Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Leuven of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, nieuwe ketel en radiatoren plaatsen, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, pVC gevelbekleding vervangen, crepi met isolatie plaatsen, renovatie terrassen, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Leuven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leuven:

Zolder ontruimen

Zolder ontruimen: Wat staat erop : eiken 2 persoonsbed,pc tafel, tv en pc schermen,printer,boxen voor pc, lichten,verwarmingsapparaten, weegschaal, en de rest zijn allemaal kleine stukken zoals, vaasjes, t-licht houdertjes bloempotjes beeldjes voor op kast te zetten.

Pleister- en gyprocwerken voor renovatie

Renovatie huis: Pleister- en gyproc werken voor keuken en eethoek, gedeeltelijk eerste verdieping (badkamer, slaapkamer(s)), volledige zolderverdieping, bijwerken pleister waar nodig in rest van huis. Snel aan werken kunnen starten ruwbouw werkzaamheden naderen einde.

Diverse klussen uitvoeren

Ik wil graag gordijnen laten omhoog hangen, klinken plaatsen op deuren, rookmelders plaatsen, deurstoppen plaatsen, handdoekrekken plaatsen.

Snoeien van klimop

Stadstuintje: Onderhoud van de tuin. In centrum Leuven 20 m bij 6 m. Opdracht: snoeien van klimop op lage muur over 24 meter. Geen snoeimateriaal of ladder aanwezig.

Ikea meubelen monteren

Monteren van Ikea meubelen. Bed met lade, en enkel kleine kastjes.

Plafondbekleding in riet verwijderen

We hebben een rieten plafond dat ontzettend hard is geworden en we er niet afgestoken of gebroken krijgen. We hebben al gehoord van roze gyproc plakken of bezetting laten spuiten maar komen er niet uit. Daarom zoeken we iemand die ons de juiste oplossing kan bieden voor dit probleem. De plafond is een 80 m²

Keuring gas en lekkende douchekraan vervangen

De douchekraan lekt en de gasinstallaties moet zijn jaarlijks keuring krijgen in een appartement. Merk van de boiler niet gekend.

Douchekraan opnieuw ophangen

Douchekraan opnieuw op te hangen nadat deze in losgekomen uit de muur.

Kleine renovatiewerken in appartement uit te voeren

1. Laminaat leveren/ leggen + plinten + verwijderen vast tapijt + aanpassen deuren waar nodig in living en slaapkamer ( ongeveer 36 m² totaal). Bepleisteren of Gyproc van kleine muur onder raam Uit te voeren vanaf juli 2. Keuken afbreken ( 3. 2 m kasten) en keukenvloer leggen + plinten, bij voorkeur (nieuwe) click vynil/PVC Uit te voeren : -keuken afbreken voor 1 mei!! - vloer kan nog tot 5 mei.

Aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit

Graag zoek ik een dakwerker en elektricien voor de verbouwingswerken aan de woning die ik net aangekocht heb. Dak: Verbouwen van het dak om van een dak, zowel stuk zadeldak als plat dak, naar een volledig zadeldak te gaan. Elektriciteit: Vernieuwen van een verouderde installatie.

Renoveren van appartement

Voor ons appartement in Leuven zoeken we een aannemer die alle of gedeeltelijke renovatiewerken uitvoert. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 50 m² en is bestemd voor verhuur. De afwerking moet degelijk en duurzaam zijn, niet luxueus. Uitvoeringsperiode: juli-september 2017 De renovatiewerken betreffen in grote lijnen: • Afbraak van houten wand, keuken (+ vloer), badkamer (+ vloer/wand). Afvoeren van afbraakmateriaal. • Openwerken en vernieuwen van keuken volgens eigen ontwerp of met door ons aangekochte keuken • Vernieuwen badkamer volgens eigen ontwerp of met door ons aangekocht sanitair • Vernieuwen vloerbedekking + schrijnwerkerij (ingebouwde kasten, deur verplaatsen) • Elektriciteit conform maken.

Herstellen keldertrap

Onze keldertrap is aangevreten door houtworm en dient herstelt te worden.

Dak vernieuwen plat dak maken

Ik heb 2 heling daken moet platte dak van maken,

Klusjes man achterzijde kleerkast vervangen

Ik zou graag de achterkant van mijn kleerkast vervangen het is van hout gemaakt en het is helemaal beschimmeld geraakt sinds kort , daarom zou ik graag de achterkant vervavervangen met de nieuwe achterkant. Zou je daarbij kunnen helpen en misshien tips voor schimmel op de muur want heb het ook achter de mijn bed ook grote schimmel vlek ontdekt

Allerlei klussen na breuk in riolering

Mijn volledige appartement zal van vloer en leidingen gestript worden om een breuk in de riolering te verhelpen. Hiervoor hebben we reeds een loodgieter aangesteld. Achteraf zal er echter een nieuwe vloer moeten gelegd worden (60 m²), er zal in de badkamer opnieuw betegeld moeten worden, we overwegen de keuken te vervangen, ... Ook moet de tuin aangelegd worden. Dit liefst vóór het plaatsen van de nieuwe vloer omdat er maar één ingang is, namelijk door de woning. De tuin zou houten wanden tegen de bestaande muren moeten krijgen (stadstuin 30 m²), met zitbanken, kunstgras etc. Dus zo goed als geen tuinaanleg met planten. Het belangrijkste in dit verhaal is de tuin. De grootte van de andere werken hangt af van wat de loodgieter zelf wenst te doen of waar bij stopt.

Wasmachine aansluiten

Wasmachine aansluiten, kraantje en afvoer zijn aanwezig naast de wasmachine.

Allerhande klussen

Graag info voor allerhande klusjes vb. Bestaande tegels vast leggen, kraan losmaken/ontkalken, kraan vervangen enz

Totaal verbouwing

Ik heb een huis met 11 studentenkamers, ik wens : - de houten vloer te vervangen door potten (LEN: ?) en balk - de muren bezetten - de vloer chappen - de vloer betegelen vanaf 18-10-2016 kunnen bezoeken.

Asbest verwijderen in buizen rond kelder en zolder

Asbest verwijdering Lange verwarmingspijpen in de kelder en op zolder die omzwachteld zijn met niet hechtgebonden asbest De pijpen zouden verwijderd moeten worden Is dat een ingewikkeld en lang proces? Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.

Verwijderen van asbest dak en bekleding muur

Verwijderen van asbest dak van een gebouw 30m2 en +/-60m2 muur bekleding.

Klussen buitenshuis

Graag zou ik een offerte wensen te ontvangen voor het uitvoeren van volgende werkjes langs de terraszijde van mijn huurappartement (het appartementsgebouw werd gebouwd eind jaren 1980 en in gebruik genomen in 1990) - nieuwe voeg tussen muur en betonnen console over een lengte van ca. 4 m (zie bijlage 1) - nieuwe voeg tussen muur en dorpel van een eerste raamdeur, resp. Ca. 90 cm en 10 cm aan beide zijden (zie bijlage 2 - grote zijde) - nieuwe voeg tussen muur en dorpel van een tweede raamdeur, resp. Ca 10 cm aan beide zijden (zie bijlage 3) - het dichten met siliconen in aangepaste kleur tussen raamkozijnen (roodbruin geschilderd) en dorpels (zie bijlage 4): 4x 95 cm ; 1x 1,85 m

Afbraak 48m2 chapevloer

Ik ben op zoek naar een aannemer om 48m2 chape vloer uit te breken en mee te nemen. Het betreft een rijhuis op de ring van Leuven.

Herstellingen na waterschade

Door een waterlek in het appartement boven ons, hebben wij in ons appartement waterschade. Wij dienen voor de verzekering zo snel mogelijk een offerte door te sturen en de schade zou ook zo snel mogelijk herstelt dienen te worden. Het appartement wordt momenteel bewoond door onze studerende zoon. Vanaf september zal het appartement verhuurd worden aan een andere student. De zichtbare schade op dit moment : - laminaatparket moet vervangen worden - natte muren: er dient dus opnieuw behangen te worden. Er is een deur van een muurkast die door het water vervormd is en ook dient vervangen te worden. De oppervlakte van het appartement is +/- 50M2. Het omvat : woonkamer/keuken, aparte slaapkamer, badkamer, gang en toilet.

Afdak op maat op terras

Ik zou graag een afdak op maat laten maken/ plaatsen op mijn terras aan de keukendeur. Zou ongeveer 4 m X 2 m zijn. Advies over de precieze vorm van het afdak en de mogelijke materialen welkom! Graag een professional uit de buurt.

Wasmachine en droger aansluiten

Ik heb een wasmachine (merk:Ariston Hotpoint)en een droger (merk:AEG Electrolux Lavatherm nummer 36809) die aangesloten moeten worden. En een wc waar het water blijft lopen.