Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Wilsele te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Wilsele.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Wilsele of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Wilsele die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Wilsele:

Herstellen mechanisme pvc raam

Ik heb 2 PVC ramen die nazicht nodig hebben. - Bij het dubbele raam lijken de 2 ramenhelften wat verzakt in het midden waardoor dit raam niet meer naadloos sluit (ruimte tussen beide vensterhelften loopt niet meer perfect evenwijdig maar is bovenaan nauwer dan onderaan) en er langs boven wat tocht en geluid doorkomt. - Het kiepraam sluit nog steeds voldoende maar opent niet altijd zo vlot (zowel open als kiep). Hier lijkt het sluitmechanisme (de "klink") versleten.

Klussen in huis uit te voeren

-Herstellen klink aluminium raam, raam kan niet meer sluiten. -Herstellen van pomp aan zolderluik. -Maken van deurtje met schuine wand in hout naar ingang bergruimte zolder. -Herstellen muur aan deur in garage, profiel deur komt los.

Betonnen vloer gieten voor tuinhuis

15 m², dikte 20 cm, kader te maken, bekisting, beton gieten, waterpas egaliseren. Gereedschap zelf mee te brengen, grondstoffen voorradig.

Zandstralen en herstellen van beton(rot) balkon

De balkons van ons huis vertonen betonrot en verf die afschilfert. Deze zandstralen, betonrot herstellen en terug afwerken in mooie egale kleur die weerbestendig is. Dit zou moeten gebeuren voor men het dak komt vernieuwen.

Plaatsing dubbelwandige buis in schouw

We hebben onze oude schouw afgebroken en willen deze vervangen door een dubbelwandige flexibel. De diameter die we nodig hebben voor de aansluiting van onze kachel is 150, de lengte ongeveer een 8 meter voor onze schouw aan de kachel en ongeveer 3 meter voor onze gasaansluiting.

Vensters terug mastikeren en raam schilderen

Vensters moeten allemaal opnieuw gemastikeerd worden (oude mastiek weg en vensters opnieuw plaatsen) en het raamwerk moet gesapt worden. Buitenste kader is ongeveer 3,10 meter hoog en 60 cm breed. Raam is aan de straatkant en eerste verdieping. Dringend!

Terrasmuur

Hallo, we zijn op zoek naar iemand die de muur van ons terras (10 m2) opnieuw wil bezetten met een laag isolatie en nadien cement. Bovendien moet de dakgoot opnieuw afgedekt worden met houtwerk Zou u eventueel een offerte hiervan kunnen opmaken?

- Het maken van 2 openingen voor ...

- Het maken van 2 openingen voor doorgang in bestaande buitengevel. - Het maken van een trapgat in een gewelfd plafond

Renovatie binnenzijde rijwoning

Volledige renovatie van de binnenzijde van een rijwoning

Balkonrenovatie

Balkon boven oprit blokkelt af, zou moeten gerenoveerd worden. Ballustrade moet ook vervangen worden en moet doorlopen in reling langs trap.