Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstellen van poort gaat niet meer open:

Herstellen van poort gaat niet meer open

Herstellen poort, de poort gaat niet meer open. Touw van eller tor poort is doorgevlogen en veer is er ook tussen uit. Graag zo snel mogelijk auto kan niet meer uit de garage.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van poort gaat niet meer open uit heel België:

Herstellen houten kantelpoort

De metalen plaat waarop de box motor bevestigd is is gebroken en dient te worden vervangen. (Lengte = 45 cm, breedte = 10 cm, omslag zijde = 2 cm) De poort en de motor functioneren nog normaal. Er zijn eveneens problemen met de afstandsbedieningen. (25 jaar oud)

Herstellen garagepoort Crawford

De kabels links en rechts die de poort omhoog en omlaag trekken zijn volledig verward geraakt. Uit noodzaak heb ik deze kabels doorgezaagd om de poort volledig toe te doen. Het elektronisch gedeelte werkt perfect.

Herstellen sluiting poort en ramen

Wij zijn op zoek naar iemand die de sluiting van onze Feryn poort in de garagebox kan komen herstellen. Linkerkant sluit niet meer.Ook de sluiting van onze ramen in aluminium aan de kust dien nagekeken te worden.

Herstellen automatische garagepoort

Wij zoeken een hersteller voor een garage kantelpoort (3. 00 x 2. 00 ) waarvan een geroeste kabel heeft gesprongen. De deur is nu dicht en gaat erg moeilijk of niet open zonder tegen gewicht. Nieuwe poort in bestelling maar min 2 maanden wachten.

Garagepoort herstellen

1 van de 4 veren in mijn automatische poort is afgebroken. Zie bijlage details poort.

Oude gietijzeren poort zandstralen, herstellen en herplaatsen

Onze 2 oude gietijzeren poorten (3,5 m op 2m hoog) zijn aan renovatie toe : zandstralen, herstellen en herplaatsen. Graag een vrijblijvende prijsofferte.

Herstellen van houten poorten

Een vleugel van een poort langs de gevel van de woning is afgescheurd van het systeem waar de poort op rust, om de poort te openen en te sluiten . Het betreft een houten poort . Is het mogelijk om deze herstelling te doen , want poort kan nu niet meer gebruikt worden .

Herstelling massieve eiken poort

Een poort van 8 meter x 3,44 m hoogte bestaand uit acht panelen die aan elkaar met scharnieren verbonden zijn willen wij graag laten herstellen. Wij zijn niet technisch geschoold, maar de onderste eiken balken van elk element moet worden hersteld. Zodat nieuwe ijzeren pinnen kunnen worden bevestigd. Deze pinnen glijden in een u-profiel in de grond. Bovenaan is de poort opgehangen aan een ijzeren rail. Verder moet de poort volledig worden nagezien.