Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Tielt (Vl Br) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Tielt (Vl Br).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Tielt (Vl Br) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Tielt (Vl Br) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tielt (Vl Br):

Trapgat maken

Nieuwe opening naar zolder maken met later de optie om vaste trap te plaatsen. Zoldervloer is van beton.

Klussen uitvoeren

Schuifdeur niet open of dicht krijgen, kasten rond deuren plaatsen,2 nieuwe wc plaatsen,2 nieuwe radiatoren plaatsen, nieuw expansievat plaatsen verwarmingsketel, nieuw afloop wc plaatsen.

Regenwaterput reinigen waterdicht maken en overloop controleren

We hebben een oude regenwaterput onder het huis zitten, graag willen we deze laten reinigen en opnieuw waterdicht maken en de overloop laten controleren, deze lijkt geblokkeerd te zitten.

Opsporen en herstellen lek aan gasleiding

Wij hebben een nieuwe gastank voor propaan laten plaatsen. Maar voor ze de eerste keer gevuld mag worden,heb ik mijn leidingen moeten laten keuren. Nu is deze afgekeurd omdat er ergens in de gasleiding of aan een toestel een miniem verlies zit. Kunnen jullie dit opsporen? Leidingen en tank zijn dus leeg en zit nu zonder warm water of verwarming.

Schuur bouwen uit betonnen platen

Ik ben hondenfokker en wil een schuur uit betonnen platen laten zetten van 6 x 4 meter. Met één deur en twee ramen in. Liefst met zadeldak. Is bedoeling voor dagverblijf voor de honden tijdens onze werkshift. Zodat ze met vochtig weer ook droog en uit de wind zitten.

Gieten van gepolierde beton

Het gieten en bekisten van een betonvloer met een oppervlakte van 80m2 Zie bijgevoegde plan. Net dikte wel naar 8 brengen inplaats van 6. Fundamenten in eens mee gieten.

Uitdiepen kelder

Wij hebben een kelder van ca 1m60 diep en ca 30m². Deze hadden we graag 2m50 diep gemaakt, een vochtwering geplaatst, geïsoleerd en bepleisterd. Het puin is makkelijk te verwijderen langs de voorgevel waar de kelder ca 50cm bovengronds is.

Plaatsen goten + afvoerbuizen aan ...

Plaatsen goten + afvoerbuizen aan nieuwbouw.

ik zoek een parketplaatser. ik beschik, ...

ik zoek een parketplaatser. ik beschik, over het materiaal.

Bestaande veranda moet verbouwd worden ...

Bestaande veranda moet verbouwd worden om integraal deel uit te maken van het huis : waarschijnlijk nieuw muren zetten, ramen en deur wijzigen, bestaande trap naar keuken verbouwen (verkleinen), bestaande keuken verplaatsen (eventueel uitbreiden), dakwerken (gedeeltelijk in glas)