Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Kampenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Kampenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Kampenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Kampenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Kampenhout:

Afvoeren van zuiver steenpuin

Ik zou een 20 m³ zuiver steenpuin willen laten afvoeren. Het is makkelijk bereikbaar. Alles ligt al klaar afgebroken op de grond en bestaat uit kleine stukken steen en kalkcement. Dit tegen eind deze maand. Adresgegevens bij afspraak.

Prijsofferte ruwbouw HOB

We willen een ruwbouw modern (winddicht) laten plaatsen. Gelijkvloers = 120 m² (Hier komen aluminium platen en glas tegen, dus geen gekozen sierstenen) 1ste verdieping = 90 m² (hier worden gekozen bakstenen gebruikt) Dakhelling = 45 graden Mijn vraag is: hoeveel zullen de werkuren kosten?

Renovatie dakkapel

Renovatie van het dakkapel ongeveer een 4 meter breed en 2 meter hoog.

Klein metselwerk

Door een brand is de vochtwering in de spouwmuur gesmolten. Een stuk muur moet verwijderd worden om vochtwerking terug te plaatsen en erna moet muur teug gezet worden.

Plaatsen vals plafond

Plafond in badkamer vervangen.

Kuisen en filters plaatsen aan regenwaterput

Ik zou graag mijn regenwaterput laten kuisen en filters plaatsen tussen de regenpijp en de put. De regenwaterput ligt onder mijn oprit en ik zou graag het deksel hoger brengen zodat ik er gemakelijker aan kan. Op deze moment verstopt mijn pomp en filter constant en het water stinkt.

Vloer uitbreken

Uitbreken 69m² stenen vloer gelegd op Chape met ondergrond in zand. Afgraven tot ongeveer 40cm

Tuberen van schouw

Plaatsen van een dubbelwandige inox flexibel in de schouw . Aanpassen van de 2 shunten vanboven, eventueel stukje lood, zink tot volledige afwerking. Vanonder T-stuk nodig voor mazoutroet. Mazoutketel Viessmann 2009. Aansluiting 14,5 cm diameter ongeveer.

Afschuren en verven/beitsen van buitenschrijnwerk (kroonlijst en oversteek)

De kroonlijst en de oversteek van de woning hebben onderhoud nodig (=Afschuren en opnieuw beitsen). Het probleem om het zelf te doen zit hem in het feit dat een deel (tipgevel) van het werk op behoorlijk grote hoogte is (ong. 8m naar schatting). Hiervoor heb ik niet het materiaal om dit alleen te doen.

Moluurtjes plaatsen aan plafond

Afdichting tussen plastieken dak en valse muur in het waskot plaatsen vijzen uitdraaien stenen metselen spleet toedoen met siliconen of cement voegen buitentegels opvoegen gaatjes plafond aan de luster opvullen garagedak vanbinnen waterdicht doen rooster badkamer uitnemen en toemetselen nieuwe vloertegel in de veranda die gebarsten is