Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Rotselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Rotselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Rotselaar of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement, draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen, regularisatie bouwovertreding, herstelling van waterschade op zolder, diverse klussen uit te voeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Rotselaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotselaar:

Opnieuw vernissen tuinhuizen

2 tuinhuizen die vernist zijn, hebben een opknapbeurt nodig. Proper maken, licht afschuren en opnieuw vernissen.

Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers

Voorbereidende werken gas Eandis, wachtbuis van 13 meter (110 diameter, 70 diep), werkput van 1m breed, 1m diep en 1,4m lang. Grootste deel van geul is bedekt met klinkers die nadien terug geplaatst moeten worden. Geul passeert struik en wortels van een boom zouden zoveel mogelijk ontzien moeten worden.

Verwijderen duivenmest van zolder concertzaal

Graag hadden wij een offerte voor het schoonmaken van de zolder van onze concertzaal waar verschillende jaren duivenmest terechtgekomen is. De laatste jaren zijn maatregelen genomen om te voorkomen dat er nog duiven binnen konden, alles is inmiddels wel droog. De zolder is ongeveer 25m x 12m en bereikbaar via haal, trap, lokaal bovenverdieping en ladder.

Plaatsen tuinafsluiting

Tuinomheining: 5 tuinschermen, 1 tuindeur, 2 stukken draadpaneel plaatsen in totaal 10 meter waarvan links 4 meter en rechts 6 meter.. Vanaf de maand januari graag de omheining plaatsen.

Waterreservoir plaatsen

Kunt u een prijsofferte geven voor het uithalen van een mazoutketel van 3000 liter en een regenwaterput te installeren aub?

Bouwafval opruimen

Ik heb in men tuin heel wat bouwafval zoals hout steen en beton , aangezien het doorgang naar men tuin is is het onmogelijk voor container in tuin te zetten , dus zoek iemand met grote remork die dit ziet zitten om mee op te ruimen aan eerlijke prijs.

Vervangen zinken dakgoten en vervangen haken

Vervangen zinken dakgoten 1x 12. 3m 2 aflopen dia 8 cm 1x 6. 3m 1 afloop dia 8 cm 1 x 6. 0 m 1 afloop dia 8 cm De woning is een gelijkvloerse woning met sneldek pannen dak. Maximum hoogte is 3 meter dus een ladder volstaat. De haken moeten ook vervangen worden. Geen stelling nodig voor de uitvoering van de werken.

Regenwaterput in gebruik nemen voor de tuin.

Wij hebben een grote regenwaterput zitten en zouden dat water graag willen gebruiken voor besproeiing in de tuin vooraan en achteraan regio= Rotselaar. Kan ik een offerte bekomen hiervoor ? Eventueel moet de regenwaterput ook gekuisd worden, maar dat kan ik maar zien als we het deksel eraf halen.

Uitstrooien van kalksteen

Wij willen 4,5 ton geleverde kalksteen laten verspreiden in de voortuin.

Aanleggen van een betonvloer

Bouwen van een blokhut van 20m² in achtertuin. Terrein nivelleren en aanleggen van een beton vloer. De blokhut wordt in bouwpakket geleverd.

Afsluiting herstellen

Bekaert groene schapendraad afsluiting is over 6m zwaar beschadigd door omgevallen boom van achterbuur. Dient te worden vervangen. Hoekpaal (telefoon paal) waarschijnlijk te vervangen, daar deze waarschijnlijk ook is beschadigd. Opruimen van gevallen boom.

Vergroten leefruimte en plaatsen buitendeur

Er dient een binnenmuur uitgebroken te worden (geen steunmuur ) alsook een buitenmuur om de dubbele deur te plaatsen. Daarnaast plaatsing vloer en afwerking leefruimte (schilderen muren,, ...). Oppervlakte vloer ongeveer 55 vierkante meter.

aanbouw aan bestaande woning van een ...

aanbouw aan bestaande woning van een bergruimte voor tuingerief en fietsen van ongeveer 24 vierkante meter

Inrichten zolder

Totale inrichting van zolderkamer (vloer, wanden, electriciteit,nieuwe trap) Op eerste etage : electriciteitswerken (bijkomende stopcontacten...)

Uitbreiding woning

Graag zouden we onze huidige woning uitbreiden in de hoogte of in de breedte en hiervoor zouden we graag advies krigen

Afbraak oude achterbouw

wie kan me helpen met het verder afbreken van de oude achterbouw? vb. muren neerhalen, tegelvloer verwijderen, oud dak, betonnen scheidingswand weghalen, ... alles zou tegen eind oktober weg moeten zijn, omdat dan de nieuwbouw begint.

Herindeling van het huis

Wij hebben recent een huis gekocht. De benedenverdieping omvat 3 slaapkamers, een hal en een winkelruimte. De bovenverdieping omvat een living met keuken, berging en een badkamer. Wij willen de badkamer graag op de benedenverdieping plaatsen, de winkel integreren als slaapkamer en een ruimte maken voor de hond. Uiteindelijk moeten er dus 3 slaapkamers zijn, een badkamer en "hondruimte". We willen eveneens op de bovenverdieping de keuken verruimen en vernieuwen.

Het isoleren en renoveren van een ...

Het isoleren en renoveren van een zolder: +/- 14m x 4 m. Dak isoleren, wanden afwerken in gyproc, OSB-platen op vloer, bestaande zolderluik sluiten en nieuwe, vaste trap steken naar zolderverdieping, plaatsen van 2 veluxramen.