Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor reinigen en herstellen regenwaterput:

Reinigen en herstellen regenwaterput

Oude regenwaterput terug in gebruik nemen, eerst reinigen en herstellen. Ik vermoed dat het aan de pomp ligt.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Dilbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor reinigen en herstellen regenwaterput uit heel België:

Oude regenwaterput reinigen en terug in gebruik nemen

Oude regenwaterput terug gebruiksklaar maken, eventueel reinigen en herstellen en pomp installeren.

Regenwaterpomp KSB herstellen

regenwaterpomp slaat steeds in failure. Regenwaterput onlangs nog laten reinigen. We weten niet of ze kan hersteld worden of dat we gewoon een nieuwe moeten steken.

Reinigen en herstellen van regenput

Regenput zelf teruggetrokken, gemerkt dat er barsten, losse cement en betonijzer te zien is. Put is van 1976 en altijd in gebruik geweest. Andere put wil ik ook doen maar zonder verlies van water. Ene put hersteld en gereed voor gebruik, water overhevelen en 2de put herstellen. Graag ook afvoeren regenputten voorzien op toekomstige gescheiden riolering. Nieuwe aanzuigleidingen met filters plaatsen. Inhoud putten moet ik nog uitzoeken.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Regenwaterput van 10.000L reinigen en herstellen. Er zit een lek in.

Gevel renoveren

Behandelen van bloot liggende betonijzers + herstellen betonwerk Reinigen bakstenen en arduin + vuilafstotend maken Voegwerk herstellen waar nodig. Herschilderen van geschilderde delen. betreft een opp. van 5m x 7-8m.

Reinigen en herstellen regenwaterput

We hebben in de tuin een regenput van 5000 l, denk ik. Is niet aangesloten op het huis. Met een dompelpomp vul ik regelmatig een waterton van 44 l. We vermoeden dat de regenwaterput lekt.

Reinigen en herstellen regenwaterput

Reinigen en herstellen regenwaterput van 4m x 1.4m x 1.4m. Is een gemetste en gecementeerde regenput onder keuken. Waterpeil zakt sinds vorig jaar. Put is bereikbaar via een mangat van 40cm x 50cm. Geen vuil in put en geen loshangende of afvallende cementdelen.

Herstellen regenwaterrecuperatie

Een aantal jaar geleden hebben we onze regenwaterpomp uitgeschakeld omdat deze steeds uitviel doordat hij lucht aanzoog. Na wat zoeken vermoeden we dat het probleem zit in de aansluiting in de put tussen de drijvende vlotter en de PE-leiding die van de put naar ons huis loopt. We zouden deze nu willen laten herstellen zodat we het regenwater terug kunnen gebruiken. Het betreft een regenwaterput van +/- 7000 L. Pomp komt van Sack Selfbouw (zie foto in bijlage) Werk houdt dus vermoedelijk in : - controle of die koppeling inderdaad het probleem is - regenwaterput leeg maken - klemkoppeling in de put herstellen - regenwaterput reinigen indien nodig (is nu al een aantal jaar niet gebruikt, dus water is vermoedelijk niet zo proper meer)