Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Holsbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Holsbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Holsbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Holsbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Holsbeek:

Bodemonderzoek ivm verzakking huis en huis verstevigen

Bodemonderzoek ivm verzakking huis. Woning verstevigen. Verzakking is reeds 20j, er is al eens een bodemonderzoek gebeurd maar 2m van huis af. Momenteel staat men op het punt grote verbouwingen te doen.

Pad in tuin aanleggen

Ik wil een pad in klinkers in de tuin aanleggen. Lengte van het pad 10 meter. Aansluiting van het terras naar achterzijde van de tuin.

Aantal klussen in huis uitvoeren

Klusjesman: Ik wil de keukentoestellen laten verplaatsen en de tegels in de badkamer van een muur weg doen.

Plaatsing regenwaterput

We willen in de voortuin een regenwaterput laten plaatsen voor de hergebruik van regenwater.

Houten balken boven ramen vervangen

Vrijstaande woning met één verdieping. Aan de bakstenen achtergevel (maar boven een glazen veranda) bevinden zich twee ramen waarboven telkens een +/- 170 cm lange eiken balk is ingewerkt (genre fermette). Deze balken vertonen houtrot (waardoor schimmelvorming in een van de kamers) en dienen verwijderd en op een of andere manier vervangen te worden.

Lek dichten in regenput

Herstellen van de lek in de betonnen wand. Ik heb 2 regenwaterputten die onderaan verbonden zijn met een pvc buis. 1 van de 2 (of alle 2 lekt)

Dakwerken nieuwbouw

Graag een offerte liefst zo snel mogelijk voor het dak voor een nieuwbouwproject: (7,5*12, twee verdiepingen)

Vervangen steunpaal terras

Oude (gesplitte) steunpaal wegnemen en nieuwe op dezelfde plaats en identiek inpassen (stutwerk noodzakelijk). Houtsoort: Oregon Maten: 1m62x55x3m60. Foto's ter beschikking.

Betonkelder of gemetste kelder bouwen

Bouwen van een kelder te Holsbeek. Uitgraven inclusief. Bouwaanvraag is goedgekeurd op 5 februari 2015. Plannen ter beschikking.

Gyproc wanden plaatsen

2 gyproc wanden plaatsen van 280cm hoog en 50cm breed. 1 wand verstevigen met hout zodat er kastdeuren met scharnieren in geplaatst kunnen worden.