Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Begijnendijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Begijnendijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Begijnendijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Begijnendijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Begijnendijk:

Waterput boren om tuin te besproeien

Ik had graag mijn koivijver voorzien van eigen water. Hiervoor wil ik een waterput laten boren. Bijhorende pomp en aansluiting ook te voorzien.

Afkitten van acrylwanden en douchebak

Uitsnijden siliconen en opnieuw afkitten tussen acrylwanden en douchebak.

Voegen terras herstellen

Graag had ik mijn terras laten herstellen waarbij de voegen zijn weggezakt. Hier en daar is een tegel los. Deze hangen nog steeds aan de chape maar beginnen te lossen.

Diverse kluswerken

Lampen ophangen, electriciteitswerken

Afkitten van badkamer

We hebben recentelijk een nieuwe badkamer geinstalleerd. Nu we toch alles hebben laten vernieuwen, zouden we ook het afkitten laten doen omdat dit toch het zicht van de badkamer mee bepaald.

Klaarmaken grond

uitslijpen en uitbreken van beton van +- dikte 20 cm en grond uitgraven to +- 30 diepte voor +- 130 M²

We willen graag onze woning (bouwjaar ...

We willen graag onze woning (bouwjaar 2005 met 1,5 verdiep) optrekken naar een volwaardig tweede verdiep met eventueel opnieuw een zadeldak. Graag hadden wij een architect voor de opmaak van de plannen, kostenraming en bouwvergunning.

Wij hebben een toilet laten installeren ...

Wij hebben een toilet laten installeren op de bovenverdieping. Deze moet nog volledig afgewerkt worden: gyproc wanden rondgezet, tegelen en vloeren eveneens moet er verlichting komen. Kleine oppervlakte, ongeveer 3m op 2,5m.

Het gaat hier om een oude woning van ...

Het gaat hier om een oude woning van 1950 met naast het huis een bijgebouw dat tot bijna in de helft van de woning komt,het is de bedoeling om dit bijgebouw af te breken en terug volledig op te trekken tot op dezelfde hoogte als het huis,ook is het huis maar 9 diep en mag 15m zijn,dus had ik graag deze 6meter bij aan het huis gebouwd,dus ik zoek een architect die deze plannen kan tekenen om tot een bouwvergunning te komen en mij raad kan geven in de indeling en die goede ideen heeft.