Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstellen van poort gaat niet meer open:

Herstellen van poort gaat niet meer open

Herstellen poort, de poort gaat niet meer open. Touw van eller tor poort is doorgevlogen en veer is er ook tussen uit. Graag zo snel mogelijk auto kan niet meer uit de garage.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Tienen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van poort gaat niet meer open uit heel België:

Herstellen klinkers aan bestaande oprit

Mijn oprit van +/- 40m² is verzakt waardoor mijn poort in de winter niet meer goed sluit.

Herstellen garagepoort

De plaatsing werd in 1999 gedaan. Onderaan waar de vloerbekleding eindigt is er een metalen rail die de tegels afschermt van de kantelpoort wanneer deze sluit. Zoals men op bijgaande foto's merkt is deze rail losgekomen en hindert hij bij het afsluiten van de poort. Ik heb de rail moeten dwars doorslijpen om nog kunnen af te sluiten. Deze rail is los gesprongen en verwrongen door bij het inrijden met de voorwielen van de auto gas te geven. De oprit helt nl. af naar de weg. Zodoende dient de rail vervangen te worden.

Garagepoort herstellen

Garagepoort is stuk en we moeten een nieuwe poort plaatsen met lange wachttijden. We zoeken ondertussen een oplossing om de huidige poort nog te kunnen gebruiken, waarschijnlijk de veren vervangen of dergelijke.

Herstellen houten kantelpoort

De metalen plaat waarop de box motor bevestigd is is gebroken en dient te worden vervangen. (Lengte = 45 cm, breedte = 10 cm, omslag zijde = 2 cm) De poort en de motor functioneren nog normaal. Er zijn eveneens problemen met de afstandsbedieningen. (25 jaar oud)

Herstellen garagepoort Crawford

De kabels links en rechts die de poort omhoog en omlaag trekken zijn volledig verward geraakt. Uit noodzaak heb ik deze kabels doorgezaagd om de poort volledig toe te doen. Het elektronisch gedeelte werkt perfect.

Herstellen sluiting poort en ramen

Wij zijn op zoek naar iemand die de sluiting van onze Feryn poort in de garagebox kan komen herstellen. Linkerkant sluit niet meer.Ook de sluiting van onze ramen in aluminium aan de kust dien nagekeken te worden.

Herstellen automatische garagepoort

Wij zoeken een hersteller voor een garage kantelpoort (3. 00 x 2. 00 ) waarvan een geroeste kabel heeft gesprongen. De deur is nu dicht en gaat erg moeilijk of niet open zonder tegen gewicht. Nieuwe poort in bestelling maar min 2 maanden wachten.

Garagepoort herstellen

1 van de 4 veren in mijn automatische poort is afgebroken. Zie bijlage details poort.