keukenkast

Klusjes in huis

Ik wil graag een aantal klussen in huis laten uitvoeren: badkraan opnieuw vastzetten, knop om door te spoelen van het toilet is kapot, extra stopcontact steken, evt. kapot rolluik herstellen.

Uitvoeren van allerlei klusjes

Ik ben op zoek naar iemand die af en toe wat kleine klusjes kan doen bij me thuis. Soms is dat gras afrijden om de 2 à 3 weken, soms iets helpen omhoog hangen (2 keukenkastjes en andere zaken), naar het containerpark rijden, aluminium kozijnen ramen bewerken enz. Hetgeen dat nu moet gebeuren is het gras afrijden (300-400m²) en de boordjes van mijn gras doen.

Verschillende klusjes uitvoeren

Reinigen van dakgoten, kleine zinkherstelling, reinigen en/of herschilderen van een stuk gevelnok onder het dak.

Rolgrodijnen ophangen en hanglampen monteren

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: 6 stukjes rolgordijnen ophangen. En 10 “hanglampen” laten monteren.