Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Zemst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Zemst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Zemst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Zemst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zemst:

Reinigen en herstellen regenwaterput

Oude regenput 1500 liter zouden we graag gebruiken Staat momenteel droog Waarschijnlijk loopt het water weg door scheuren... Moet gereinigd en hersteld worden + buis waar het water inkomt is verstopt (door bladeren).

Glas in voordeur vervangen

Wij hebben gisteren een serieuze hagelstorm gehad en het glas in onze voordeur is gebarsten. Het betreft dubbel glas (buitenste glas gebroken). Uiteraard willen we dit zo snel mogelijk laten herstellen.

Rioleringswerken uit te voeren

De kanalisatie in ons oud huis te verbeteren. Afvoer in ons huis is al aangesloten op openbaar riool, maar nog door de septische tank. We willen de septische put laten verdwijnen en toiletafvoer aansluiten direct op riolering. We willen ook toilet spoel aansluiten op regenwatertank.

Sauna installeren

Er moet eerst een vloer (tegels) geplaatst worden, dan saunapakket plaatsen, extra raam plaatsen, lokaal verder afwerken met eventuele schilderwerken, oven electrisch aansluiten

Stortbeton voor 2 bodemplaten

Aanvraag voor offerte voor het storten van beton als vloerplaat van 1) een tuinhuis (300x500) en 2) een terras (650x400). Dikte van 15cm? Graag een offerte als gewone stortbeton en gepolierde beton. Bedankt. Uitgraven, bekisten, bewapening zal reeds voorzien zijn. Beide plaatsen zijn te bereiken met een betonmixer.

Restaureren van schoorsteen

Schoorsteen restauratie langs binnen. 8m.

Graafwerk met kraantje

Buiten oppervlakte van 80m2 20cm uitgraven met kraantje.

Herstelling pompput en garageput

De put waar de pomp inligt: rondom het metalen deksel zijn de stenen afgebrokkeld. Ideaal zou zijn de kapotte stenen te verwijderen en opnieuw te metsen. In de garage zijn de tegels rondom het deksel verbrokkeld. Ook hier de kapotte tegels verwijderen en het oppervlak cementeren of eventueel terug betegelen. Het deksel zou ook vervangen moeten worden.

Tuinhuis

Monteren van tuinhuisje van ongeveer 3 X 4 meter in blank hout monteren van hondenren indien mogelijk zo vlug mogelijk

Renovatie bureel en slaapkamer

Renovatie bureel en slaapkamer:Graag hadden we een offerte laten opstellen om onze slaapkamer + bureau op het zolderverdiep af te werken.