Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in Tienen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen in Tienen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Tienen of directe omgeving.


Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit Tienen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: strippen van 2 appartementsgebouwen te Oostende, aanbouw achterzijde huis met veel glas, aannemer nodig voor renovatieproject rijhuis, afbreken en heropbouwen van een oude schuur, poutrel en veranda plaatsen, architect nodig voor open bebouwing, installatie van zonnepanelen, afbraakwerken uitvoeren, afbraak van 3 kleine muren, herplaatsen van 2 muren in studio, dRINGEND: plaatsen plinten, deur, bekisitng, kleine herstelling parket, buitenterras aanleggen voorkeur beton, vervangen ondergrondse mazouttank door regenput 5000liter, aanleggen dakterras in composiet 7x4m, dak vervangen met golfplaten, renovatiewerken en diverse klussen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Tienen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tienen:

Herstellen van poort gaat niet meer open

Herstellen poort, de poort gaat niet meer open. Touw van eller tor poort is doorgevlogen en veer is er ook tussen uit. Graag zo snel mogelijk auto kan niet meer uit de garage.

Maken van trapgat en dichtmaken oude

Maken van trapgat (plusminus 2m20-2m30 lang en 0,85m breed). Het plafond waar het gat in gemaakt moet worden bestaat uit gegoten beton (tussen 10 a 12 cm dik) met wapening in. Tijdstip wanneer is in overleg te bepalen Het bestaande trapgat moet opnieuw dicht gemaakt worden met beton en dient gewapend te worden (waarbij de wapening ook moet worden ingeboord.). Uiteraard moet dit alles gebeuren zonder dat de rest wordt beschadigd.

Klusjes thuis

Bij mijn schoonouders zouden verschillende kleine klusjes moeten uitgevoerd worden : vervangen van lint rolluik, schaven van voordeur (voordeur klemt), achterdeur repareren (gaat niet meer dicht)

Verhogen raamopening

Het raam dat uitgeeft op mijn dakterras wordt als deur gebruikt. Het is echter niet hoog genoeg zodat men steeds moet bukken om er doorheen te kunnen. De raamopening moet dus hoger gemaakt worden vooraleer ik nieuwe ramen zal kunnen bestellen. Daarna zou er nog een binnendeur moeten verplaatst worden in een niet dragende muur en een nieuwe glazen deur in de plaats komen. Op een andere plaats moet ook een nieuwe glazen deur komen.

Rioleringen vervangen en terugleggen klinkers

Graag zou ik de bestaande riolering aan de achterzijde van mijn woning vernieuwen. Er zijn aansluitingen voor badkamer, 2 WC's , keuken en wasplaat. Er zou voor de achterdeur ook een goot moeten komen voor de afvoer van het regenwater dat op de koer samenkomt.

Betonnen tuinomheining verwijderen

We willen achteraan onze tuin de omheining volledig laten wegnemen. Die bestaat uit betonnen palen (4 in totaal, elk 1 meter uit de grond stekend), 4 horizontale betonnen bodemplaten (elk ongeveer 40 cm hoog, 3 van 1 meter lang en 1 van 2 meter lang), en horizontale betonnen balken (2 van 2 meter lang, 6 van 1 meter lang). Zie ook foto's. Poortje nemen we zelf weg. Bereikbaarheid: langs paadje met breedte van ongeveer 1,5 meter. Enkel te demonteren (ook sokkels van de palen uit de grond halen), want wij zorgen zelf voor de afvoer van het afbraakmateriaal. Tenzij natuurlijk de persoon die het afbreekt in het materiaal geïnteresseerd is. Graag afspraak voor prijsofferte en tijdsplanning. Deze klus dient tegen 10 juli 2015 uitgevoerd te zijn. Foto's beschikbaar.

Terrasmuur en garagedeur zandstralen

De muur van de buren die aan ons terras aanleunt zou gezandstraald moeten worden alsook onze garage deur. Vervolgens moet de muur ingevoegd en geverfd worden. We zoeken offertes voor zowel enkel het zandstralen van de muur en garagedeur als een offerte voor het totale werk.Foto's ter beschikking.

Afbraak erker en dichten van opening met snelbouwblokken

Erker afbreken op gelijkvloers en dichten met snelbouwlokken. Plan beschikbaar.

Diverse klussen in huis

Schouwdampkap ophangen, 3 deuren slaapkamers bijschaven (na plaatsing van laminaat) en terug ophangen in bestaande omlijsting, drempel gieten in kelder

Renovatie van lichtkoepel

Lekkende lichtkoepel op plat dak van keuken vervangen door nieuwe (1,2m op 0,75m) Plafond keuken (2,5 op 3,5) afwerken met gyproc Plaatsen raam pvc 1,76 op 1,82

Balkons te renoveren

Balkons te renoveren .Appartementsgebouw: 16 stuks.Betonwerken en verfwerken dienen te gebeuren. Voorlegging aan Syndicus.

Herstellen van regenwatertank.

De regenwatertank bevindt zich onder de keukenvloer en is door een mangat toegankelijk. Ik denk dat er een lek is. Dus reinigen en herstellen. Kan dat en wat kost dat? Graag een offerte.

Kelder gewelven herstellen

Heb een woning van de jaren 30 met gemetste welven in de kelder, maar de metalen balken ervan zijn aan het doorroesten. Een deel van de gevel is gescheurd. Bij de verkoop van het huis is dit opgemaakt als een ernstig probleem. Ook moet er nog een stalen balk vervangen worden van het keldergat.

Betonnen terras maken

Op bestaande muren van een uitbouw in Tienen wordt er een betonnen terras gegoten. Dit terras verbindt de keuken met de tuin door middel van een nieuwe, betonnen buitentrap. Plan in bijlage.

Herstellingen,renovatie in woning

- plinten plaatsen in garage - schilderwerken en behangen badkamer,slaapkamers,keuken - laminaat plaatsen - keukenkasten => scharnieren vervangen

Betonvloer voor tuinhuis

Plaatsen van een betonvloer voor een tuinhuis.

Afbraak glazen afdak

Afbraak glazen afdak/veranda over lengte van +- 6m, +-3,5/4m hoog. Afbraak 2 palen en kleine muurtjes 0. 5m hoog

Installatie Engels Victioriaanse open haard

We willen een victioriaanse open haard installeren in een bestaande schouw, momenteel staat er een houtkachel. We willen de open haard eveneens op hout laten werken. We willen echter zeker zijn dat indien we dergelijke open haard kopen (hier of in Engeland) dat deze ook effectief goed zal branden. Waar kunnen we dergelijke victoriaanse open haard hier in België kopen? Wie kan dergelijke open haard installeren (met garantie)

Graafwerk

Er wordt in december een chape gelegd in onze kelder (50m2). Eerst moet de aarden ondergrond gegraven worden tot -10cm op het hoogste punt.

Voorbereiding installatie dampkap

Voor de installatie van de dampkap moet zo snel mogelijk een uitweg naar buiten worden voorzien. Nu geen enkele uitweg. Kijken wat de opties zijn (via de niet meer gebruikte schouw of nieuw vals plafond?)

Afvoer probleem

probleem afvoer keuken

Voorzet rolluik

Vervanging van een bestaand rolluik (nu stuk) kleur wit,br220xh235 voor raam op gelijkvloers ls mogelijk prijs van elec en handmatig.

Vaste trap naar zolder

Ik wens mijn zolder in te richten als slaapkamer. Momenteel is er een vouwtrap aanwezig die ik wil laten verwijderen en laten vervangen door een vaste trap. Het huidige trapgat zou moeten dicht gemaakt worden en verplaatst worden. De zolder is echter reeds afgewerkt met een betonnen vloer. Ik had graag dus advies gehad over wat mijn mogelijkheden zijn tot het plaatsen van een vaste trap.

Poutrelle voor veranda

Op de buitenste stukken van beide muren (waar het verandaglas tussenkomt), moeten op de bovenkant enkele rijen stenen verwijderd worden en een slof moeten gegoten worden van +/- 45cm breed. en dat de slof terug op ongeveer de zelfde hoogte komt als wat de gemetste muur nu van hoogte heeft. Daarbovenop moet dan een poutrelle gezet worden IPE240 die met chemische bouten verankerd word op de sloffen. In het midden van de poutrelle, moet er een koker van 40/40/3 verankerd worden en de andere kant moet op de muur van de achtergevel verbonden worden met chemische bouten (niet op de gevelstenen zelf, maar wel op de beton erachter). Deze balk dient dat het I-profiel niet naar voor kan vallen. Na het plaatsen van de poutrelle, moeten beide muren nog verder opgetrokken worden

Afbraak thuinhuisje

Ik heb vanachter in de thuis een houten kot staan met afbraakhout erin Dit kot zou moeten afgebroken worden en naar containerpark gebracht worden