Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Sint Pieters Leeuw te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Sint Pieters Leeuw.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Sint Pieters Leeuw of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Sint Pieters Leeuw die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Sint Pieters Leeuw:

Renovatie van eiken balken in gevel

Eiken balken vervangen in gevel boven de vensters. 4 vensters; Woning met GLV en 1 ste verdieping.

Regenwaterput renoveren

Bestaande betonnen regenwaterput: Aanvoer en afvoergaten dichten. Vervanging van de stang die verbinding heeft met de waterpomp. Installatie van een bovengrondse regenton met overflow naar de put als tweede reserve, zonder opbreekwerken, darm overflow komt in de put. Afvoergat voorzien in de put naar de tuin voor overflow van de put.

Blokhut Iris plaatsen inclusief dakgoot en waterton

Ik wil mijn blokhut dat ik bij makro heb aangekocht 0949728 CABANE IRIS 2 530 x 410 cm willen laten monteren. Met afloop en dakgoot. Waterton om water op te vangen.

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Ik overweeg om ons tuinhuis van 2 m x 3 m te laten afbreken en wegvoeren?

Terras aanleggen

Terras plaatsen in tegels. Tegels hebben we beschikbaar. Oppervlakte is ongeveer 32 m².

Sleuf graven voor aansluiting aardgas

Aanvraag graven sleuf van 20 meter met diepte 70 cm voor aansluiting aardgas EANDIS Loopt door grasperk. Niet mogelijk met Bobcat.

Betonneren badkamer

Wij wensen graag onze badkamer te laten betonneren. Grootte 1, 80m op 3,70m.

Uitgraven en gieten van beton

Om houten terras te leggen moeten we zand uitgraven en beton gieten. Wie kan prijs maken voor het leveren en gieten van de beton voor een oppervlakte van 2m op 5m met een dikte van 10cm.

Reparatie wc en vervangen kraan

Reparatie wc en vervangen kraan

Plaatsen van badkamermeubels

Plaatsing 3 wastafelmeubels met aansluiting. Plaatsen en monteren kolomkast. Plaatsen en aansluiting toilethandbakje. Geschatte werktijd 3 h met 2 personen ( gewicht wastafel 90 kg).