Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Leuven heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Leuven u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Leuven of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Leuven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraakwerken uitvoeren, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Leuven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leuven:

Aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit

Graag zoek ik een dakwerker en elektricien voor de verbouwingswerken aan de woning die ik net aangekocht heb. Dak: Verbouwen van het dak om van een dak, zowel stuk zadeldak als plat dak, naar een volledig zadeldak te gaan. Elektriciteit: Vernieuwen van een verouderde installatie.

Renoveren van appartement

Voor ons appartement in Leuven zoeken we een aannemer die alle of gedeeltelijke renovatiewerken uitvoert. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 50 m² en is bestemd voor verhuur. De afwerking moet degelijk en duurzaam zijn, niet luxueus. Uitvoeringsperiode: juli-september 2017 De renovatiewerken betreffen in grote lijnen: • Afbraak van houten wand, keuken (+ vloer), badkamer (+ vloer/wand). Afvoeren van afbraakmateriaal. • Openwerken en vernieuwen van keuken volgens eigen ontwerp of met door ons aangekochte keuken • Vernieuwen badkamer volgens eigen ontwerp of met door ons aangekocht sanitair • Vernieuwen vloerbedekking + schrijnwerkerij (ingebouwde kasten, deur verplaatsen) • Elektriciteit conform maken.

Herstellen keldertrap

Onze keldertrap is aangevreten door houtworm en dient herstelt te worden.

Dak vernieuwen plat dak maken

Ik heb 2 heling daken moet platte dak van maken,

Klusjes man achterzijde kleerkast vervangen

Ik zou graag de achterkant van mijn kleerkast vervangen het is van hout gemaakt en het is helemaal beschimmeld geraakt sinds kort , daarom zou ik graag de achterkant vervavervangen met de nieuwe achterkant. Zou je daarbij kunnen helpen en misshien tips voor schimmel op de muur want heb het ook achter de mijn bed ook grote schimmel vlek ontdekt

Allerlei klussen na breuk in riolering

Mijn volledige appartement zal van vloer en leidingen gestript worden om een breuk in de riolering te verhelpen. Hiervoor hebben we reeds een loodgieter aangesteld. Achteraf zal er echter een nieuwe vloer moeten gelegd worden (60 m²), er zal in de badkamer opnieuw betegeld moeten worden, we overwegen de keuken te vervangen, ... Ook moet de tuin aangelegd worden. Dit liefst vóór het plaatsen van de nieuwe vloer omdat er maar één ingang is, namelijk door de woning. De tuin zou houten wanden tegen de bestaande muren moeten krijgen (stadstuin 30 m²), met zitbanken, kunstgras etc. Dus zo goed als geen tuinaanleg met planten. Het belangrijkste in dit verhaal is de tuin. De grootte van de andere werken hangt af van wat de loodgieter zelf wenst te doen of waar bij stopt.

Wasmachine aansluiten

Wasmachine aansluiten, kraantje en afvoer zijn aanwezig naast de wasmachine.

Allerhande klussen

Graag info voor allerhande klusjes vb. Bestaande tegels vast leggen, kraan losmaken/ontkalken, kraan vervangen enz

Totaal verbouwing

Ik heb een huis met 11 studentenkamers, ik wens : - de houten vloer te vervangen door potten (LEN: ?) en balk - de muren bezetten - de vloer chappen - de vloer betegelen vanaf 18-10-2016 kunnen bezoeken.

Asbest verwijderen in buizen rond kelder en zolder

Asbest verwijdering Lange verwarmingspijpen in de kelder en op zolder die omzwachteld zijn met niet hechtgebonden asbest De pijpen zouden verwijderd moeten worden Is dat een ingewikkeld en lang proces? Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.

Verwijderen van asbest dak en bekleding muur

Verwijderen van asbest dak van een gebouw 30m2 en +/-60m2 muur bekleding.

Klussen buitenshuis

Graag zou ik een offerte wensen te ontvangen voor het uitvoeren van volgende werkjes langs de terraszijde van mijn huurappartement (het appartementsgebouw werd gebouwd eind jaren 1980 en in gebruik genomen in 1990) - nieuwe voeg tussen muur en betonnen console over een lengte van ca. 4 m (zie bijlage 1) - nieuwe voeg tussen muur en dorpel van een eerste raamdeur, resp. Ca. 90 cm en 10 cm aan beide zijden (zie bijlage 2 - grote zijde) - nieuwe voeg tussen muur en dorpel van een tweede raamdeur, resp. Ca 10 cm aan beide zijden (zie bijlage 3) - het dichten met siliconen in aangepaste kleur tussen raamkozijnen (roodbruin geschilderd) en dorpels (zie bijlage 4): 4x 95 cm ; 1x 1,85 m

Afbraak 48m2 chapevloer

Ik ben op zoek naar een aannemer om 48m2 chape vloer uit te breken en mee te nemen. Het betreft een rijhuis op de ring van Leuven.

Herstellingen na waterschade

Door een waterlek in het appartement boven ons, hebben wij in ons appartement waterschade. Wij dienen voor de verzekering zo snel mogelijk een offerte door te sturen en de schade zou ook zo snel mogelijk herstelt dienen te worden. Het appartement wordt momenteel bewoond door onze studerende zoon. Vanaf september zal het appartement verhuurd worden aan een andere student. De zichtbare schade op dit moment : - laminaatparket moet vervangen worden - natte muren: er dient dus opnieuw behangen te worden. Er is een deur van een muurkast die door het water vervormd is en ook dient vervangen te worden. De oppervlakte van het appartement is +/- 50M2. Het omvat : woonkamer/keuken, aparte slaapkamer, badkamer, gang en toilet.

Afdak op maat op terras

Ik zou graag een afdak op maat laten maken/ plaatsen op mijn terras aan de keukendeur. Zou ongeveer 4 m X 2 m zijn. Advies over de precieze vorm van het afdak en de mogelijke materialen welkom! Graag een professional uit de buurt.

Wasmachine en droger aansluiten

Ik heb een wasmachine (merk:Ariston Hotpoint)en een droger (merk:AEG Electrolux Lavatherm nummer 36809) die aangesloten moeten worden. En een wc waar het water blijft lopen.

Plaatsen van duivenpinnen en bakgoot schoonmaken

Ik wil een aantal duivenpinnen laten plaatsen op de uiteinden van de nok van het dak. Het huis telt gelijkvloers, verdieping en zolder. Ik schat daarom dat de nok ongeveer 9 m hoog is. Er is ruimte om een ladder te plaatsen, zowel in voortuin als in achtertuin. Ik heb reeds pinnen en lijmkit. Tegelijkertijd wil ik een bakgoot laten schoonmaken. Hoogte ongeveer 6 m.

Kluswerken buiten

Mijn schuifdeuren dienen behandeld te worden, samen met nog andere kleinere klussen buiten.

Klussen handelszaak Leuven

Klusjesman gezocht om zowel rekken op te hangen als afvoer en leidingen na te kijken. Eventueel ook het plaatsen van wasmachine en droogkast.

Klusjesman gezocht voor vervanging TV doosje

Ik ben op zoek naar een klusjesman die een defect TV doosje kan herstellen. De TV plug past niet meer in het TV doosje omdat het binnenwerk van het TV aansluitdoosje beschadigd is (enkele haakjes zijn afgebroken). Het is een klein werkje, maar hopelijk kan iemand toch helpen.

Opvangen van steunmuren en plaatsen poutrellen

Steunmuren opvangen en 5 poutrellen plaatsen in handelsruimte.

Electrisch keuringsattest opmaken

Nazicht van de elektrische installatie van twee kleine appartementen, opmaak van plan en schema voor keuring

Handige klusjesman voor kleine werkjes

Ik wil een aantal gaten in de zaak laten dichten. Er komt ook wat schrijnwerkerij aan te pas.Dringend! Adresgegevens bij afspraak.

Vervangen van waterleiding

Vervangen 12m waterleiding en heraansluiten wc en douche koud water. Ring Leuven. Dringend.

Afwerken dakisolatie en doorgang airco

Afwerken dakisolatie en afsluiten doorgang airco die door vals plafond gaat.