Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Hever te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Hever.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Hever of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Hever die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Hever:

Uitvoeren allerlei klussen

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: 1) Een slim wasrek ophangen aan een vals plafond, hier is een houten plaat voor nodig die afgemeten/gemaakt moet worden zie www.droogrekkopen.nl 2) Schilderij ophangen 3) Kruidenrekje in de keuken ophangen 4) TRX x-mount plaatsen op de valse plafond in de garage. Hier moeten speciale pluggen gebruikt worden die het gewicht kunnen dragen en de steunbalken in de plafond moeten gevonden worden. https://store.trxtraining.com/products/trx-white-xmount

Tuinhuis stalen dak met condensdoek plaatsen

Tuinhuis Lounge van 2.95m x 2.95m met stalen dak en condensdoek impregeneren. Betonnen ondergrond gieten. Tuinhuis plaatsen.

Sleuf graven voor gasaansluiting

Er dient een sleuf gegraven te worden vanaf de rooilijn tot aan de gevel van de woning met op het einde een werkput van een kubieke meter. Dit alles om uiteindelijk een gasleiding in de woning te trekken. De sleuf zal ongeveer 10 meter lang moeten zijn met een minimale diepte van 70 cm. Het terrein is licht oplopend en wellicht zullen er boomwortels verwijderd moeten worden.

Beton storten

Wij gaan een tuinhuis plaatsen en om te vermijden dat het verzakt, gaan we eerst beton storten. De plek waar het beton gestort moet worden, bevindt zich op minder dan 5 meter van de haag en van de straatkant. Wij voorzien dat alles klaar is en doen de afwerking, het beton moet enkel gestort worden. Ongeveer 2,5 m³. Woensdag 26/04 zouden de werken idealiter moeten uitgevoerd worden.

Scheiding afvalwater en regenwater

Mometeel werken in straat voor scheiding afval- en regenwater. Wij dienen scheiding nog te doen en zouden graag ineens een regenput plaatsen. Plannen en beschrijving werken beschikbaar op vraag.

Mazoutketel te verwijderen

Bovengrondse mazoutketel verwijderen nog 500 liter in. Ketel van 2000 liter

Herstelling - Dak pergola

Wij hebben hagelschade opgelopen aan het dak van onze pergola. Het gaat over een losstaand model met een bollend dak, de bovenste laag van het glas heeft schade opgelopen. Doen jullie dergelijke herstellingen? Is het mogelijk hiervoor een prijs te ontvangen? Foto's in bijlage.

Verwijderen van bovengrondse stookolietank

Aangezien wij op aardgas gaan overschakelen, moet onze bovengrondse stookolietank verwijderd worden. Het is een tank van +- 2700 liter, cilindervormig.

Plaatsen houten schermen

Plaatsen van houten schermen ongeveer 78 metert aan schermen op een betonplaat van 40 cm met betonplaten waarin de schermen worden gezet

2 scharnieren vervangen op keukenkast

Van onze eiken Dedecker keuken (jaren 80) zijn twee scharnieren versleten. Het scharnierdeel dat aan de binnenkant van de kast, tegen de zijkant staat, krijg ik niet verwijderd omdat de kasten tegen elkaar gemonteerd werden en die scharnierdelen vermoedelijk vanaf de buitenkant van de kast vastgevezen werden. Mits door de kast ernaast te boren heb ik wel 2 staafjes kunnen verwijderen maar het scharnierdeel laat zich nog niet verwijderen. Kan iemand twee nieuwe ronde openingen van 35mm doorm. +- 13mm diep frezen in de deurwand en twee nieuwe scharnieren iets lager of hoger dan de vorige monteren? want de scharnierdelen IN de kast zitten nu in de weg als er nieuwe scharnierdelen op de deur gemonteerd worden. De Dedecker scharnieren zijn niet meer te vinden. Of kan iemand het anders oplossen?