Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor plaatsen metalen tuinhuis:

Plaatsen metalen tuinhuis

Het plaatsen van bovenstaande tuinbox 87 GEYZ 242 x 217 x 193 cm. Ondergrond is reeds voorzien.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Testelt (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen metalen tuinhuis uit heel België:

Metalen gevelbekleding plaatsen

Het gaat over een bekleding van een voorgevel, eerste verdieping, in dezelfde anthraciet-kleur als garagepoort en voordeur. Er is een portiek rond de voordeur dat mee bekleed moet worden. Het gaat om een oppervlak van 15 m².

Metalen inbouwzwembad plaatsen

Wij hebben een zelfbouwpakket voor een metalen inbouwzwembad gekocht, maar de plaatsing lukt ons niet. Het beton is al gestort, maar de metalen wand (ovalen bad van 8m op 4m) moet nog geplaatst worden alsook de leidingen, skimmer, bodemput, liner...

Metalen zwembad plaatsen in tuin

Metalen ovalen zwembad van 7m x 3.5m x 1.5m installeren. Moet voor 60cm in de grond zitten. Voorzien van zandfilter, pomp, warmtewisselaar voor bestaande zonneboiler en warmtepomp. Warmtepomp dient enkel om bij te verwarmen bij goed weer in periode van mei tot september.

Plaatsen van een uittrekbare houten of metalen zoldertrap

Ik zou graag een uittrekbare houten of metalen trap willen laten plaatsen van in de gang naar de zolder. Nu moet ik telkens een ladder nemen wil ik op de zolder geraken. De plafond hoogte bedraagt 2,42 m.

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij een metalen tuinhuis laten plaatsen type Archer E 277 x 319 x 202 product ref : 172653 Bevestigingskader word door ons geplaatst.

Houten afsluiting plaatsen

Houten tuinafsluiting plaatsen. Recht stuk met 5 schermen van 1.8m x 1.9m en 2 schermen van 1.8m x 1.9m als poort. Met houten palen in beton en metalen voet.

Draadafsluiting plaatsen

Metalen tuinafsluiting zonder betonplaat met bovenpaal van ongeveer 20m lang en 1.8m of 2m hoog plaatsen. Momenteel staat er een haag die men zelf zal verwijderen.

Terrasoverkapping plaatsen

Basis terrasoverkapping maken in hout op de bestaande metalen steunbalken van ongeveer 6m lang en 3.2m diepte.