Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leuven:

Inox dubbelwandige flexibels voor condensatie ketels te plaatsen

Appartementsgebouw in de schouw komen 3 uitlaten van condensatieketels en 2 atmosferische ketels uit. Hiervoor willen we graag flexibels in inox plaatsen.

Dakterras heraanleggen en trap naar de tuin plaatsen

Openbreken en opnieuw aanleggen van een waterdicht terras op de garage met grote tegels. Gaat om een terras van 16 m² met 2 aflopen. Liefst bezetten met epdm, blauwe steen op rand of andere afboording. Nieuwe balustrade op terras en trap naar tuin plaatsen.

Kelderluik op maat installeren

Dichting van 2 kelder openingen . Afmetingen 1x2 met kelderluiken in hout .

Klussen in appartement uitvoeren

We hebben een appartement in het centrum. Het was vroeger een studentenkot. We willen een aantal klussen laten uitvoeren: 1. De lavabo's in de twee slaapkamers afbreken. 2. De berging is nu een douchekamer. Ook een klein muurtje afbreken dat is in een oude berging.

Regenwaterput installeren

Installatie regenwaterput in stadstuin (rijwoning). Gewenst volume ca. 3500L. Graag advies met toebehoren, aansluitingen regenpijpen, overloop naar riolering en de aangeraden pomp. De tuin is niet makkelijk toegankelijk en zal door het huis moeten .

Kranen badkamer + keuken herstellen en gordijnenrail vervangen

Er zouden enkele kleinen werkjes moeten gebeuren: Kranen badkamer + keuken vervangen En gordijnenrail vervangen.

Zolder ontruimen

Zolder ontruimen: Wat staat erop : eiken 2 persoonsbed,pc tafel, tv en pc schermen,printer,boxen voor pc, lichten,verwarmingsapparaten, weegschaal, en de rest zijn allemaal kleine stukken zoals, vaasjes, t-licht houdertjes bloempotjes beeldjes voor op kast te zetten.

Pleister- en gyprocwerken voor renovatie

Renovatie huis: Pleister- en gyproc werken voor keuken en eethoek, gedeeltelijk eerste verdieping (badkamer, slaapkamer(s)), volledige zolderverdieping, bijwerken pleister waar nodig in rest van huis. Snel aan werken kunnen starten ruwbouw werkzaamheden naderen einde.

Diverse klussen uitvoeren

Ik wil graag gordijnen laten omhoog hangen, klinken plaatsen op deuren, rookmelders plaatsen, deurstoppen plaatsen, handdoekrekken plaatsen.

Snoeien van klimop

Stadstuintje: Onderhoud van de tuin. In centrum Leuven 20 m bij 6 m. Opdracht: snoeien van klimop op lage muur over 24 meter. Geen snoeimateriaal of ladder aanwezig.