Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Kessel Lo:

Serre laten slopen en nieuwe in de plaats zetten

Oude serre van 7.5m x 2.8m slopen. Op dezelfde fundering een nieuwe bouwen.

Boren van een grondwaterput

Ik had graag een put voor grondwater laten boren. Het water moet dienen om een tuin te besproeien en niet als drinkwater. Ik denk dat de diepte tussen de 7 à 15m moet liggen hiervoor in onze streek, maar zeker ben ik hier niet van. De put zou een buis moeten zijn van ongeveer 10cm diameter, waar ik een pomp kan in laten zakken. Andere opties zijn ook zeker welkom.

Verwijderen mazouttank en renoveren oprit

Het verwijderen van een mazouttank (5000 liter) ligt aan de oprit en vervangen door een regenput (5000 liter). Het renoveren van de oprit (nu liggen er kleine klinkers). geen klinker. Plaatsbeschrijving: de mazouttank ligt onder de oprit voor de woning (langs straatzijde en dus gemakkelijke vrije toegang) Afmeting oprit: ongeveer 8 x 9,5 meter.

Woning renoveren

Ik wil mijn woning laten renoveren. Het werk omvat: - volledige renovatie van de badkamer van 3.8m² inclusief afbrak oude bdk, installatie toilet en riolering, bouw inloop douche, ventilatie, verlichting, baddoekdroger/verwarming, tegels, plafond, en installatie lavabo, douche, kranen, meubels etc - bouwen een kleine toilet (1m2) op de gelijkvloers, met tegels op de grond, bepleisterde muren, installlatie kleine lavabo, vervangen dicht raam met openbaar (en kanteelbaar) raam - plaatsen van de nieuwe toilet afvoer tot de septische put in de kelder, deksel van de septische put vervangen - afbrak oude toilet, - bouwen muur + raam ipv zijdeur en raam van de oude toilet - gevel isolatie met crepi deels op de gelijkvloers en deels op de 1ste verdieping op totale opervlakte van 46m²

Asbest opsporen en verwijderen

Eén van de waterleidingbuizen van de CV (van de jaren 60) is lek. Dat lek bevindt zich tegen de muur van de (vroegere) kolenkelder die nu helemaal benomen is door de mazouttank. Er dus zeer weinig ruimte om te werken. De buizen zijn geïsoleerd met pleister en stro(?) en omwikkeld met doek. Graag een analyse van de isolatie en verwijdering van het eventuele asbest. Eventueel de intacte isolatie van de andere buizen beoordelen.

Regenwaterput installeren

Ik wil een ondergrondse regenwaterbak plaatsen tussen 2500 en 5000 liter. Liefst een ‘plat’ model. Met regenwaterfilter en drukpomp. Achteraan in de tuin. Water dient voor tuinaangelegenheden.

Losgekomen deuren van ingebouwde kast terugplaatsen

1 deur is helemaal los . Een tweede deur is aan het loskomen. Die deuren zijn losgekomen omdat ze oorspronkelijk slecht geplaatst zijn zie F.

Tredes betonnen buitentrap herstellen

Een trede van betonnen buitentrap is in 2 gebroken en dient vervangen te worden. Andere trede gebarsten is ook na te kijken. Gaat om treden van 1,5-2 meter lang en 30-50cm breed.

Blokhut Grosfillex type Cottage 315 x 239 cm plaatsen

Ik zoek iemand die ervaring heeft met het plaatsen van Grosfillex tuinhuizen in PVC. Het betreft hier over het type Cottage van 315 x 239 cm. Enkel de plaatsing ervan. Ondergrond is reeds aanwezig.

Dak tuinhuis vervangen

Dakje vervangen tuinhuis. Afmetingen :4 x 3,5 meter. De platen zijn al besteld, enkel verwijderen van oude dak en nieuwe platen leggen.