Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Kapelle op den Bos te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Kapelle op den Bos.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Kapelle op den Bos of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Kapelle op den Bos die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Kapelle op den Bos:

Put boren + pomp plaatsen

putboren + pomp plaatsen uitsluitend om de tuin van water te voorzien. De tuin is ongeveer 25are.

Trapgat zagen

In onze woning van 1965 willen we graag de trapladder naar de zolder vervangen door een vaste trap. De woning heeft betonnen vloeren. We zoeken iemand die het trapgat kan maken, nadat een architect het OK heeft verklaard. Renovatieproject.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij het tuinhuis Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 cm stalen dak met condensdoek laten plaatsen op een grond waar al chape ligt.

Waterput boren ter vervanging van stadswater

1. Waterput voor tuin besproeiing, wc en wasmachine inclusief installatie en pomp. 2. Waterput voor huishoudelijk gebruik ter vervanging van stadswater.

Muren plamuren-schilderen

Eetplaats : muren klaarmaken/plamuren en schilderen. Behang moet er af, materiaal is al in huis. Graag ter plaatse komen kijken voor een offerte.

Klussen allerlei

Voor het plaatsen van 2 betonnen palen , 1 houten paneel. Adresgegevens bij afspraak.

Uitgraven en gieten van vloerplaat voor tuinhuis

Betonplaat voor tuinhuis: Ik moet een betonplaat voor een tuinhuis aanleggen. Grootte van de betonplaat is 6 m x 4 m. De oppervlakte moet uitgegraven worden en volgestort worden met eventueel steenslag en beton. Betonplaat moet uiteraard waterpas liggen en van goede kwaliteit zijn. De betonplaat dient gelegd te worden achteraan in de tuin (zie bijgevoegd plannetje van huis en tuin en afstanden tot de straat). Er is een oprit in klinkers naast het huis zoals getekend op plan). totale oppervlakte : 24 m²

Weghalen van schoorsteen

Weghalen schoorsteen. Het afbreken van de bakstenen mantel is eenvoudig. Voor het weghalen van de deksteen is een hoogtewerker of een hijskraan nodig.

Monteren van 2 deuren

Heb 2 deuren te monteren. 1 deur van de wc met kader die gemonteerd moet worden en 1 glazen deur van de living.

Boven de garagepoorten van mijn woning ...

Boven de garagepoorten van mijn woning is een dikke houten balk gestoken. Aan de buitenkant is die balk aan het rotten. Ik wil hem laten vervangen.