Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in West-Vlaanderen.

188 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: oude haard met schouw verwijderen en vaste trap naar zolder, isoleren van betonnen vloer NB, vaste trap naar zolder plaatsen, plafonds verlagen, draadafsluiting Bekaert plaatsen, beton storten, cement bepleistering met isolatie, bekleden van carport en installeren van garagepoort, oprit en terras aanleggen in polybeton, houten gevelbekleding zonder isolatie, houten gevelbekleding aanbrengen, pVC gevelbekleding aanbrengen en isoleren, plafond gyproc verlagen, ramen en deuren vervangen stacaravan, architect plannen voor dakopbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

vrijdag 17 november 2017

Ramen en deuren vervangen stacaravan

Graag zou ik de ramen en deuren van mijn oude stacaravan willen vervangen in wit en goed geïsoleerd glas het is een IDeal de luxe en staat in de haan op een camping.
vrijdag 17 november 2017

Plat dak caravan isoleren

Het betreft een stacaravan aan zee in de haan op een camping. Ongeveer 24 m².
donderdag 16 november 2017

Architect plannen voor dakopbouw

Dakopbouw: architect nodig. Van een plat dak een ander dak met ramen voorzien met trap .
woensdag 15 november 2017

Gaas vliegenraam vernieuwen

Ik zou graag het vliegenraam van onze slaapkamer herstellen-vernieuwen. Onderaan zitten er gaten in dus zou er een volledig nieuw gaas rond het raam moeten bevestigd worden.
woensdag 15 november 2017

Gleuf maken voor gastoevoer

Gleuf maken van 70 cm diep 5 m lang en put van 1 m x 1 m x 1 m x 1m voor gastoevoer.
dinsdag 14 november 2017

Onderhoud bulex ketel

Onderhoud bulex ketel. Lijkt te lekken, water bijvullen tot 1,5 of 2 ok voor 3 weken opnieuw lek
dinsdag 14 november 2017

Aantal klussen in huis uitvoeren

Wij willen een aantal klussen laten uitvoeren in huis: - herstellen van een sifon van een badkamermeubel - herstellen van een slot aan deur en raam.
zaterdag 11 november 2017

Enkele klussen uitvoeren

Ik heb een aantal klussen: - ophangen string wandkastje - aanmaak en plaatsing nieuwe rolluikwand - plaatsing 3 decoratieve kaders - aanmaak en installatie plank kast - eventueel installatie trapleuning zoldertrap
donderdag 9 november 2017

Architect nodig voor dossier

Ik ben op zoek naar hulp van een architect om mijn meldingsdossier in te dienen bij de stad Nieuwpoort. Ik wens dat mijn voorgestelde constructie zo veel mogelijk behouden blijft. Het gaat slechts over 1 nieuw raam creëren + 2 bestaande ramen wijzigen tot één groot raam. Verder niets. Foto's van zelf getekende plans zijn bijgevoegd. Boven het raam van 455 cm breedte en 220 cm hoogte bevindt zich een houten constructie, dus geen stenen muren, geen binnenmuur, noch een buitenmuur. Links en rechts van het raam voorzie ik L-profielen ,afmetingen door u te bepalen. In het midden, als steun, een vierkante buis van max 10 x 10 cm. De leggers boven het raam in 2 delen, afmetingen door u te bepalen. Boven het raam van 200 cm breedte en 220 cm hoogte is wel een stenen binnen- en buiten.
donderdag 9 november 2017

Trap en 2 binnendeuren schuren

Binnentrap van 14 treden schuren & 2 houten binnendeuren schuren.
donderdag 9 november 2017

Diverse klussen uit te voeren

- Smeren en regelen van de deuren - Smeren en regelen van de voordeur - De grote lamp maken ( lijmen van de 2 schilden) - Tafel en poort buiten schuren en behandelen - Boxen, de roosters eraf halen, opschuren en zwart spuiten - Ophangen van de fiets met 2 zware bouten met pluggen - Ophangen van groot schilderij, 2 of 3 zware bouten met pluggen - Ophangen Surfplank ( ijzeren staaf in U) - Ontkalken van de douche kop - Gootjes op bijbouw leeg maken - Zijkant goot, vijs in draaien - Deur vestiaire herstellen en afregelen - Plastiek van de metsers tussen de muur buiten en aan poort ( 3 stuks), weg halen - Raam op zolder schimmel wegwerken - Regenpunt uitkuisen/spuiten ( heb zelf een goeie hogedrukreiniger) - Ramen boven smeren
donderdag 9 november 2017

Diverse klusjes uitvoeren

Nieuwe keukenboiler plaatsen. Gaskachel aan de praat krijgen. Salontafel monteren.
woensdag 8 november 2017

Nieuwe roofing op plat dak leggen

Op het plat dak van een slaapkamer had ik graag nieuwe roofing willen leggen, nu regent het binnen. Graag ter plaatse komen kijken voor de afmetingen.
zondag 5 november 2017

Draadafsluiting Bekaert plaatsen

Afsluiting tuin plaatsen Bekaert palen met bovenhuis met draad zwart voor 45 meter. En onderaan betonplaat. De hoogte 1.80 meter.
vrijdag 3 november 2017

Houten tuinpoortjes plaatsen

Graag had ik 3 nieuwe houtenpoortjes/deuren buiten laten installeren. De poortjes vormen een deel van mijn tuinafsluiting. Twee aan de straatkant , en 1 poortje aan de achter zijde.
zondag 22 oktober 2017

Schilderen muur slaapkamer

We willen graag de slaapkamer schilderen door waterschade. Schilderen van slaapkamer en deur van slaapkamer. De deurkader is los gekomen, zou moeten hersteld worden.
zondag 22 oktober 2017

Inbouwen van dimmer en verleggen contactdoos

Inbouwen van een dimmer voor bestaande ledverlichting in de living + verleggen van de aansluitdoos voor de distributie (radio-tv) ook in de living.
woensdag 18 oktober 2017

Nieuw luik te plaatsen en randtegels vervangen

Luik garage/kruipkelder is verzakt en gebroken. Nieuw luik in hout te plaatsen. Omliggende randtegels zijn gebroken en moeten vervangen worden;
woensdag 18 oktober 2017

Nieuwe ramen plaatsen in stacaravan

Ik wil nieuwe ramen laten plaatsen met zonnewerend in mijn oude stacaravan IDeal de luxe 8 x 3meter . Eventueel ook graag rolluiken.
dinsdag 17 oktober 2017

Binnenzonnewering in veranda plaatsen

Zonnewering: Wij zoeken L x H 2 st ca 2. 4 x1. 4 mx 1. 4 dat eventueel ook verduisterend is .
zondag 15 oktober 2017

Herstellen septische put en nieuw deksel plaatsen

Bij leegmaken van onze septische put in het voorjaar, bleek dat er een verzakking was. Ik had graag prijsoffertes voor herstel van de septische put + plaatsen van een nieuw deksel. De put ligt aan de straatkant en is gemakkelijk te bereiken.
vrijdag 13 oktober 2017

Renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen

Maken van dakkapellen. Wij willen 3 dakkapellen. Een van 7 meter lang, 5 meter lang en een van 2 meter lang. Tevens ook een Velux vervangen, bestaande leien vervangen door dakpannen.
donderdag 12 oktober 2017

Diverse klussen uitvoeren

Boven naar zolder lamp (soket) monteren Achterdeur slot (soort hendel) is bijna lam, vliegt te pas en te onpas in slot rolluik achterdeur kan niet meer omhoog rolluik slaapkamer middenste zit vast overige linten eens nazien (7 tal)
dinsdag 10 oktober 2017

Klussen uit te voeren

Graag een klusjesman voor volgende klussen in huis: Steentjes uitbreken in badkamer en keuken. Stukje muur uitbreken tussen gang en living. In de keuken nieuw werkblad plaatsen van Ikea. Bestaande ijskast inbouwen.
maandag 9 oktober 2017

Voegen van terras

Terras voegen van ca 100 m², terras Belgische blauwstenen, graag nog voor de winter.

Partners

Partners van Casius