Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Vilvoorde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Vilvoorde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Vilvoorde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Vilvoorde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vilvoorde:

Vervangen dorpels onder de ramen

Arduinen raamdorpels van 90cm, 2m en 1.8m vervangen. 2 Verdiepen.

Asbest verwijderen rond buizen

In mijn kelder heb ik rond 2 buizen asbest isolatie. Deze buizen 'zweven' en zijn gemakkelijk te verwijderen. Momenteel dienen ze nog voor de verwarming, maar we gaan onze verwarmings ketel verwijderen, dus binnenkort dienen ze nergens meer voor.

Herstel van een binnendeur en pleisterwerk van de muur

Er is schade aan de muur en een deurlijst omwille van vochtinsijpeling van het appartement hoger. De deur kan niet meer gesloten worden. Eveneens dient de muur te worden hersteld.

Stuk tuinafsluiting afbreken en nieuwe plaatsen

Tuinafsluiting is stuk, oude afbreken en nieuwe plaatsen. Betonplaat onderaan, draadpaneel en poort uit Gamma of Hubo. Betreft 15 meter. Schade door traktor.

Blokhut plaatsen

Graag willen wijn onze Blokhut Latina 320 x 205 van Makro laten plaatsen. Er is al een betongrond aanwezig. Blokhut is al geleverd

Verwijderen van oude keuken en monteren en plaatsen van Ikea keuken

Verwijderen van oude keuken . Monteren en plaatsen van ikea keuken . Aansluiten van dampkap en gasfornuis. Afwasbak aan koppelen . Kastverliching aansluiten. Ongeveer 2x 3. 4m lopende meter met onder en boven kasten.

Industriële waterpomp nakijken

Wij zijn een glasblazerij gelegen te Vilvoorde en we hebben zo'n 15 jaar geleden een regenwaterpomp laten installeren. Ondertussen werkt deze pomp niet meer naar behoren. Daarom zijn we nu op zoek naar iemand die ons hele regenwatersysteem kan komen bekijken om ons te zeggen of we al dan niet bepaalde aanpassingen moeten doorvoeren. Mocht deze technieker eveneens Frans kunnen spreken, zou dit een pluspunt zijn. Het is een Willo waterpomp.

Septische put opmetsen en nieuw deksel leggen

Onze septische put ligt op de oprit, Het deksel is al 2 keer stuk gereden door de auto die erop parkeren. Deze willen we opnieuw laten opmetsen of opnieuw gieten en een nieuw deksel plaatsen. Al dan niet een klinker deksel. Nu past het deksel niet deftig meer omdat de rand van het gat afbrokkelt

Vochtproblemen in kelder verhelpen

Kelder ondergelopen door oververzadiging afloopput in kelder(na zware onweders van). De kelder moet opgekuist worden (water moet weg+alles droogmaken). De verzekering werd hiervan op de hoogte gebracht(Ethias).

Plaatsing van een Nesling zeil

Voor het plaatsen van een Nesling zeil van 4 x 4.