Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lennik te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Lennik.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lennik of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lennik die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lennik:

Putboring grondwater uitvoeren

Grondwaterput boren voor huishoudelijk gebruik. Zou dienen om tuin en vijver te bewateren en om aan te sluiten op circuit van toiletten.

Afdakje op maat plaatsen

Er moet buiten een afdak geplaatst worden

Grondwaterput boren aan zijkant van tuin

Wij willen grondwater oppompen waarvoor er zal moeten geboord worden tot op een bepaalde diepte. Zou moeten geboord worden aan de zijkant van het huis, het is een open bebouwing.

Steenput of ringput plaatsen

Ik heb een steenput die oorspronkelijk 9 betonnen ringen bevatte (binnendiameter 90cm). (constructie jaren 1938) Huidige diepte is al een paar tientallen jaren stabiel namelijk 8,10 m. Laatste jaren is niveau grondwater gedaald. Zou graag de huidige put dieper laten maken. (+/- 4 m) Indien niet mogelijk een nieuwe steenput van iets meer van 10m zou wenselijk zijn. (eventueel 1,5 m diameter nog beter)

Bouwen van betonnen tuinhuis

Bouwen van een tuinhuis: - Betonplaat gieten. - Derbigum plaatsen aan vloer tegen opstijgend vocht. - Muren metselen met betonblokken. - Schuin dak Opmerkingen: - Tuinhuis zou op 30 meter staan van de straat.

Klusjes in huis

Graag hulp van een goede stielman bij het volgende: scharnieren van een toiletdeur en een glazen deur hangen door (mogelijk breekwerk) kleine herstellingen aan terras schilderwerk

Tuinhuis plaatsen

Tuinhuis Wales 240 x 180 plaatsen.

Blokhut plaatsen

Blokhut Pila 248 x190 plaatsen

Bouwen van een atelier in de achtertuin op onbestaande vloerplaat

Graag atelier bouwen van 4 op 6 op dikke vloerplaat. De vorm zou redelijk trapeziumvormig zijn door antisymmetrie van de tuin. Moeilijkheid is dat de achtertuin wel toegankelijk is maar via 2 ijzeren poorten van 1 m breed. Aanmaak beton is dus heel een karwei. Hele constructie moet in steen zijn ( behalve het dak). Geen bouwvergunnning nodig.

Opfrissen van keuken

Wij zijn op zoek naar iemand die in onze keuken, 30m², lambrisering kan plaatsen. De bestaande plafond met oude balken een nieuwe kleur kan geven en de muren kan schilderen + eventueel een klein stuk betegeling kan aanbrengen. Ook werk voor afwerken deur/vensterprofielen