Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor trapgat dichten met deels trapluik:

Trapgat dichten met deels trapluik

Trapgat van vroegere trap dicht maken met deels een luik voor opklap zoldertrap die erin moet. Op het deel waar geen luik komt moet een mogelijk zijn om inbouwkast in te maken.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Pamel (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapgat dichten met deels trapluik uit heel België:

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Houtentrap met 1 kwart draaislag laten plaatsen (links met leuning, rechts muur) van 1ste verdiep naar zolder. Nieuw gat maken door betonnen zoldervloer voor nieuwe trap, huidig gat van trektrap dichten.

Dichten trapgat en herplaatsen trap

Woning 1971. Vloer = beton. Zoals de titel doet vermoeden zitten wij met een oude steektrap, maar willen dus vaste trap naar zolder. Dus er zal bij ons sowieso een nieuw trapgat gemaakt moeten worden en een oud moet worden dicht gedaan. Plus het plaatsen van een trap.

Zolder trapgat maken

Graag een nieuw zoldertrap gat maken en de oude dichten. Betonnen constructie .

Oud trapgat dichten en nieuwe maken alsook plaatsen trap

Volgende werken uitvoeren: - huidig trapgat dichten - nieuw trapgat maken in houten vloer (oud huis) van 1ste verdieping naar zolder - opening : 80 cm Br op 1 à 2 m . - eventueel ook een vakman voor plaatsing vaste houten trap

Oud trapgat toemaken en nieuw maken inclusief trap

Wij zouden graag een vaste trap laten plaatsen met een draai. Hiervoor nog een trapgat te maken. Ook moet men nog een ander trapgat maken op een andere kamer. Ook een huidige vouwtrap verwijderen en het huidige trapgat dichten.

Houten trap naar zolder plaatsen en huidig trapgat dichten

Houten trap plaatsen-rechte trap plaatsen. De trap zou van 1e verdieping naar de zolder moeten komen. Komt met een zijde tegen de muur. Huidige trapgat dichten.

Trapgat maken voor zolder + oude gat dichten

Vanuit de hal op de eerste verdieping is er op dit moment een zoldertrap voorzien in een klein trapgat. We willen echter op termijn een vaste trap naar de zolder. Als eerste stap willen we volgende werken laten uitvoeren: - Toemaken van het bestaande trapgat - Maken van een nieuw trapgat Belangrijk detail: tussen de hal en de zolder bevinden zich betonnen welfsels.

Trapgat / verplaatsen en nieuw zagen in beton

Bestaande trapgat dichten . En een nieuw zagen in beton, om daar op termijn een trap in te steken