Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor aansluiten op riolering:

Aansluiten op riolering

Huis aansluiten aan de riolering. We zijn niet zeker dat we aan riolering verbonden zitten dus mogelijkheden bekijken en zien wat juist mogelijk is.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Haacht (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiten op riolering uit heel België:

Sanitair en verwarmingsketel installeren.

Sanitair en verwarming installeren in het huis. Aansluiten op riolering aan de straatkant. Afvoer en de nodige kranen installeren. Afstand tot riolering is enkele meter, huis ligt aan de straat. Daarnaast een verwarmingsketel op gas installeren, inclusief radioatoren in 3 kamers.

Hemelwaterinstallatie plaatsen

Betonnen regenwatertank van 3.000L plaatsen en aansluiten. Rustige toevoer, sifonoverloop en dompelpomp met aanzuigleiding en fijnfilter met vlotterbal installeren. Hemelwaterafvoer aansluiten op regenwatertank. Overloopleiding naar afvoerleiding riolering aansluiten. Dompelpompleiding op regenwatercircuit woning aansluiten.

Regenwaterput herstellen & hydrofoorpomp installeren

Oude regenwaterput van de boerderij reinigen ,overloop plaatsen en aansluiten op de riolering. Eventueel barsten hierbij herstellen. Eens de regenwaterput herstelt is moet een hydrofoorpomp geïnstalleerd worden met leidingen naar de tuin & toilet.

Plaatsen regenwaterput, infiltratiebekken, nivelleren grond

Regenwaterput van 10.000L plaatsen met inline filter. Infiltratiebekken van 4.000L/8m² plaatsen. Grond nivelleren. Riolering aansluiten. Wachtbuizen nutsleidingen tot aan rioollijn plaatsen. Regenafvoeren aansluiten op regenwaterput.

Regenwater opvangen tank

Het plaatsen van een regenwater opvang tank, in de voortuin van een halfopen bebouwing. Het onderbreken van de afvoerbuizen van het regenwater, willen we zelf aansluiten naar de tank , en de overloop naar de riolering.

Septische put vernieuwen en afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering

Oude septische put uithalen en nieuwe plaatsen. Afvoer rechtstreeks aansluiten op riolering. Extra wachtbuis voor aansluiting voor later plaatsen.

Beerput vervangen

Beerput vervangen. Aansluiten op bestaande afvoeren van 2 wc’s. Wachtbuis voorzien om later te kunnen aansluiten op openbare riolering.

Rioleringswerken en vloerverwarming plaatsen

Toilet aansluiten op riolering. Gasleidingen weghalen. Waterleidingen van keuken naar toilet verplaatsen over ong. 3m. Vloerverwarming steken.