Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
276 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

woensdag 18 juli 2018

Uitbreken huidig terras en nieuw terras aanleggen in blauw steen

- Uitbreken huidig terras (beton tegels) - Aanleggen van een terras (+/- 7 m²) - Voorzien van tegels (Vietnamese Blauwe Hardsteen - 20x20x2,5) en invoegen tegels.
maandag 16 juli 2018

Afbreken van oud tuinhuis

Afbreken van een houten tuinhuis 4 x 3 m. Zadeldak met golfplaten/eternit.
zaterdag 14 juli 2018

Regenwaterput reinigen en terug in gebruik stellen

Regenput dat deze week is leeg getrokken reinigen. Volume van 3000 liter. Diameter is te smal om het zelf te doen.
woensdag 4 juli 2018

Valse wanden plaatsen en grote ruimte verdelen in kleine ruimtes

Ik zoek iemand die goed valse wanden kan plaatsen. Er zou 1 kamer moeten afgewerkt worden met gyproc platen en gips. Verder hebben wij nog 1 grote kamer die verdeeld zal moeten worden in 5 kleine kamertjes (ongeveer 30 m valse wand). Wij hebben alles van materiaal liggen zodat men niet te veel moet voorbereiden. Als er met eigen materiaal gewerkt moet worden is dat ook geen probleem. Er moeten ook deuren geplaatst worden.
dinsdag 3 juli 2018

Verwijderen struiken

Voor voorkant tuin 60m² verwijderen klimop en struiken en meenemen aub.
maandag 2 juli 2018

Plaatsen van twee branddeuren en automatische noodverlichtingen

Plaatsen van 2 branddeuren. Plaatsen van 2 automatische noodverlichtingen.
dinsdag 26 juni 2018

Plaatsen van blokhut Lilly met ondergrond

Graag wil ik de blokhut Lilly 205 x 205 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond geplaatst te worden.
maandag 25 juni 2018

Lek dichten in regenput

Onze gemetselde regenput lekt. De put werd al gereinigd. Er is een scheur ( ongeveer) 1 meter ( lengte) te zien op de grond. In de hoeken zijn er ook kleine barstjes dat moet hersteld worden.
dinsdag 19 juni 2018

Asbest verwijderen van vloerplaten

Verwijderen van asbesthoudende vloerplaten, genageld op oude planché, met behoud van de planché. Ongeveer een oppervlakte van 20 m², eerste verdieping.
maandag 18 juni 2018

Huidige douche verwijderen en nieuwe douche plaatsen

Ik zou graag mijn oude douche laten vernieuwen met de douche bak gebarsten is. Douchebak al in bezit. Plaatsen van douchebak.
zondag 17 juni 2018

Herstellingen en klussen in huis uitvoeren

Maken vliegenraam 60*240 Wegnemen vliegenraam velux en plaatsen nieuwe reeds in bezit. Schurende binnendeur herstellen. Plaatsen velux materiaal reeds in bezit. Vastzetten loszittende velux. Keuken kastdeur herstellen. Vastzetten voorpaneel niet goed sluitende inbouwkoelkast. En nog andere klussen uit te voeren.
vrijdag 8 juni 2018

Vervangen douchebak

Onze douchebak is aan vervanging toe. Graag willen we daarbij de rest van de douche (glazen wand en deur) intact houden. De huidige afmeting is 95x120 ongeveer. De kant aan de deur heeft geen hoek, is dus afgerond.
zondag 3 juni 2018

Regenput reinigen en nakijken op lekken

Onze regenput (6000 liter) zou best eens gereinigd worden. Hij bevat enkel regenwater en dat kan waarschijnlijk gepompt worden in de beek die langs ons perceel loopt (iets meer dan 20 meter van de put). Het regenwater wordt enkel gebruikt om de tuin te besproeien, dus desinfecteren is niet nodig. Na het reinigen zou de put moeten nagekeken worden op lekken en eventueel gedicht worden. De put is van het jaar 1968, hij werd in 2004 gereinigd.
zondag 3 juni 2018

Gevelboring uitvoeren

Ik ben op zoek naar iemand die 5 boringen kan uitvoeren van 110 in de gevel . Dit is bedoelt voor een ventilatie systeem te installeren .
zaterdag 2 juni 2018

Meubels van zolder halen en monteren

Ik heb meubels gekocht in membri (Gits) enkele jaren geleden en nu zou ik ze graag in elkaar laten zetten zodat ze in mijn huis kunnen staan. Het betreft een eettafel, 2 kasten beneden, stoelen. Boven verdieping: Bed, 3 nachtkastjes, misschien een grote kleerkast,.. we mogen stellen dat het een volledige eetplaats en een slaapkamer is.
zondag 27 mei 2018

Klusjes in appartement uitvoeren

Klusjes uit te voeren in het appartement. Momenteel is het omhulsel van de lamp boven de lavabo gebroken en de klinker van de wc.
donderdag 17 mei 2018

Regenwaterput waterdicht maken

Wij hebben 3 regenputten van elk 5 m³, maar 2 lopen uit. Graag waterdicht maken.
donderdag 17 mei 2018

Vocht rond de schouw herstellen

Mijn buurman wist mij te vertellen dat hij in de nok van zijn dak vochtproblemen heeft waarschijnlijk van onze (gedeelde ) schouw. Nadat de expert van de verzekering is langsgekomen is er ook bij ons op zolder vocht gemeten aan de muur van de schouw. Daar het volgens de expert een gedeelde schouw is moeten we dit dus “samen” laten herstellen. Graag komen kijken ter plaatse. Dit is een schuin dak.
woensdag 16 mei 2018

Fietsgoot plaatsen op keldertrap

Als mede eigenaar van een appartementsblok, zijn de eigenaars op zoek naar een fietsgoot op de keldertrap. Dit om de fietsen gemakkelijk naar boven en beneden te halen. Ook zou de wand van de muur moeten beschermd worden tegen schade. Het zou zijn voor enkel de trap naar de kelder de goot te maken.
maandag 14 mei 2018

Vervangen van huidige ketel door Bulex of Vaillant

Ik wil een ketel centrale verwarming bulex thematek F 14/ 24 E vervangen door een nieuwe wandketel, bv bulex thermomaster T 25/30 of vaillant ecotech pro vcw 286. De wandketel is voorzien van aan en afvoer lucht en verbrande gassen 2x 8 cm leidingen.
zondag 13 mei 2018

Keukenkast in formica herstellen

Keukenkast herstellen: -7 scharnieren van een keukenkast vervangen of terug instellen - boord formica terug lijmen aan kast - plaat formica terug lijmen aan keukenkast
zaterdag 12 mei 2018

Vlizotrap voorzien van nieuw mechanisme

De uitschuifbare vlizotrap uit 2 delen moet voorzien worden van een nieuw mechanisme om veilig open te schuiven.
vrijdag 11 mei 2018

Herstelling waterschade kelder

Herstelling waterschade kelder: - afkappen loszittende delen - fixeren met betoncontakt - bepleisteren met kalkpleister - schilderen met twee lagen kalkverf - opervlakte +/- 9 x 1,7 m - U moet zelf het materiaal bezorgen
woensdag 9 mei 2018

Plaatsen steenstrips voor afwerking zijgevel

Het gaat om een nieuwbouw in houtskelet, waarbij de zijgevels in steenstrips moeten worden afgewerkt. Dit geeft ons de breedste binnenruimte,met de tijd wordt er tegen deze zijgevels aangebouwd. De steenstrips moeten degelijk zijn en esthetisch is onbelangrijk want gaat om zijgevels en zijn niet zichtbaar. Totale oppervlakte 2 x 115m2 = 230m2. Totale hoogte 11 meter. Het is een rijwoning. Maximale diepte van de steenstrips +/- 2,5 centimeter (zo dun mogelijk). Er is reeds en isolatie wand.
dinsdag 8 mei 2018

Lekkende kraan herstellen

Wij zitten al enkele maanden met een lekkende kraan en weten zelf niet hoe dit te herstellen. Lekkende kraan in de badkamer.

Partners

Partners van Casius