Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Waals-Brabant:

vrijdag 3 augustus 2018

Repeindre la gouttière et réparer le dôme et fenêtres

Repeindre la gouttière de 15m Le dôme (3mx3m) doit également être réparé et nettoyé (accès difficile ) Plusieurs fenêtres (30) doivent être remplacés et la ferronnerie doit être nettoyée.
donderdag 8 juni 2017

Klussen in huis

Ik zou graag enkele klussen laten uitvoeren in een recente verbouwing. - spots plaatsen in het plafond - klinken aan deuren hangen - goot schilderen - plaatsing van velux rolluik (2) - plaatsing van velux horren - afwerkingen schrijnwerkerij ? Optioneel Ook voor de woonst ernaast ben ik op zoek naar een handig persoon.
dinsdag 5 april 2016

Parket schuren en vernissen

Onze parketvloer zou geschuurd en vernist moeten worden. De vloer is zon'n 50 vierkante meter groot. Graag zo snel mogelijk aub.
maandag 1 juni 2015

Betonnen/draad afsluiting herstellen

Gisteren veroorzaakte een verkeersongeval schade aan onze afsluiting. Zeker 1 betonnen paal en 1 betonnen plaat (tussen 2 palen) zijn volledig vernield. Ook de draadafsluiting raakte beschadigt en dient herstelt en opnieuw aangespannen te worden.Foto's ter beschikking.
maandag 2 maart 2015

In diverse ruimtes gieten van een betonvloer

Gieten van betonvloer 2 ruimtes 35m2 1ste plaats en dan de keuken en terras
maandag 22 september 2014

Aanleg en aansluiting riolering+afwerking bovenlaag

Installatie van een septische put voor 4 personen aan de voorkant van een huis en de aansluiting op het rioleringsnet in de straat (openslijpen asfalt). Installatie van eventueel bijkomende inspectie kamers. Aansluiting van keuken en badkamer afvalwaterleidingen op de gemeenteriolering. Deze werkzaamheden kunnen eventueel aangevuld worden met de aanleg van de oprit en de aanleg van een terras achteraan het huis.
maandag 10 september 2012

Renforcement ou remplacement d'un pré-linteau

Un linteau trop faible a été placé pour une baie vitrée de 2,50m, au rez-de-chaussée. Il faudrait donc le renforcer ou le remplacer par un linteau plus solide.
maandag 10 september 2012

Verstevigen of vervangen betonnen linteel vensteropening

Betonnen linteel (pre-linteau) boven vensteropening (breedte 2,50 m) is slecht geplaatst en te licht voor de breedte en te dragen massa (vensteropening op gelijkvloers). Uit te voeren werken : verstevigen of vervangen van de betonnen linteel, metselwerk boven linteel opnieuw voegen, hier en daar bakstenen vervangen. Ik kan u foto's opsturen ter verduidelijking van de situatie.
woensdag 15 augustus 2012

Afbraak tuinmuurtje

Ik zoek iemand die een opening kan maken in een lang 80cm hoge tuinmuurtje aan de voorkant ( straatkant ) om met de auto dichterbij aan huis te kunnen oprijden, daar de huis geen eigen parking is, mag er van de gemeente zonder vergunning een opening gemaakt worden van 2M om met de auto te kunnen oprijden en alsook gebruik parking. Daar het huis 1M hoger is gelegen van de straatkant moet er ook een beetje grond worden gelijkgemaakt om er op te kunnen rijden met de 2 auto's
dinsdag 10 juli 2012

Renovation maison

Construction d'une salle de bain de A à Z dans une des chambres à l'étage. Plafonnage,remise à neuf d'un escalier ou remplacement,carrelage,finitions etc...