Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Grimbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Grimbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Grimbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Grimbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Grimbergen:

Graafwerken uitvoeren voor gasaansluiting

Graven van greppel en put voor gasaansluiting. Het gaat over een stuk van 1 m³, plus een greppel van een halve meter breed, 70 cm diep over lengte van 8 meter.

Handmatige rolluiken motoriseren en isoleren van rolluikkast

Bestaande handmatige rolluik motoriseren. Afmetingen venster 300 lengte x 230 hoogte. Isolatie van rolluikkast afmetingen ongeveer 4 meter.

Muren plamuren en opschuren

Wij willen zowel de living als 3 slaapkamers mooi recht laten schuren om deze nadien zelf te schilderen. Ongeveer 20 a 25 m².

Plaatsing tuinhuis Luca met ondergrond

Graag willen wij onze blokhut LUCA 410 x 296 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een fundering (en of betonnen vloerplaat) te worden voorzien. De houten vloer zullen wij zelf plaatsen.

Klussen in badkamer

Klusjesman: Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. 1 ventilator in de badkamer installeren, 1 ventilator in de kelderkamer installeren.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik zou een vaste trap moeten laten plaatsen van de zolderkamer naar 1e verdieping (1 verdieping lager). Momenteel staat er een gewone ladder.

Gyproc muur verwijderen en afwerken om plaatst te creëren

Ik zou graag twee gyproc muren verwijderen om een grotere plaats te hebben, afval meenemen en afwerken aan plafond. Graag ter plaatse komen kijken.

Renovatie van zolder en badkamer afwerken

Zolder afwerken = kleine badkamer zetten. Houten muur zetten, platen tegen binnenzijde dak plaatsen en vloer leggen. Badkamer = vloer leggen, wc zetten en handdoek droger zetten en oude verwarming weg doen en platen zetten tegen de wand. Appartement wc = wc zetten en platen zetten tegen de wand. En nog een paar klein werkjes. Materialen zelf al aangekocht.

Luchtgommen beuken trap

Graag zouden wij de trap van onze woning laten luchtgommen. Hieronder kan u de specificaties vinden en in de bijlage foto’s. • Staat: 6 jaar oude beuken trap, niet vernist/behandeld, maar grote delen van de trap zijn wel geschilderd door vorige eigenaar • Doel: De trap luchtgommen zodat hij terug in zijn natuurlijk kleur/afwerking staat • Uitvoering van de werken: Zo snel mogelijk (moet in de maand oktober 2017 gebeuren) • Beschikbare data (indien deze data niet passen voor u, gelieve andere data voor te stellen in de maand oktober: o 8,13,14,15,16,21,22 o Alle ander dagen in oktober indien bovenstaande niet mogelijk zijn. o Trap 1: tussen gelijkvloer & verdieping 1 (16 treden), zowel boven als onderkant trap o Trap 2: tussen verdieping 1 & verdieping

Chape plaatsen en vloerisolatie van PUR voorzien

Chape plaatsen en vloerisolatie van PUR voorzien voor een 70m²