Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor vervangen dorpels onder de ramen:

Vervangen dorpels onder de ramen

Arduinen raamdorpels van 90cm, 2m en 1.8m vervangen. 2 Verdiepen.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Vilvoorde (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen dorpels onder de ramen uit heel België:

Gebarsten arduinen vensterdorpels vervangen

Ik heb 4 arduinen vensterdorpels die gebarsten zijn en waar ook schilfers afspringen. Het gaat om dorpels voor vensters, dus een dikke meter breed per stuk. Ik zou dezen allemaal willen laten herstellen.

2 balkonnen eerste verdieping renoveren

Bestaande tegelvloer & arduin dorpels op 2 balkonnen (voor & achterkant) 1ste verdiep vervangen. (eventueel vervangen in waterdichte betonvloer) afmetingen van balkonnen zijn 80cm breed (inclusief arduinen dorpel) & +/- 8.5 meter lang

Voorgevel vervangen

Het gaat enkel over de voorgevel: alleenstaande woning gebouwd met spouw, buitenblad in typische rode baksteen die beschadigd is. Afbreken, heropbouwen en afwerken van voorgevel natuursteen spatboord vervangen door arduin. Behouden van huidige dorpels. prijs all in met opvoegen. Onderkant van de gevel te vervangen. Later word de spouw rondom het huis volledig opgespoten. +/- 10x10m

Gepolierde betonvloer voor terras aanleggen

Het nieuwe terras van 20 m² komt in de tuin waar nu gras ligt. We overwegen om het bestaand terras aan het huis dat u in tegels gelegd is, ook te vervangen. Onder dat terras is voldoende steenslag en chape aanwezig die hergebruikt kan worden. Bij de eventuele heraanleg van dit terras moet rekening gehouden worden met het bestaand niveau van dorpels, afwerking in blauwe steen onder aan de gevel en bestaande tuinmuurtjes. Ik wil graag zelf de voorbereiding van de werken voor mijn rekening nemen (gras weghalen, grond uitspitten, bestaande tegels op het terras verwijderen, coffrage plaatsen, ... ) in overleg met de vakman. Oppervlakte van ongeveer 40 m².

Voor- en achtergevel reinigen, restaureren en hervoegen

Mijn huis dateert van 1933. De stenen zijn vuil en de voegen poreus. Een aantal stenen dienen vervangen te worden. De dorpels van voor- en achtergevel zouden moeten gezandstraald en gepolijst worden. Idem voor de lateien aan de voor- en achterkant. De oppervlakte zijn 2 verdiepingen graag ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte.

Gevelrenovatie

Renovatie van onze voorgevel: versterken van de dorpels onder de ramen en vervangen van dorpels boven de ramen, nakijken en herstellen van voegen en barsten, reiniging van de gevel, dakgoot, Versteviging en ondersteuning van de gevel rechts vooraan (voorlopig ondersteund door een houten blok).

Renoveren van voor- en achtergevel

Een rijhuis uit 1933. Voor- en achtergevel alsook tuinmuren zijn dringend aan een "facelift" toe. Ik dacht aan bekleding met isolatie en steenstrips. Heb interesse in E-Board en E-Brick van Vandersanden. Maar sta ook open voor andere systemen van steenstrips. Wel moet er isolatie achterzitten. De dorpels moeten ook allemaal vervangen worden, zowel aan de voor- als aan de achterkant.

Vervangen dorpels onder de ramen

Onder 2 ramen (1e en 2e verdieping) zitten momenteel ijzeren dorpels. Deze zouden vervangen moeten worden door dorpels in blauwe steen. Foto's ter beschikking.