Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor spanplafond plaatsen:

Spanplafond plaatsen

Het zou gaan om het plaatsen van 2 spanplafonds: één plafond van 27,09m² met 2 rolluikkasten in te werken en 2 lusters. En ander plafond van 8,19m² met 1 rolluikkast in te werken en 1 luster. Momenteel houten balkjes aan plafond zoals u kan zien op de foto.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Lubbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor spanplafond plaatsen uit heel België:

Plaatsen van spanplafond

Plaatsen van een spanplafond van 12 m² in een totaal te renoveren badkamer met gedeelte schuin plafond waarbij de overgang tussen horizontaal en schuin plafond gebogen is afgewerkt. Dit moet dus waarschijnlijk eerst recht gemaakt worden. Aanwezigheid van 1 veluxraam in schuin gedeelte.

Spanplafond plaatsen

Plaatsing nieuw plafond. Verwijdering bestaand plafond in planchetten. Eventueel extra isolatie + plaatsing geïntegreerde verlichting De oppervlakte is 53 m².

Spanplafond plaatsen in badkamer, keuken en hal

Graag een vakman voor plaatsing van een spanplafond in een badkamer + inkomhal/keuken. Is een ruimte van 40 vierkante meter.

Binnenzwembad plaatsen met spanplafond

Wij zouden voor ons nieuw project, binnenzwembad opteren voor een spanplafond; de overkapping zou ongeveer 12x5m zijn. Graag prijs voor spanplafond 12x5m, voor binnenzwembad. Kleur : neutraal, wit.

Spanplafond plaatsen

We willen in de zithoek, woonkamer en keuken een spanplafond plaatsen. Volledig afgewerkt met spotjes en geverfd.

Plaatsen van een spanplafond

Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een spanplafond. 24 m². (PVC, Polyester en een combinatie van beiden) met 1 lichtpunt.

Plaatsen van geluidsisolatie

Zeven jaar terug heb ik mijn woning zelf gezet en als isolatie samen met onderdak "CO-TECH" gebruikt. Ik ben redelijk tevreden van de isolatie naar warmte en koude toe maar aangezien ik nogal aan een drukke baan woon heeft deze isolatie geen waarde naar geluid. Nu is mijn vraag wat jullie kunnen voorstellen om te isoleren naar geluid. De woning is echter afgewerkt en heb bij het gelijkvloers een spanplafond.

Spanplafond

Plaatsen van Spanplafond in living. De living heeft een opervlakte van 10,25 m op 4,00 m. Er bevind zich een schouwmantel van 2,8 m op 0,5 m. Er moeten lichtspots worden geplaatst.