Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Tienen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Tienen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Tienen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor gelijkaardige projecten:
gevelrenovatie van een hotel, put boren voor bronpomp in tuin, grondwaterput boren, draaitrap en ballustrade voor buiten in ijzer of glas plaatsen, betongrasdals plaatsen op een deel van de speelplaats, grondwaterput boren, akoestische wand plus deur plaatsen, gevel renoveren met isolatie, garage afbreken, plaatsen van steenkorven omheining tuin, herstelwerken balcons appartement, draagmuur verwijderen en poetrellen plaatsen, regularisatie bouwovertreding, herstelling van waterschade op zolder, diverse klussen uit te voeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Tienen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tienen:

Vervanging lint zonweringen en rolluik

Vervanging van het lint, lintgeleiders en lint oprollers van 2 zonne weringen en 1 rolluik. De afmetingen van de twee grote ramen van de zonnewering zijn 2m10 op 1m70. De breedte van het lint is 14 mm en de lint oproller is een klein bakje van ongeveer 17 cm hoogte op breedte 14 cm. Het raam van het rolluik heeft afmeting: 1m24 op 1m28. Eveneens is het hier een lint van 14 mm en een kleine lintoproller. Voor de lintgeleiders zie foto. De linten zijn momenteel intact en niet gescheurd maar ze verkeren in slechte staat en ik zou graag de onderdelen preventief vervangen zien. Het gaat over een appartement op het derde verdiep. Voor het raam met het rolluik is geen balkon aanwezig en de bak hangt langs de buitenkant. Graag iemand dus met kennis van zaken.

Houten trap appartement brandwerend maken

In een bestaande woning met 6 wooneenheden moet de houten trap brandwerend gemaakt worden. Dit is een trap met twee verdiepingen.

Beton gieten voor achterbouw

Een achterbouw bijzetten ( living ) . Oppervlakte 5 m op 6 m groot. 22 cm beton gieten en een fundering voorkant. Ongeveer 30 m² beton gieten.

Elektrische inbreuken herstellen

De elektrische installatie werd gekeurd en volgende inbreuken werden vastgesteld: 1. Het ééndraadsschema en het situatieschema ontbreken 2. De aanduiding van de kringen, klemmen en of schakelapparatuur ontbreekt, is onjuist of is onvolledig 3. Vermindering van de sectie van de geleiders: een aangepaste overstroombeveiliging is te voorzien 4. Het gebruik van een geïsoleerde geleider met de geel/groene kleurencombinatie als actieve geleider is niet toegestaan (kleine zekeringskast) 6. Het hoofdverdeelbord is niet voorzien van een hoofdschakelaar 7. Een aardverbinding overeenkomstig de voorschriften is te installeren (kleine zekeringskast) 8. De waarde van de spreidingsweerstand van de aardverbinding is te hoog.

Drainagebuis corrigeren

Drainagebuis omhoog brengen over een afstand van ongeveer 6 meter want loopt niet goed af. Ligt ongeveer 50 cm diep .

Luifel maken voor keuken

Begin augustus gaan wij een nieuwe keuken laten plaatsen door Dvi. Boven de keuken moet er een luifel geplaatst worden in groene waterwerende MDF boven de spoelbak en boven het kookfornuis waar ook, de Novi dampkap in geplaatst zal worden. Ik zoek een schrijnwerker die ervaring heeft met luifels en die aansluitend op de installatie van de keuken de luifel kan plaatsen. Voorziene datum installatie keuken week 8 en 9 augustus 2017. De installatie luifel zou dan gebeuren op materiaal water werende groene MDF.

Deurgat dichtmetselen en bepleisteren

Ik wil een deur die we niet gebruiken laten dichtmetselen en bepleisteren. Het betreft een deur in onze woonkamer die uitgeeft op het terras. Graag derde of vierde week juli de werken laten uitvoeren.

Tuinafsluiting plaatsen

Plaatsen van een afsluiting in de tuin. Lengte van 32 meter en hoogte van 1.50 meter. Graag in beton of in kunststof.

Oude gietijzeren poort zandstralen, herstellen en herplaatsen

Onze 2 oude gietijzeren poorten (3,5 m op 2m hoog) zijn aan renovatie toe : zandstralen, herstellen en herplaatsen. Graag een vrijblijvende prijsofferte.

Opfrissen klein appartement

Klussen: opfrissen badkamer, nieuwe vloer keuken en inkomhal

Zolder verbouwen tot bewoonde kamers

We hebben een ruime zolder met meerdere ruimtes die we willen omvormen in bewoonde kamers. Hiervoor zoeken we iemand die de volgende twee dingen kan doen : - De zolder is momenteel enkel bereikbaar via een uit klaptrap. We willen iemand die kan plannen hoe we een vaste trap kunnen bouwen, en die deze werken kan uitvoeren. - De doorgangen tussen de zolderruimtes zijn momenteel te laag om rechtop te kunnen circuleren. De doorgangen zouden uitvergroot moeten worden zonder dat dit structurele problemen veroorzaakt.

Herstellen van poort gaat niet meer open

Herstellen poort, de poort gaat niet meer open. Touw van eller tor poort is doorgevlogen en veer is er ook tussen uit. Graag zo snel mogelijk auto kan niet meer uit de garage.

Maken van trapgat en dichtmaken oude

Maken van trapgat (plusminus 2m20-2m30 lang en 0,85m breed). Het plafond waar het gat in gemaakt moet worden bestaat uit gegoten beton (tussen 10 a 12 cm dik) met wapening in. Tijdstip wanneer is in overleg te bepalen Het bestaande trapgat moet opnieuw dicht gemaakt worden met beton en dient gewapend te worden (waarbij de wapening ook moet worden ingeboord.). Uiteraard moet dit alles gebeuren zonder dat de rest wordt beschadigd.

Klusjes thuis

Bij mijn schoonouders zouden verschillende kleine klusjes moeten uitgevoerd worden : vervangen van lint rolluik, schaven van voordeur (voordeur klemt), achterdeur repareren (gaat niet meer dicht)

Verhogen raamopening

Het raam dat uitgeeft op mijn dakterras wordt als deur gebruikt. Het is echter niet hoog genoeg zodat men steeds moet bukken om er doorheen te kunnen. De raamopening moet dus hoger gemaakt worden vooraleer ik nieuwe ramen zal kunnen bestellen. Daarna zou er nog een binnendeur moeten verplaatst worden in een niet dragende muur en een nieuwe glazen deur in de plaats komen. Op een andere plaats moet ook een nieuwe glazen deur komen.

Rioleringen vervangen en terugleggen klinkers

Graag zou ik de bestaande riolering aan de achterzijde van mijn woning vernieuwen. Er zijn aansluitingen voor badkamer, 2 WC's , keuken en wasplaat. Er zou voor de achterdeur ook een goot moeten komen voor de afvoer van het regenwater dat op de koer samenkomt.

Betonnen tuinomheining verwijderen

We willen achteraan onze tuin de omheining volledig laten wegnemen. Die bestaat uit betonnen palen (4 in totaal, elk 1 meter uit de grond stekend), 4 horizontale betonnen bodemplaten (elk ongeveer 40 cm hoog, 3 van 1 meter lang en 1 van 2 meter lang), en horizontale betonnen balken (2 van 2 meter lang, 6 van 1 meter lang). Zie ook foto's. Poortje nemen we zelf weg. Bereikbaarheid: langs paadje met breedte van ongeveer 1,5 meter. Enkel te demonteren (ook sokkels van de palen uit de grond halen), want wij zorgen zelf voor de afvoer van het afbraakmateriaal. Tenzij natuurlijk de persoon die het afbreekt in het materiaal geïnteresseerd is. Graag afspraak voor prijsofferte en tijdsplanning. Deze klus dient tegen 10 juli 2015 uitgevoerd te zijn. Foto's beschikbaar.

Terrasmuur en garagedeur zandstralen

De muur van de buren die aan ons terras aanleunt zou gezandstraald moeten worden alsook onze garage deur. Vervolgens moet de muur ingevoegd en geverfd worden. We zoeken offertes voor zowel enkel het zandstralen van de muur en garagedeur als een offerte voor het totale werk.Foto's ter beschikking.

Afbraak erker en dichten van opening met snelbouwblokken

Erker afbreken op gelijkvloers en dichten met snelbouwlokken. Plan beschikbaar.

Diverse klussen in huis

Schouwdampkap ophangen, 3 deuren slaapkamers bijschaven (na plaatsing van laminaat) en terug ophangen in bestaande omlijsting, drempel gieten in kelder

Renovatie van lichtkoepel

Lekkende lichtkoepel op plat dak van keuken vervangen door nieuwe (1,2m op 0,75m) Plafond keuken (2,5 op 3,5) afwerken met gyproc Plaatsen raam pvc 1,76 op 1,82

Balkons te renoveren

Balkons te renoveren .Appartementsgebouw: 16 stuks.Betonwerken en verfwerken dienen te gebeuren. Voorlegging aan Syndicus.

Herstellen van regenwatertank.

De regenwatertank bevindt zich onder de keukenvloer en is door een mangat toegankelijk. Ik denk dat er een lek is. Dus reinigen en herstellen. Kan dat en wat kost dat? Graag een offerte.

Kelder gewelven herstellen

Heb een woning van de jaren 30 met gemetste welven in de kelder, maar de metalen balken ervan zijn aan het doorroesten. Een deel van de gevel is gescheurd. Bij de verkoop van het huis is dit opgemaakt als een ernstig probleem. Ook moet er nog een stalen balk vervangen worden van het keldergat.

Betonnen terras maken

Op bestaande muren van een uitbouw in Tienen wordt er een betonnen terras gegoten. Dit terras verbindt de keuken met de tuin door middel van een nieuwe, betonnen buitentrap. Plan in bijlage.