Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor herstellen mechanisme pvc raam:

Herstellen mechanisme pvc raam

Ik heb 2 PVC ramen die nazicht nodig hebben. - Bij het dubbele raam lijken de 2 ramenhelften wat verzakt in het midden waardoor dit raam niet meer naadloos sluit (ruimte tussen beide vensterhelften loopt niet meer perfect evenwijdig maar is bovenaan nauwer dan onderaan) en er langs boven wat tocht en geluid doorkomt. - Het kiepraam sluit nog steeds voldoende maar opent niet altijd zo vlot (zowel open als kiep). Hier lijkt het sluitmechanisme (de "klink") versleten.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Wilsele (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen mechanisme pvc raam uit heel België:

Mechanisme pvc raam herstellen + rolluiken plaatsen + vliegenraam maken

Rollluiken voor 4 ramen en een deur (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm, 62×133 cm, 83×245 cm) Vliegenramen voor 3 ramen (306×160 cm, 284×165 cm, 110×160 cm) Vliegenschuifdeur (83×245 cm) 1 PVC raam moet hersteld worden

Herstellen slot mechanisme van houten schuifdeur

Sluitmechanisme dat moet vervangen worden in onze houten schuifdeur.

Herstellen van sectionale poort

Poort mechanisme is stuk en de kabels zijn beschadigd . De motor heb ik nog.

Hendel schuifraam vervangen en mechanisme herstellen

Mijn hendel is afgebroken van de schuifraam naar terras toe ik zou graag een nieuwe hendel willen plaatsen. Ook is het mechanisme moet hersteld worden.

Dringend herstellen mechanisme houten schuifdeur

We hebben een houten kiep- en schuifdeur. Sedert enkele dagen kan ik hem niet meer dicht doen. Hij rolt nog vlot heen en weer maar bij het toedoen, waar hij normaal eerst in kiep stand komt blokkeert hij omdat de ‘haak’ van het raam niet meer in het ‘slot’ wil vallen, waarschijnlijk moet het slot worden vervangen - mechanisme is stuk.

Voordeur en twee ramen herstellen plus aansluiting dakgoot

Enkele klussen: Voordeur sleept graag herstellen, waarschijnlijk het kader dat moet vervangen worden. En 2 ramen in de slaapkamers sluiten niet meer zo goed . Dit is het sluit mechanisme dat moet worden hersteld. De dakgoot lekt net aan de aansluiting ongeveer een stuk van 5 cm, graag dit kleine stukje herstellen.

Lekkend toilet herstellen

Het toilet in mijn appartement lekt en er komt een sissend/fluitend geluid uit de muur. Het betreft een toilet met een mechanisme dat geïntegreerd is in de muur.

Mechanisme/nieuwe constructie van opvouwbare zoldertrap te herstellen

Nieuwe veerconstructie maken op bestaande opvouwbare zoldertrap. De bestaande is losgekomen en mechanisme is scheef gekomen dus had deze graag vernieuwd.