Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Tervuren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Tervuren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Tervuren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Tervuren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tervuren:

Kelder klaarmaken voor renovatie

Wij zijn een kelder aan het renoveren en ik heb al zelf een aantal zaken uitgevoerd, maar voor de volgende stappen heb ik graag nog wat hulp: - Tegels verwijderen - Beton / Chape egaliseren - Douchecel en lavabo verwijderen - Binnenmuur afbreken - Kaders binnendeuren verwijderen - Pleisterwerk verwijderen of egaliseren Na deze werken volgen nog andere werken (verhogingen, tegels leggen, wanden plaatsen, ...) maar we stellen voor dit als start te gebruiken om vertrouwen te winnen.

Nieuwe badkamer plaatsen

Ik wil de badkamer helemaal opnieuw doen; de badkamer is oud en moet vervangen worden. De volledige badkamer uitbreken en opnieuw geplaatst worden, in moderne stijl. Afmetingen ongeveer 3 meter op 2 meter. Ter plaatse komen kijken lukt nog niet, meer een prijsindicatie.

Vervangen voegen veranda

Vernieuwen van de siliconenvoegen van de beglazing van onze veranda in regie. Waarschijnlijk dienen alle ramen eruit gehaald worden om de siliconen ter herspuiten. Er zijn eveneens dakgoten aan de veranda maar zouden geen nazicht nodig hebben.

Opkuisen van kelder

Er is water geïnfiltreerd in onze kelder ten gevolge van waterwerken in de straat; het water is ondertussen weg maar er is een dikke laag modder achtergebleven die opgekuist dient te worden.

Klussen in huis

Boren (lampen, kaders.. ) kleine herstellingen (klinken, gordijnroede etc) lekkende kranen,

Uitvoeren van kleine klussen in huis

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uitvoeren binnen in mijn appartement: 1. Ophangen van 4 lusters/spots. 2. Ophangen rails voor gordijnen. 3. In elkaar zetten van een aantal kleine meubelen: 1 tafel, 2 kledingrekken, 2 kledinghoezen, 1 zetel. Graag zo snel mogelijk indien mogelijk of de maand januari.

Plaatser voor rockpanel

Wij zijn op zoek naar iemand die onderstaande opdracht kan uitvoeren. Wij zouden een bijbouw met een oppervlakte van ongeveer 70 m2 willen bekleden met Rockpanel. Men dient referenties te kunnen voorleggen. Ligging te Tervuren

Algemene aannemerswerk buiten

Dringend (september): voegwerk buiten, afvoerbuizen vervangen Niet zo dringend (okt of nov): elektriciteit op terras leggen, verankering voordeur, trapleuning buiten aankoop en installatie, kleinere werkjes Werken in detail (ook uw prijs graag per onderdeel): Voegen: -dakpannen rondom terras opnieuw opvoegen met waterafstotend (Kompactuna) 11m op 6m -tegels vd trap naar tuin opvoegen: 10m -Kleine spleten in buitenmuur opvullen Aankoop en plaatsing: -1 galva inox trapleuning (hoogte 336 op grondlengte 5m) bestellen en plaatsen -zink onderaan witte muur plaatsen: 5m Elektriciteit: -Voedingsbron in keuken: gat in muur boren en hierop aansluiten: -6 terraslampjes (reeds gekocht: Absinthe aim) aan te sluiten langs achter op houten paal en aan te sluiten met nog te v

Schuifraam/deur mechanisme herstelling

Voor onze woning in Tervuren/Moorsel zoeken we een hersteller voor een groot schuifraam/deur waarvan de hendel die de deur opheft en schuift, kan herstellen. Deze hendel wordt van boven naar onder gedraaid ( 180° )en lift de deur een cm waardoor deze op wieltjes schuift over de ganse lengte. Deze handel is tevens voorzien van een sleutel slot. De hendel zit ergens geblokkeerd en deze demonteren vind ik te gevaarlijk om zelf te doen. We zoeken iemand met kennis van deuren en ramen. De oorsponkelijke leverancier bestaat niet meer ( 20 jaar geleden geinstalleerd) - raam is in mahoniehout en dubbele beglazing

Herstellen regen- en grondwater drainage

Sinds enige tijd hebben we te maken met een vochtprobleem in ons sousterrain. Inspectie van de waterleidingen en waterdrainagebuizen gaf aan dat er in de tuin één afwateringsbuis vol zit met modder en dus vermoedelijk defect is waardoor het water niet wordt afgevoerd en via de buitenmuur een mogelijkheid heeft gevonden om in het huis te komen. Dit probleem moet worden aangepakt en de terrassen rondom het huis worden heraanlegd. Bovendien is de blauwstenen trap die naar het huis loopt enigzins verzakt en dit moet worden hersteld.