Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging:

Boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging

Wij zouden de afzuiging van onze dampkap naar buiten willen laten gaan. Er is hiervoor echter nog geen gat voor voorzien. Dit zou een gat van 160mm moeten zijn. Er zou dan ook een rooster moeten geplaatsd worden.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Pellenberg (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging uit heel België:

Gat van diameter 130mm boren in gevelmuur

Voor de doorgang van een HVAC schouwpijp moet een gat geboord worden met een diameter van 130mm in de voorgevel van een bedrijfsgebouw (betonbouw, ongv 20cm dikte) op ongv 4 meter hoogte boven de grond. Het werk kan langs buiten worden uitgevoerd. Gebruik van water is mogelijk. Er is slechts 1 gat te boren. De plaats is zeer goed toegankelijk (parking voor het gebouw) voor de plaatsing van een ladder of stelling.

Aanpassen van rookgasafvoer

Ik heb een rookgasafvoer,maar die is niet goed afgesloten, normaal moest men het arduin van de schouw afnemen en een gat boren in het arduin om deze terug te plaatsen.

Plaatsen van pellet kachel

Plaatsen van een nieuwe pellet kachel. Gat boren voor de afvoer, en bevestigen.

Nieuwe afvoerbuis voor toilet plaatsen

Ik zou graag op het eerst verdiep van mijn woning een toilet plaatsen. Hiervoor dient een nieuwe afvoerbuis (diameter 110mm) te worden gelegd. Deze gaat eerst 2m50 naar beneden (kan via een kast, dient niet in de muur ingewerkt te worden) en naar buiten via een te boren gat in de gevel. Van daar is de nog te overbruggen afstand ongeveer 9m50 (waarvan 3m50 onder klinkers). Hier dient de afvoerbuis te worden aangesloten op de overloop van de septische put.

Gat boren in de buitenmuur voor aansluiting airco

Gat voor aansluiten mobiele airco maken met een diameter van 134cm . Afdekrooster opleggen Isoleerbuis voorzien voor de aansluiting van ongeveer 3m

Gat te boren voor afvoer airco

Ik ben op zoek naar iemand die een gat kan boren in buitenmuur voor afvoer airco. Gat moet 30 cm lang zijn en 13 cm diameter. Het gat moet op ongeveer 4 m hoogte ( 1 s te verdiep ) geboord worden.

Sleuf graven voor aansluiting water

1) sleuf graven 70 cm diep vanaf rooilijn tot garage, 60 meter ver in bosgrond + put naast garage (max 1 m x 1 m x 1 m). 2) eventueel boren van gat door muur/beton van binnen naar buiten garage (45 graden), diameter ongeveer 65 mm.

Gat voor dampkap boren

Onze keuken wordt geinstalleerd op 29 juni. Hiervoor dient nog het verluchtingsgat voor de dampkamp worden gemaakt. Het keukengedeelte is nieuwbouw welke opgetrokken is uit een houtconstructie. De buis voor de dampkap + paddestoel op het dak kan recht naar boven geboord worden. De buis moet een doorsnede hebben van 150mm en liefst wat uit het plafond steken.