Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Buizingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Buizingen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Buizingen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Buizingen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Buizingen:

Regenwaterput plaatsen

Regenwaterput plaatsen in de voortuin van bestaande woning. Graag een regenwaterput van 10 000 liter.

Herstelling na waterlek uitvoeren

Lekdetectie heeft een lek in de vloer aangetoond; hierdoor is er zowel waterschade in ons appartement, als in het appartement van de onderbuur. We zijn op zoek naar een vakman voor de herstelling. Betonnen vloer daarin gebroken buis te herstellen.

Deuropening in draagmuur hoger maken

Graag willen wij onze deuropening van 1 m 60 brengen naar standaard formaat 2 m 08. Deze deuropening is in een draagmuur op het 2 de verdiep en onder het dak (zie foto's in bijlage).

Schilderen van twee schouwen

Schilderen van 2 schouwen.

Betonplaat voor tuinhuis plaatsen

Ik zou graag prijsoffertes krijgen voor het maken van een betonplaat voor het plaatsen van een tuinhuis. Het zou gaan over een plateau van 4 m x 3 m en een diepte van 15 cm met een vorstrand van 50 cm.

Voorbereidingswerken nieuwe keuken

Wij gaan nieuwe keuken laten plaatsen. We zijn nog op zoek naar aannemer voor de voorbereidende werken uit te voeren, het is te zeggen: waterafvoer opschuiven, aansluiting voor inductie op het elektriciteitsnet en de demontage van de oude keukenmeubels. De plaatsing van de nieuwe keukenmeubels wordt verzorgd door de keukenfabrikant.

We zouden graag van onze zolder een ...

We zouden graag van onze zolder een slaapkamer maken. Het dak zal weliswaar vernieuwd moeten worden eveneneens als de vloer.