Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor reinigen en herstellen regenwaterput:

Reinigen en herstellen regenwaterput

Oude regenwaterput terug in gebruik nemen, eerst reinigen en herstellen. Ik vermoed dat het aan de pomp ligt.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Dilbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor reinigen en herstellen regenwaterput uit heel België:

Gevel renoveren en schilderen

We willen ons gevel vernieuwen en zoeken een aannemer hiervoor die we kunnen toevertrouwen volgende werken moeten gedaan worden bestaande cementgevel van 5 00 cm * 1200 cm , haarscheuren herstellen reinigen gevelvlak ,haarscheuren herstellen , herstellen gebreken, afwerkingpleister (vb. dalapro 3 mm) om oneffenheden weg te werken met een vlies klaar zetten voor schilderwerken. Schilderwerken: Aanbrengen fixatielaag, tevens aanhechtingslaag, Schilderen in twee lagen. moet waterdicht waterdicht zijn schilderen de oorspronkelijke zelfde kleuren (ongeveer ) (geen kalei , spuitkurk )

Regenpijp herstellen en reiniging dakgoten

Regenpijp is losgeschoten van de dakgoot. Moet opnieuw worden bevestigd. Ook dakgoten te reinigen.

Regenwaterput reinigen en waterdicht maken

Reinigen en herstellen regenwaterput van 20.000 liter.

Restaureren waterputten

Putten dateren waarschijnlijk van rond 1986 , zijn in beton met opgelegde betonnen deksel. (2 x 10000Ltr) Tussen put en deksel lijkt er na al die jaren vuil tussen te glippen wat de vervuiling versneld en ik bijna mijn regenwater niet meer kan gebruiken voor in het huis Dacht aan reinigen en dan eventueel herstellen of mss beter laten coaten Daarom graag een paar offerten met een raming van kosten

Dakgoten herstellen en herstellen kroonlijsten

Het betreft enerzijds het reinigen van de dakgoot. (Kornis) Anderzijds ontbreekt er een zijkant van de kroonlijst waardoor de goot aan een kant lekt. Het betreft een kroonlijst van ongeveer 10m welke gemakkelijk te bereiken. (Straatzijde). Het gaat om 2 gesloten bebouwingen naast elkaar. Ook bij de aansluiting van beide woningen lekt de dakgoot. Mogelijks moet er hier een nieuw stukje zink geplaatst worden.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Wij hebben een gemetste regenput naast ons huis (afm. L = 2,50 m - B = 1.20 m - H = 1 m), die echter lekt. In tijden van toenemende droogte, zouden wij graag deze regenput opnieuw voor de volle capaciteit gebruiken. Bovendien hebben we de indruk dat een klein gedeelte van het gebruikte vuil water ook in de put komt, iets wat ons vroeger nooit is opgevallen. Opnieuw waterdichtmaken van regenput.

Reinigen en herstellen regenwaterputten

Wij hebben een waterput onder ons terras van ongeveer 3.000 liter. Deze heeft een groot lek en wij zouden deze graag willen laten dichten.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Laten reinigen en herstellen van een regenwaterput van 2000 liter.