Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Tremelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Tremelo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Tremelo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Tremelo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Tremelo:

Grondwaterput graven

Grondwaterput van 8 meter diep in de tuin graven.

Grondwaterput boren voor tuin

Het boren op diepte voor ijzervrij water Diepte tussen 60-100m. Voorzien van dieptepomp Aan de zijkant van het huis en is makkelijk toegankelijk

Bekleden muur met hout zonder isolatie

Achter woning is een trap naar de tuin. Daarnaast staat een muur, want huis is onderkelderd. Naast de muur is een trap om naar de garage te gaan. Die muur willen we graag bekleden met hout, alsook een muur achter de keuken. Oppervlakte te bekleden muur is ongeveer 40 m².

Scheidingsmuurtje plaatsen

Ik wil in een ruimte in mijn woning een toiletruimte laten maken. Er moet een scheidingsmuur worden geplaatst en aan de voorzijde een muurtje met een kozijn met een deur. Leidingen worden verlegd.

Vliegenramen maken en monteren

Het maken van 3 vliegenramen ( 2 voor slaapkamers & 1 voor badkamer) die vast kunnen gemonteerd worden in de ramen.

Gevel bezetten met crépi

Wij zouden de gevel van het huis dat wij gaan kopen bezetten met crépi. Hiervoor hadden wij graag enkele offertes opgevraagd. Een oppervlakte van +-202 m². In de voorgevel zijn er 3 ramen en 1 deur de zijgevel 3 ramen en achtergevel 1 raam. Gebouw bestaat uit ytonblok. Graag in de maand september de werken kunnen uitvoeren.

Barst in muur herstellen

Dit betreft een barst in de muur dit is in de binnenmuur en gaat zo naar buiten. Dit is een barst. Dit is ongeveer een 10 tal meter.

Bouwproject Tremelo appartement kopen

Wij zijn op zoek om een appartement te kopen in Tremelo

Wij kochten een bestaande woning en er ...

Wij kochten een bestaande woning en er zou bijgebouwd moeten worden voor een handelspand! bijbouw 5 meter breed en 16 meter diepte. Het is voor een zonnecenter in uit te baten.

Aanpassing bouwplan voor renovatie

Graag had ik een offerte ontvangen voor het volgende: Hertekenen bouwplan woning + aanvraag bouwvergunning.