Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor renovatie van eiken balken in gevel:

Renovatie van eiken balken in gevel

Eiken balken vervangen in gevel boven de vensters. 4 vensters; Woning met GLV en 1 ste verdieping.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Sint-Pieters-Leeuw (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatie van eiken balken in gevel uit heel België:

Renovatie 8 eiken binnendeuren

We willen onze donkere eiken binnendeuren van 30 jaar oud opsmukken door ze in een lichtere kleur te zetten of te lakken, incl. de houten omkadering. Ook de klinken en scharnieren willen we vervangen. Eventueel ook zandstralen. Standaarddeuren. Er mag ook altijd om een foto gevraagd. In totaal 8 binnendeuren.

Eiken keuken renoveren

Renovatie eiken keuken : de fronten in een nieuw jasje steken (schilderen) en tegelijkertijd de ingebouwde koelkast en het electr.fornuis vervangen. het plafond en de muren van de keuken schilderen (opfrissen). Keukenkasten : 5m tegen de muur en 1 m in de hoek. Vloer dient niet herlegd te worden. Oppervlakte keuken :5 m op 4 m.

Renovatie parketvloer

Renoveren van een massief eiken plankenvloer : opschuren en opnieuw oliën. Oppervlakte zo een 80-tal m² zijn .

Renovatie van een open bebouwing

Nieuwe badkamer te plaatsen plus vloeren en betegelen, totaal renovatie. Nieuwe trap plaatsen plus het trapgat plaatsen dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping graag een eiken trap. Halve muur uitbreken en dan nieuwe ramen plaatsen van keuken naar woonkamer.

Renovatie gelijkvloers appartement

Ik zoek dringend een aannemer om de volgende werken uit te voeren in mijn gelijkvloers appartement te Berchem; Verwijderen van gyprocplafonds te badkamer / berging en keuken Verwijderen van eventueel beschadigde isolatie te badkamer / berging en keuken Plaatsen van nieuwe isolatie boven badkamer / berging en keuken plafond (Min. Dikte isolatie 14cm) Plaatsen en bepleisteren van nieuwe gyprocplafonds Plaatsen van vliesbehang (zonder structuur) in de badkamer Badkamer behandelen tegen vocht (via speciale verf) Herschilderen (witte kleur) van badkamer / berging en keuken muren en plafonds Plaatsen van 5 spots en bepleisteren van deze 5 spots (badkamer / berging) Schuren en vernissen van eiken parket 44m

Renovatie van eiken binnendeur

Het gaat hier om een eiken binnendeur die beschadigd is door een hond.

Renovatie van eiken keuken

Bestaande eiken keukenkasten laten schilderen , patineren , in lichte kleur. 17 kastjes van verschillende formaten. Eiken keuken maar zijfronten zijn fineer. Bespreken met de vakman wat de mogelijkheden zijn.

Houten trap plaatsen

Wij zijn bezig met een totale renovatie. We hebben sinds kort ontdekt dat er houtworm in onze trap zit en die moet dus vervangen worden. Er zit 1 kwartdraai in de trap beneden de rest is recht tot boven. We willen graag een vakman voor het plaatsen van een eiken of beuken trap met leuning + boven hoek om tot tegen de muur. Leuning loopt nog 1 m door boven.