Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging:

Boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging

Wij zouden de afzuiging van onze dampkap naar buiten willen laten gaan. Er is hiervoor echter nog geen gat voor voorzien. Dit zou een gat van 160mm moeten zijn. Er zou dan ook een rooster moeten geplaatsd worden.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Pellenberg (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor boren gat door buitenmuur voor dampkap afzuiging uit heel België:

Gat te boren voor afvoer airco

Ik wil een gat laten boren van 160mm op slaapkamer voor afvoer airco spouwmuur in baksteen

Boren gat buitenmuur voor luchtafvoer dampkap

Vakman voor het boren van een gat (diameter 150mm) in mijn buitenmuur. Dit voor luchtafvoer dampkap. Hierbij zal er ook een rooster moeten geplaatst worden.

Gat in buitenmuur boren voor toiletafvoer

Een gat te boren voor de toilet afvoer in de badkamer 1 étage van ons huis.

Boren van gat voor telenetkabel

Voorzien van het distributienetwerk van telenet in een appartement op 3de verdieping. Er moet een gat geboord worden door de voorgevel voor de distibutiekabel van Telenet juist boven de vloer van de 3de verdieping. Boring verloopt best van buiten naar binnen.

Gat boren in betonvloer

Doel: realiseren van afvoer voor toilet (buis diameter 110 mm) Gelijkvloers Hoek 45 graden te boren van binnenzijde naar buitenzijde binnenzijde is garagevloer in polibeton buitenmuur = spouwmuur van ca. 30 cm optioneel nog volgende boring: doel: realiseren van afvoer van ventilatie diameter 125 mm gelijkvloers – thv bovenvermelde boorlocatie voor afvoer toilet horizontaal, ca. 200 boven vloerpas te boren van binnenzijde naar buitenzijde door spouwmuur van ca. 30 cm

Gat van diameter 130mm boren in gevelmuur

Voor de doorgang van een HVAC schouwpijp moet een gat geboord worden met een diameter van 130mm in de voorgevel van een bedrijfsgebouw (betonbouw, ongv 20cm dikte) op ongv 4 meter hoogte boven de grond. Het werk kan langs buiten worden uitgevoerd. Gebruik van water is mogelijk. Er is slechts 1 gat te boren. De plaats is zeer goed toegankelijk (parking voor het gebouw) voor de plaatsing van een ladder of stelling.

Aanpassen van rookgasafvoer

Ik heb een rookgasafvoer,maar die is niet goed afgesloten, normaal moest men het arduin van de schouw afnemen en een gat boren in het arduin om deze terug te plaatsen.

Plaatsen van pellet kachel

Plaatsen van een nieuwe pellet kachel. Gat boren voor de afvoer, en bevestigen.