Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Beersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Beersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Beersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Beersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Beersel:

Oude woning en bergplaats afbreken

Afbraak van oude woning en oude bergplaats in de tuin. Hierna moet men ook het afval wegvoeren en het terrein bouwklaar achterlaten.

Schouwen en velux

Hervoegen 2 schouwen. Voor 1 schouw slabben nazien. Oude Velux verwijderen en nieuwe plaatsen in PVC

Verwijderen draagmuur

Om de keuken en de living tot één geheel te maken wil ik de muur hiertussen verwijderen. Alsook het plafond afwerken. Werken kunnen starten in maart 2012.

We hebben een bungalow in Beersel met ...

We hebben een bungalow in Beersel met een zolder die niet ingericht is en vol stutbalken staat. De ruimte is niet geïsoleerd en wordt momenteel enkel als opslagplaats gebruikt. Graag zouden deze ruimte willen inrichten als bureau/logeerkamer. Eventueel het dak op bepaalde plaatsen verhogen, isoleren, ramen plaatsen, ... Ik weet niet of we daarvoor een bouwvergunning nodig hebben.