Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Affligem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Affligem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Affligem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Affligem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Affligem:

Herstellen voorgevel

Ze hebben in mijn voorgevel gereden, waardoor deze enorm beschadigd is. Er is een heel stuk weg aan de voordeur. De gevel bestaat uit sierstenen, maar ik heb geen idee wat de oppervlakte is.

Monteren Ikea kleerkasten

Ik heb 3 kleerkasten Ikea gekocht maar wil ze laten door jullie monteren

Vervangen toilet en kraan en nakijken wasbak

Toilet en kraan hebben we al voorzien, enkel de installatie. De wastafel lekt, graag eens nakijken.

Waterput boren

Waterput voor gebruik tuin,wc,wasmachine. Deze moet op de oprit komen naast de bestaande regenwaterput. Indien mogelijk wil ik beide putten met elkaar verbinden.

Regenwaterput boren en aansluiten voor gebruik tuin en huishoudelijk gebruik

Regenwaterput boren met pomp aansluiten zou zijn voor tuin en huishoudelijk gebruik. Die zou vooraan in de tuin komen. Dit is een HOB , voldoende ruimte vooraan aan de oprit.

Waterpomp nakijken en herstellen

Ik heb een waterpomp om regenwater uit de regenwaterput op te pompen,maar die pomp slaagt voortdurend op. Al verschillende keren terug druk opgezet,maar in een mum van tijd slaagt die pomp weer voortdurend weer op.

Boren van regenwaterput in achtertuin/voortuin

Boren van een grond waterput. Ik zou dit willen gebruiken voor huishoudelijk gebruik en voor de beregening van de tuin.

Graafwerken nodig voor aansluiting van gas

Men moet graafwerken uitvoeren voor de gasleiding aan te leggen. Dit moet gebeuren vlak voor de gevel waar de gasleiding zal binnenkomen een werkput van 1 meter x 1 meter x 1 meter. Hierna een open sleuf van minimaal 0,7 meter diep in rechte lijn van de werkput naar de rooilijn. Hierna een gladde, rechte pvc-wachtbuis voorzien met diameter 110 mm. Leg die buis in de open sleuf vanaf de rooilijn tot aan de werkput. De buis moet stoppen aan de werkput. Voor de laatste meter moet je geen mantelbuis voorzien. Het gaat om een afstand van 8 meter. Hierna ook alles terug dichtmaken.

Plaatsen binnendeuren

Plaatsen van 8 binnendeuren. De deuren hebben wij al ter beschikken.

Spouwmuurisolatie plaatsen

Ik zou graag de spouw van mijn woning laten isoleren. ter plaatse komen kijken voor de oppervlakte.