Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor reinigen en dichten van regenput:

Reinigen en dichten van regenput

er zijn 2 regenputten met elkaar verbonden. Geplaatst in 1968. Er is zeker een lek in één van de putten. Putten moeten gereinigd worden en wellicht ook waterdicht gemaakt.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Linden (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor reinigen en dichten van regenput uit heel België:

Reinigen en herstellen regenwaterputten

Wij hebben een waterput onder ons terras van ongeveer 3.000 liter. Deze heeft een groot lek en wij zouden deze graag willen laten dichten.

Lek in regenput dichten en reinigen

Nakijken en dichten van waterput onder het huis. Eventueel ook reinigen. De put staat momenteel droog

Lek in regenput dichten

Onze regenput is duidelijk lek, we zien het water binnenstromen in onze kelder. De put is momenteel niet aangesloten op ons waternet en willen hem graag laten legen. Hiernaast willen we hem laten reinigen en het lek dichten om hen daarna terug aan te sluiten. Het gaat om een gemetste regenput van 10 000 liter.

Uitkuisen en opnieuw dichten bestaande regenwaterput

Grote waterput reinigen en waterdicht maken zodat die opnieuw kan gebruikt worden (20 jaar buiten gebruik).

Klussen na verhuis huurder

Deurlijst vervangen van 1 deur fileer,raammuggenzeef vervangen,overige reinigen (3 stuks),terrassen ontmossen met hogedrukreiniger mede opkanten in gefumeerd glas,idem vier vensterdorpels,een 20 tal gaatjes dichten,en retoucheren,eveneens aan drie muren plamuren doen, mede opnieuw te schilderen, dampkap reinigen en nieuwe dampdoek aanbrengen, idem vaatwasser. Reinigen volledig appartement(100m²) en een totaal van 8 binnendeuren, sanitair reinigen en mede vervangen filterkoppen kranen, 5 stuks in totaal. Appartement nu vrij vanaf 01/07/2016,en dit na expertise.

Afbreken schouw en dichten van de opening op kunstleien dak

Voor afbreken schouw open haard (juist onder dak) en dichten van de opening in kunstleien dak. kleine helling en dakgoot op 3m. optioneel : reinigen dak en schilderen.

Diverse sanitaire werken uitvoeren

Ik ben op zoek naar een ervaren loodgieter voor de volgende klusjes: aansluiten nieuwe regenwater pomp en reinigen regenwaterput. Lek dichten van wc spoelbak. Lekken aan de zink van de dakgoot herstellen. Waterafvoer in keuken aan de spoelbakken herstellen.

Renovatie van geheel dak

Ik wens een gratis offerte voor aanvraag van subsidies i.v.m. nieuwe pannen,onderdak,isolatie, dampscherm, binnenafwerking, reinigen en dichten dakgoten, verven schouwen, isolatie zoldering kelder, ...Foto ter beschikking.