Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstelling na waterlek uitvoeren:

Herstelling na waterlek uitvoeren

Lekdetectie heeft een lek in de vloer aangetoond; hierdoor is er zowel waterschade in ons appartement, als in het appartement van de onderbuur. We zijn op zoek naar een vakman voor de herstelling. Betonnen vloer daarin gebroken buis te herstellen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Buizingen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling na waterlek uitvoeren uit heel België:

Herstelling waterlek in warmwaterleiding onder badkamervloer

Huis werd gebouwd jaren 80. Lekdetectie uitgevoerd door Polygon. Waterlek bevindt zich in een warmwaterleiding onder de tegelvloer in de badkamer op het eerste verdiep. Wanneer we de boiler afsluiten houdt het op met lekken. Het gaat om een klein lek van maar enkele liter per dag.

Herstellen gevolgschade waterschade

Herstelling badkamer door waterlek 2e verdieping. Plaatsen van gyprocplaten (ca.1,70x1,80m), enkele natte muren herbepleisteren en behangen. Verder moet een luchtkoker worden afgedekt (ca. 1,15x0,9m). De kast van de boiler was doorweekt, waardoor de boiler volledig buiten gebruik is. (+ luchtafvoer), koppelingen waterleiding geoxideerd + (mog. leidingen); doorsijpeling water naar gelijkvloers.

Herstelling van waterlek aan koepel

Open koepel lekt opnieuw. Water dringt waarschijnlijk onder loden slabben. Dit probleem moet opnieuw aangepakt worden na de hevige windstoten van januari en februari. Het zou over een lengte van 4m zijn.

Waterlek en vervolgschade herstellen

Ik heb een lek in mijn badkamer gehad en zoek iemand voor de herstelling van de gevolgschade. De badkamer muur is kletsnat en moet opnieuw worden bezet en geschilderd en de parket moet worden opgeschuurd. Muur: +/-2m x 2.5m Vloer: +/-55m²

Plafond herstellen na waterinfiltratie

Er is waterschade aan de plafond van mijn slaapkamer door waterlek van de ketel in de zolder. Op zoek naar een vakman voor de herstelling.

Lek in waterleiding opsporen en herstelling gevolgschade

Wij hebben een waterlek in de muur tussen de keuken en de woonkamer. In de woonkamer is het behang losgekomen (2m breed x 1m hoog) De waterleiding van de keuken (aan- en afvoer van wasbak en vaatwasser) is in de uitgewerkt aan de kant van de keuken. De achterkant van de keuken is afgewerkt met een plaat, dus daar zie je de lek niet. Graag een offerte voor het herstellen/vervangen van de waterleiding. Bijwerken van bezetting en opnieuw behangen woonkamer. Of aan de kant van de keuken werken door keukenkastje van de muur halen en daar het lek te herstellen.

Waterleidingen vernieuwen

Bij herstelling waterlek is gebleken dat de waterleiding in mijn huis uit lood bestaan en nog in de zavel liggen. Ik zou dus de waterleiding willen vernieuwen. Bij voorkeur in opbouw.

Herstelling waterlek tgv breuk afvoer onder douche

In de afvoerbuis onder de douche is een waterlek vastgesteld, met als gevolg waterschade in aanliggende muur. Voor de herstelling zal de douche moeten verwijderd en teruggeplaatst worden aangezien de locatie niet bereikbaar is.