Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Sint Laureins Berchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Sint Laureins Berchem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Sint Laureins Berchem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Sint Laureins Berchem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Sint Laureins Berchem:

Regenwaterput plaatsen in voortuin

Een regenwaterput plaatsen in voortuin. We hadden graag 1 of 2 putten van 7500 liter gehad. Het gaat om aankoop en plaatsing.

Uitvoeren allerlei klusjes

Allerlei klusjes uit te voeren. Herstelling thermostatische kraan radiator/herstelling afloop wastafel/herstelling marmer sierschouw/ aansluiting regenton.

Trapgat maken

Nieuwe opening naar zolder maken met later de optie om vaste trap te plaatsen. Zoldervloer is van beton.

Bodemonderzoek ivm verzakking huis en huis verstevigen

Bodemonderzoek ivm verzakking huis. Woning verstevigen. Verzakking is reeds 20j, er is al eens een bodemonderzoek gebeurd maar 2m van huis af. Momenteel staat men op het punt grote verbouwingen te doen.

Aansluiten op riolering

Huis aansluiten aan de riolering. We zijn niet zeker dat we aan riolering verbonden zitten dus mogelijkheden bekijken en zien wat juist mogelijk is.

Mazouttank reinigen en verwijderen

Bovengrondse mazouttank reinigen en verwijderen.

Zandstralen en schilderen van metaalconstructie overkapping

Metaalstructuur van loodsoverkapping van 10m x 40m zandstralen of schuren en daarna verven.

Klusjes uitvoeren buitenshuis

Graafwerken uitvoeren om afvoerbuizen te plaatsen tot aan riolering. Oud overkappingsdak van ong. 4m afbreken. Klinkers plaatsen over een opp. van ong. 1.5m x 15m. Afval afvoeren.

Trapgat dichten met deels trapluik

Trapgat van vroegere trap dicht maken met deels een luik voor opklap zoldertrap die erin moet. Op het deel waar geen luik komt moet een mogelijk zijn om inbouwkast in te maken.

Putboring grondwater uitvoeren

Grondwaterput boren voor huishoudelijk gebruik. Zou dienen om tuin en vijver te bewateren en om aan te sluiten op circuit van toiletten.