Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstellen voorgevel:

Herstellen voorgevel

Ze hebben in mijn voorgevel gereden, waardoor deze enorm beschadigd is. Er is een heel stuk weg aan de voordeur. De gevel bestaat uit sierstenen, maar ik heb geen idee wat de oppervlakte is.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Affligem (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen voorgevel uit heel België:

Afschuren en verven houten kroonlijst

Afschuren, eventueel herstellen en verven van houten kroonlijst. De gevel is 6 meter breed. Enkel aan de voorgevel. De kroonlijst bevindt zich op op ongeveer 7 meter hoog.

Dakgoten vervangen of herstellen

De voorgevel wordt nat onder de dakgoot (1e verdiep) bij regenval. Het is een dakgoot van ongeveer 9 meter lang en bestaat uit zink.

Verzakking herstellen

Wij vermoeden dat ons huis aan het verzakken is aan de voorgevel. We zijn op zoek naar iemand die hiervoor een inschatting kan maken en de nodige herstelling kan maken. Het balkon is ook te bekijken. Woning met 2 étages.

Herstellen van arduin en dorpel voorgevel

Bij het plaatsen van zonnepanelen heeft de firma mijn arduinen drempel beschadigd door er verkeerdelijk een gat in te boren waardoor er een hoek is afgesprongen. Ook de boordsteen ernaast is losgekomen, dit is tijdelijk hersteld. Graag terug een stuk hoeksteen op plaatsen of boetseren. alsook de boordsteen terug goed vastmaken.

Herstellen fundering muur

De tegels op de muur komen los. Voorgevel onder vensterbank met tegels. We hebben een barst ontdekt onder de vensterbank, deze kan je ook aan de binnenkant zien. We zoeken iemand die de schade kan bekijken en de oorzaak kan aanpakken om verdere problemen te voorkomen. We hebben nog plannen met ons huis ivm gevelwerken en isolatie maar de barst is voor ons prioriteit.

Regenpijp herstellen

Regenpijp deze nacht langs voorgevel volledig losgekomen van gevel zonder aanwijsbare reden. Zou dringend moeten hersteld worden. Bij regen gaat alles vanuit de dakgoot rechtstreeks naar beneden komen

Dakgoten vervangen of herstellen

We merken sinds enkele weken dat er na hevige regen een waterspoor op de voorgevel te zien is, steeds op dezelfde plaats. Zelf kon ik geen lek of schade aan de dakgoot zien. Vorig weekend stelden we vast dat er op de slaapkamer, net onder dak en ter hoogte van de lek, schimmel op de binnenmuur verschijnt. We willen dit zo snel mogelijk laten herstellen.

Betonrot aan dakgoten herstellen

Ik heb een betonnen dakgoot aan de voorgevel die aan renovatie toe is. Het is ongeveer 8m lang.