Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lembeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Lembeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lembeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lembeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lembeek:

Grondwaterput boren

Grond waterput boren voor gebruik in tuin, drinkwater dieren, bijvullen vijver. Dit is voor achteraan in de tuin er is een zijpad aanwezig.

Beton gieten voor hondenkennel

Graag had ik beton laten leveren aan huis voor een ondervloer van een hondenkennel . Daar zouden enkel bouten ingedraaid worden om de metalen panelen in de vloer vast te zetten. De grote van de kennel is 7 meter lengte en 3,50 meter breed en diepte 13 cm . Van aan de straatkant is het +- 25 meter . We hebben wel een oprit dat deels uit kiezels bestaat .

Voegen van de schoorsteen en gasleiding nakijken

Ik heb een vermoeden dat de schoorsteen(uistekend stuk) terug moet opgevoegd worden. we hebben ook vragen over de buizen aan de binnenkant van de schoorsteen . En graag ook iemand om naar de gasleiding laten komen kijken .

Grondwaterput boren

We hebben een groentenboerderij en hebben per jaar maximum 500.000 liter grondwater nodig.

Grondwaterput boren

We hebben een groentenboerderij en hebben per jaar maximum 500.000 liter grondwater nodig.

Slopen woning

Graag had ik mijn woning laten slopen. Het gaat om een kleine open woning te Lembeek. Deze bestaat deels uit bakstenen en deels uit houten constructie. Een plaats is onderkelderd.

Klusjesdienst voor allerlei zaken

Ik ben op zoek naar een klusjesman regio Halle om onderstaande zaken uit te voeren: 1/ Herstellen en verven van tuinhuis 2/ Netjes maken van tuin 3/ Probleem oplossen met gordijnroede die naar beneden is gevallen en opnieuw bevestigd dient te worden.

Installatie zonnetent tegen gevel

Nieuwe tent 4 meter maal 2,5 meter wordt geleverd over 10 tal dagen, te installeren tegen gevel op gelijkvloers.

Zandstralen gietijzeren radiatoren

Wij beschikken over 7 gietijzeren radiatoren waarvoor we een offerte wensen om deze te laten zandstralen en behandelen.

(Buiten)Deuropening vergroten van bijgebouwde keuken.

Graag zou ik de buitendeur van de keuken verbreden. De keuken is nadien bijgebouwd, er is dus geen verdiep boven de keuken. Dikte muur is standaard buitenmuur (30cm). Afmetingen huidige opening: +- 1,50m. Afmeting opening hoe het zou moeten: +- 2,25m.