Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor tredes betonnen buitentrap herstellen:

Tredes betonnen buitentrap herstellen

Een trede van betonnen buitentrap is in 2 gebroken en dient vervangen te worden. Andere trede gebarsten is ook na te kijken. Gaat om treden van 1,5-2 meter lang en 30-50cm breed.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Kessel-Lo (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tredes betonnen buitentrap herstellen uit heel België:

Betonnen trap in hout bekleden

Er is reeds een betonnen trap gestort. 18 tredes, 20 cm diep, 18 cm hoog en 110 cm breed. Deze had ik graag laten bekleden met een eiken Z-trap. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping en tussen twee muren.

Betonnen trappen betegelen

Betegelen van betonnen trappen van elks 16 tredes. Het gaat om 2 trappen.

Betonnen trap plaatsen voor kelder

Betonnen trap die niet afgewerkt wordt voor naar kelderberging te gaan: 16 tredes waarvan 4 kwartslag bovenaan is. 90 cm breedte, 1 open zijde.

Nieuwe betonnen trap te plaatsen

Een kale betonnen trap in huis, met Z tredes. De woning is een houtskelet, afgewerkt met gipsvezelplaten. Afmetingen trap: 100 cm breed x 295 cm hoog x 365 cm diep . Kleur beton nog te bepalen.

Gieten van twee betonnen trappen

Graag zouden we twee betonnen trappen willen gieten in een woning; één van het gelijkvloers naar verdiep +1 (17 tredes), en één van verdiep +1 naar de zolder (16 tredes). Beide trappen hebben telkens in het begin en op het einde een draai. De trap zullen we nadien uitbekleden.

Betonnen trappen bekleden met hout

Het betreft twee betonnen trappen die moet bekleed worden met hout. De trappen zijn 90cm breed, één trap is met een kwartdraai 17 tredes de andere trap is recht 16 trede. Houtsoort europees eik.

Nieuwe trap plaatsen

2 betonnen trappen bekleden in houttredes waarbij de eerste 4 een kwartdraai. Trap loopt langs 1 muur, andere kant open. 1-2: rechte trap met 15 tredes. Ook deze trap loopt langs 1 muur, andere kant open. De eiken trappen zouden eveneens moeten geolied worden in een bepaalde kleur.

Herstellen van betonnen trap

Bestaande betonnen Z trap waarvan de tredes onregelmatig zijn, 17 tredes, 92B, was vroeger bekleed met vast tapijt. Ik zou die tredes willen gelijkstellen en hier en daar stukjes repareren(en later overschilderen).