Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstellen van poort gaat niet meer open:

Herstellen van poort gaat niet meer open

Herstellen poort, de poort gaat niet meer open. Touw van eller tor poort is doorgevlogen en veer is er ook tussen uit. Graag zo snel mogelijk auto kan niet meer uit de garage.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van poort gaat niet meer open uit heel België:

Herstellen garagepoort

Vervangen torsieveren ( veren )aan de garagepoort, 3m breedte en 2,5 m hoogte, verder het afgebroken hendel om de poort omhoog en omlaag te doen opnieuw vastzetten aan de garagepoort.

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor

Bij activatie maakt motor wel geluid, maar opent of sluit de poort niet. Motor moet waarschijnlijk vervangen worden (box 3/1995)

Herstellen garage poort of motor garage poort

Garage poort gaat niet open of toe. Denken dat de motor kapot is. Op de poort zelf na is deze wel geheel versleten. Vraag mij af hoeveel een herstelling mij zou kosten. Bij deze vraag ik graag een offerte aan.

Herstellen garagepoort

Onze garagepoort is elektrisch, en de syndicus hebben 2x geforceerd de garagepoort te openen, zonder eninge toestemming van ons. Als gevolg gaat de poort niet gemakkelijk openen en dicht. Dus we zouden graag onze garagepoort herstellen.

Houten poort herstellen na storm

Onze houten tuinpoort is deels omgevallen door hevige wind. Ik zou graag iemand vinden die de ene flap terug met scharnieren aan een stevige pilaar kan bevestigen en deze pilaar in de grond kan verankeren.

Omheining van tuin herstellen en poorten plaatsen

Ik heb een tuin van 5500 vierkante meter en wil mijn omheining repareren en poorten plaatsen. Er zou 1 houten poort met motor moeten geplaatst worden.

Klussen rondom de loten

Graag uw offerte voor : ( gelieve prijs op te geven per lot) wegnemen van bamboe en vervangen door een heide- of wilgenmat (13à14m), de dakgoot die op twee plaatsen werd naar beneden getrokken herstellen en dolomiet op de oprit aanvullen. Er is geen hekken of poort, je kan via de oprit naar binnen en alle werken zijn vanaf daar zichtbaar. Een afspraak om een offerte te maken is niet echt nodig

Houten garage herstellen met nieuwe poort

Garagepoort vernieuwen in hout en zijkanten ook vernieuwen om nadien te kunnen verven. Poort is van 1999, de onderkant moet hersteld worden. Nieuwe poort hangen in hout. Daarna moet die geverfd worden dit is ook te bespreken met de vakman. Graag in de maand mei de werken kunnen uitvoeren.

Partners

Partners van Casius