Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Haacht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Haacht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Haacht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Haacht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Haacht:

Aansluiten op riolering

Huis aansluiten aan de riolering. We zijn niet zeker dat we aan riolering verbonden zitten dus mogelijkheden bekijken en zien wat juist mogelijk is.

Doorboring maken in regenwaterput en aansluiting voorzien

De regenwaterput heeft nog geen aansluiting. Aan de zijkant van de put éénmaal 100 mm (wachtbuis), éénmaal 110 mm (aanvoer regenwater) en éénmaal 40 mm (socarex) doorboren. Hierna ook aansluiting voorzien.

Putboring grondwater uitvoeren voor gebruik in tuin

Graag in de achtertuin een put boring uitvoeren dit zou voor de tuin te besproeien zijn.

Behandelen muur tegen vocht en enkele sanitaire opknapwerken

Ik wil 2 klussen laten uitvoeren: - muur met vocht laten behandelen: de gyproc is al van de muur gehaald en de muur heeft enkele maanden kunnen drogen. De muur dient nog geïnjecteerd te worden tegen opstijgend vocht + nieuwe gyproc/plaat/... ervoor ter afwerking - opknappen van de berging: enkel oude buizen verwijderen, lavabo verplaatsen, nieuwe tegels leggen op bepaalde stukken,...

Betonvloer tuinhuis

Voor de bouw van mijn tuinhuis (hsb) ben ik op zoek naar iemand die een betonnen vloer giet. Voor zowel het uitgraven, plaatsen van bekisting en storten van beton. De grootte bedraagt ongeveer 20 m² (4 op 5) maar is geen perfecte rechthoek, en een dikte van 15 cm. De plaat komt op ongeveer 10 m van de openbare weg te liggen. (geen omheining of andere storende elementen) Graag zou ik ook de meerprijs willen weten voor het laten isoleren en polieren hiervan.

Blokhut Lounge met extensie monteren

Plaatsen van Blokhut Lounge 295/295 met extentie 285 cm... Er is geen betonnen vloer, kan dit geplaatst worden zonder, maar wel met binnenvloer. De werken uitvoeren in de periode van de maand maart.

Vervangen van dak

Twee dakvlakken ongeveer van 4 op 5 Vervangen van een dak. Dit is een hellend dak met leien. Totale oppervlakte is ongeveer 30-32 m².

Veranda dak herstellen

Door hagelschade heb ik een aantal gaten in de bovenste laag in twee platen. Het lekt niet door, is enkel de bovenste laag , onderste laag is intact. Dak herstellen. Verzekering vraagt een bestek om platen te herstellen.

Profielplaten plaatsen

Plaatsen van profielplaten op tuinhuis. Alle materialen zijn ter plaatse

Brede, lage betontrap gieten

Ik wil graag een betonnen trap laten storten van 3 m breed en 3 treden hoog.