Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor spouwmuurisolatie plaatsen:

Spouwmuurisolatie plaatsen

Ik zou graag de spouw van mijn woning laten isoleren. ter plaatse komen kijken voor de oppervlakte.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Affligem (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor spouwmuurisolatie plaatsen uit heel België:

Composiet gevelbekleding plaatsen

Binnenkort gaan we een nieuwe voordeur laten plaatsen in onze woning. We zouden dan graag ineens ook een stuk voorgevel laten bekleden met Rockpanel. Aan de voorgevel van onze woning is met een houten constructie een soort garagepoort nagemaakt door de vorige eigenaars. Aangezien er helemaal geen garage achter die houten platen zit, zouden we die graag willen laten bedekken... Isoleren is niet meer nodig, aangezien er al spouwmuurisolatie geplaatst is. Het betreft een oppervlakte van +/- 2,5m op 5m.

Plannen voor buitenisolatie en plaatsen van ramen

Mijn buitenmuren pakken vocht en bieden geen grondige isolatie. Ook de ramen zijn verouderd. Ik wil deze muren beter isoleren en nieuwe ramen plaatsen. Op het gelijkvloers zitten al nieuwe ramen. De slaapkamer op de eerste verdieping moet nog onder handen genomen worden. Daar zijn een vijftal nieuwe ramen nodig en dus ook isolatie. De buitenmuur is geschilderd en pakt wat vocht, spouwmuurisolatie lijkt me niet geschikt. Oppervlakte van de muren en ramen weet ik niet vanbuiten, maar indien gewenst kan ik dit opzoeken.

Gevelbekleding met steenstrips

Het betreft een woning uit de jaren 50 met een 5mm dikke spouw, en 1 muur (voorgevel) met reeds vernieuwde glaspartijen, en 1 muur (zijgevel) met nog te vernieuwen glaspartijen. Er is een mogelijkheid om langs de voorgevel tot 12 cm diep te werken en langs de zijgevel quasi onbeperkt. We willen graag advies naar kostprijs en werkwijzen van het plaatsen van buitenmuurisolatie van beide gevels in steenstrips of platen (Trespa, cementvezelplaten, ...). Zeker icm met de te vernieuwen ramen. Tevens moet voor de zijgevel een oplossing gevonden worden voor het dakwerk. We weten bijvoorbeeld niet of de huidige staat van de gevel voldoende is voor het plaatsen van een 'hangende' buitengevelisolatie. Indien zo overwegen we immers OOK om spouwmuurisolatie te plaatsen. Indien niet, vragen we ons af wat de kosten zouden zijn bij het 'opnieuw plaatsen' van de buitengevel voor de zijgevel (waar de ramen nog moeten worden vervangen worden), maar dit lijkt ons niet opportuun voor de voorgevel (waar de ramen reeds vernieuwd zijn). We zoeken dan ook een vakman die ons gerichte oplossingen voor deze problemen kan bieden.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Vrijstaande woning met 1 verdiep + zolder, bouwjaar 1985 - Isolatie : dubbel glas, spouwmuurisolatie, isolatie zoldervloer - 160 m2 te verwarmen oppervlakte in 3 circuits : 68 m2 living, hall, bureau met vloerverwarming, 22 m2 badkamer + keuken met vloerverwarming, 70 m2 slaapkamers met lage temperatuur radiatoren - kamerhoogte : 2m40 (living 2m80) - huidig systeem : hoogrendementsketel op stookolie Viessman Vitotronic 100 / Vitoflame 200 / Vitola 200, jaarlijks verbruik ca 2000 l stookolie, watertemperatuur 44-46 °C rechtstreeks geïnjecteerd in warm water circuit, dus geen voorverwarmde waterreserve - Sanitair water via elektrische boilers (badkamer, keuken). - Gewenste werken : vervanging bestaand verwarmingssysteem met behoud bestaande vloerverwarming en radiatoren

Gevelisolatie + dakisolatie plaatsen

Ik wil mijn woning laten isoleren. De gevel heeft een oppervlakte van 128.5 vierkante meter. Het schuin dak heeft een totaaloppervlakte van 73.62 vierkante meter. Voor de gevel zou ik graag eens prijzen vergelijken voor zowel spouwmuurisolatie als buitengevelisolatie (+ optie renovatie). Voor de zolder zullen in de toekomst 2 kamers worden toegevoegd dus een zeer hoge isolatiewaarde is hier nodig. Enkele kleine metselwerken zullen eerst moeten uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld het dicht metselen van kachelgaten in de muur.

Lucht - Water warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarmen met een CV ketel op stookolie en standaard radiatoren en willen de ketel vervangen door een hybride warmtepomp. Onze woning dat werd gebouwd begin jaren '70 maar werd al voorzien van dak en spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie aanbrengen op enkele plaatsen

In mijn nieuwe woning analyseren of er overal spouwisolatie aanwezig is. Bij de plekken waar er dit niet aanwezig is moet er dus extra spouwisolatie geplaatst worden.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Appartement op eerste verdieping. Ouderdom 25 jaar. Isolatie : Dubbel glas, spouwmuurisolatie, Dubbel dakisolatie( glaswol en PUR), vloerisolatie. Onlangs volledig gerenoveerd. Wordt voorzien van zonnepanelen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Elektrische verwarming