Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Rotselaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Rotselaar.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Rotselaar of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Rotselaar die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rotselaar:

Regenwaterput reinigen, waterdicht maken en overloop controleren

We hebben een huis gekocht en we willen de regenwaterput gebruiken. Maar er is geen pomp en we weten niet als alles in orde is met de regenwaterput. Dus we willen de regenwaterput graag controleren en reinigen .

Stabiliteit zonnetent garanderen

We hebben hier een manuele zonnetent van het merk Spectra die geplaatst is in 2000. De zonnetent is een stukje uit de muur gekomen, en de muur is verder gebarsten naar boven toe. Oplossing te voorzien om draagkracht en stabiliteit te garanderen.

Waterput plaatsen en aansluiten

Ik had graag een waterput/infiltratiesysteem thuis laten bouwen om regenwater op te vangen en hergebruiken in de toiletten en wasmachine.

Waterput boren om tuin te besproeien

Een grondwaterput met PVC buis boren. Naar verwachting een 10 tal meter diep.

Plaatsen van flexibel of inox buis in schoorsteen

Wegens problemen met een oude kachel raad men mij aan voor het plaatsen van een flexibel rookkanaal in een oude bestaande schouw van om en rond de 9 m.

Asfalt uitbreken

Oprit asfalt zou moeten uitgebroken worden. Enkel uitbreken. Is ongeveer 30m²

Opnieuw vernissen tuinhuizen

2 tuinhuizen die vernist zijn, hebben een opknapbeurt nodig. Proper maken, licht afschuren en opnieuw vernissen.

Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers

Voorbereidende werken gas Eandis, wachtbuis van 13 meter (110 diameter, 70 diep), werkput van 1m breed, 1m diep en 1,4m lang. Grootste deel van geul is bedekt met klinkers die nadien terug geplaatst moeten worden. Geul passeert struik en wortels van een boom zouden zoveel mogelijk ontzien moeten worden.

Verwijderen duivenmest van zolder concertzaal

Graag hadden wij een offerte voor het schoonmaken van de zolder van onze concertzaal waar verschillende jaren duivenmest terechtgekomen is. De laatste jaren zijn maatregelen genomen om te voorkomen dat er nog duiven binnen konden, alles is inmiddels wel droog. De zolder is ongeveer 25m x 12m en bereikbaar via haal, trap, lokaal bovenverdieping en ladder.

Plaatsen tuinafsluiting

Tuinomheining: 5 tuinschermen, 1 tuindeur, 2 stukken draadpaneel plaatsen in totaal 10 meter waarvan links 4 meter en rechts 6 meter.. Vanaf de maand januari graag de omheining plaatsen.