Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor sleuf graven voor gasaansluiting:

Sleuf graven voor gasaansluiting

Er dient een sleuf gegraven te worden vanaf de rooilijn tot aan de gevel van de woning met op het einde een werkput van een kubieke meter. Dit alles om uiteindelijk een gasleiding in de woning te trekken. De sleuf zal ongeveer 10 meter lang moeten zijn met een minimale diepte van 70 cm. Het terrein is licht oplopend en wellicht zullen er boomwortels verwijderd moeten worden.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Hever (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor sleuf graven voor gasaansluiting uit heel België:

Sleuf graven aardgasleiding

Een sleuf van 20m voor aardgasleiding

Sleuf graven voor gasaansluiting

Sleuf van 3m en gat van 1m op 1m aan gevel

Graafwerken voor nutsvoorzieningen uitvoeren

Voor een renovatieproject moet men een sleuf graven voor aansluiting nutsvoorziening in orde te brengen. Dit voor de aardgsaansluiting, wachtbuis te plaatsen. Bovengrondse elektriciteitsaansluiting moet ondergronds gebracht worden.

Graven van sleuf en put

Ik wil een sleuf (80 cm diepte en minstens 30 cm breedte) en een wachtput (1 m x 1 m x 1 m) te laten graven voor aardgasaansluiting en voorzien van een wachtbuis (diameter 110 mm) voor aardgasaansluiting (van rooilijn tot wachtput). Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius. Afstand is + ongeveer 18 meter vanaf rooilijn tot de plaats waar de put moet komen door voortuin. Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius.

Sleuf en put graven voor aardgasaansluiting + plaatsen wachtbuis

Ik wil een sleuf voorzien van een wachtbuis en een put te laten graven voor aardgasaansluiting. Dit alles volgens de voorschriften van Fluvius. Nadien alles herstellen in oorspronkelijke staat. Afstand is +- 16 meter vanaf rooilijn tot de plaats waar de put moet komen door voor- en zijtuin.

Sleuf maken voor gasaansluiting

Gasleiding is aanwezig in de straat maar niet in onze woning waardoor wij een sleuf moeten graven op 70cm diep, en buitenput op 1mx1mx1m. Volgens ons staat de roolijn op 6m van de woning. De bekleding van de oprit waar de sleuf moet gemaakt worden bestaat uit asfalt.

Sleuven graven voor aardgasinstallatie te plaatsen

Graven sleuf van woning tot rooilijn voor aanleg aardgas. Lengte van de sleuf ongeveer 10 meter. Ook putten voorzien voor de aansluitingen en eventueel een wachtbuis plaatsen.

Sleuf graven voor aansluiting gas

1.graven van sleuf op prive domein minstens 70 cm diep.Levering en plaatsing PVC straalboch van 110cm, 2.plaatsing van een harde gladde wachtbuis diameter 110 voorzien van een trekdraad op privé domein op minimum 60 cm diepte(gemeten van de bovenkant van de buis)en loodrecht op en tot aan de rooilijn.