Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Lubbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Lubbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Lubbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Lubbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Lubbeek:

Spanplafond plaatsen

Het zou gaan om het plaatsen van 2 spanplafonds: één plafond van 27,09m² met 2 rolluikkasten in te werken en 2 lusters. En ander plafond van 8,19m² met 1 rolluikkast in te werken en 1 luster. Momenteel houten balkjes aan plafond zoals u kan zien op de foto.

Oude regenput verwijderen en nieuwe betonnen put plaatsen en aansluiten

Opgraven en verwijderen van betonnen regenput van 5000 Liter in voortuin. Ook plaatsen en aansluiten van nieuwe regenput van 10.000 of 12.000L met opgemetst deksel plus heraansluiten overloop, regenafvoeren en regenwateromp in kelder. Graag betonnen regenwaterput van 10.000L of 12.000L.

Plaatsen regenput en waterpomp voor besproeien van tuin en toiletten en sleuf graven

We willen een regenput van 10 000 liter laten plaatsen in de voortuin, alsook een waterpomp in de berging en de sanitaire verbindingen, oa 2 buitenkraantjes. Dit is voor de tuin en voor het toilet. Die komt vooraan in de tuin aan de straatkant. Graag in het midden van de tuin plaatsen. Ook graag sleuf graven.

Tuinhuis helpen plaatsen + konijnenhok

Tuinhuis : 3 op 4m2 , beton is reeds gegoten, mee plaatsen van muren, dak en afwerken. Konijnenhok : weghalen van puin, plaatsen van draad, Bij deze klussen zal er steeds iemand met kennis van zaken mee helpen.

Klussen in huis

Ik wil in ons appartement een aantal klussen laten uitvoeren:decorblazer in toilet aanpassen, opvullen gaatjes metalen trap, erosie aan scharnieren douchescherm, voeg keukentablet herstellen, metalen draad van vier kastknopjes afsnijden, scharnieren kinderkamerkast rechtzetten, het doorlopen van wasbak ik badkamer regelen, WC-bril opnieuw rechtzetten, kinderpoortjes aan trap met plank afzetten.

Schutting en tuinhuis

Plaatsen van houten tuinschuttingen + aanpassingen doen aan houten tuinhuis Adresgegevens worden na telefonisch contact met vakman doorgegeven

Veranda

Mijn veranda is dringend toe aan een nieuw dak en zou opgehoogd kunnen worden. Ik ben hiervoor op zoek, naar een geïnteresseerd iemand die deze werken kan uitvoeren binnen een redelijke termijn van 4 tot 6 maanden. Interesse bel mij dan.

Verbouwing

Wij willen een verbouwing doen en moeten een doorgang maken van de garage naar de bijbouw om een deur te plaatsen. Mits dit een draagmuur is moeten wij een architect raadplegen voor een goedkeuring van de bijbouw. Ook wordt een doorgang van living naar keuken verbreed. De plannen worden door mij zelf getekend.

Verbouwing

wij gaan een stuk bijbouwen aan ons huis en we hebben een doorgang nodig om naar deze bijbouw te kunnen Dit wil zeggen dat er een deur moet komen in de garage en er een steunbalk moet worden geplaatst In de keuken moet een niet dragende muur van 3 meter worden afgebroken en een kleine nieuwe muur met deuropening woreden gemaakt In de living indien mogelijk ook een bredere steunbalk plaatsen om doorgang te verbreden Er zal een bouuvergunning worden aangevraagd maar hadden graag een raming van de kosten gehad Ben ik verplicht een architekt te raadplegen?

Wij willen graag een veranda aanbouwen, ...

Wij willen graag een veranda aanbouwen, plaats is reeds voorzien (betonondergrond). Liefst PVC of Aluminium en helemaal afgewerkt (d.w.z. vloeren, verlichting en verwarming plaatsen)