Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstellen van poort gaat niet meer open:

Herstellen van poort gaat niet meer open

Herstellen poort, de poort gaat niet meer open. Touw van eller tor poort is doorgevlogen en veer is er ook tussen uit. Graag zo snel mogelijk auto kan niet meer uit de garage.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van poort gaat niet meer open uit heel België:

Houten poort herstellen

Poort is metalen kader met houtbeslag (tropisch hardhout) waarvan een aantal planken dienen vervangen te worden. Ook in naast gelegen vlak dat eveneens in hetzelfde hout is afgewerkt.

Herstellen sectionele garagepoort

De garage poort gaat nog open maar niet meer dicht gaat halfweg in veiligheid ik moet ze dan manueel sluiten. Dit is een sectionele poort. Ter plaatse komen kijken.

Herstellen elektrische garagepoort MAC Twister

We hebben een elektrische garagepoort met een MAC twister motor. We hebben echter een probleem want bij het openen blijft de poort regelmatig hangen en gaat dus maar half open. We willen de poort dus laten herstellen.

Diverse klussen uit te voeren

- Smeren en regelen van de deuren - Smeren en regelen van de voordeur - De grote lamp maken ( lijmen van de 2 schilden) - Tafel en poort buiten schuren en behandelen - Boxen, de roosters eraf halen, opschuren en zwart spuiten - Ophangen van de fiets met 2 zware bouten met pluggen - Ophangen van groot schilderij, 2 of 3 zware bouten met pluggen - Ophangen Surfplank ( ijzeren staaf in U) - Ontkalken van de douche kop - Gootjes op bijbouw leeg maken - Zijkant goot, vijs in draaien - Deur vestiaire herstellen en afregelen - Plastiek van de metsers tussen de muur buiten en aan poort ( 3 stuks), weg halen - Raam op zolder schimmel wegwerken - Regenpunt uitkuisen/spuiten ( heb zelf een goeie hogedrukreiniger) - Ramen boven smeren

Herstellen rail horizontale garagepoort

Onze houten garagepoort bestaat uit vier delen die openschuift. De onderste rail is volledig geoxideerd en moet worden vervangen. Poort schuift niet volledig meer open (blokkeert) Ook de pennen die de poort geleiden in deze rail dienen te worden vernieuwd.

Houten poort herstellen

Ik wil graag mijn houten poort, is een collstrop poort laten herstellen, er is knaagschade door een marter. De linker en rechter deur hebben knaagschade, linkt een groot gat , de bovenlat is ook beschadigd, graag had ik deze laten herstellen, de poort is 3 meter hoog.

Herstellen garagepoort

Sinds enige tijd is onze sectionnale garagepoort niet langer elektrisch bedienbaar, enkel handmatig. Wij zouden dan ook graag een offerte ontvangen ter herstelling of, indien nodig vervanging, van deze poort. U kan mij telefonisch bereiken voor een afspraak op het nummer.

Betonrot herstellen aan muren garage

Wij hebben betonrot van diverse grote aan de binnenkant van de muur garages en op enkele plaatsen bovenaan in de garage aan de poort toegang. Graag een bezoek met uw bevindingen en daarna een offerte. Betreft de residentie Columus te Blankenberge.