Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
289 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

donderdag 6 december 2018

Nieuw plafond plaatsen en andere werkjes in stacaravan

Er moet een nieuw plafond geplaatst worden in een stacaravan door waterschade. Ik zoek iemand die dit kan doen en die het heel netjes kan afwerken. Ook waarbij het licht kan vervangen worden. Graag zou ik willen kijken voor inbouwspots in het plafond. In de keuken en in de badkamer moet een nieuw plafond geplaatst worden. Keuken en badkamer wil ik graag in wit pvc plaatsen dot is namelijk ook gemakkelijk om dit af te wassen. Caravan = 6 m.
donderdag 29 november 2018

Buitenmuur afbreken

Een oude gemetste muur van ongeveer 7 meter en 3 meter hoog afbreken. De resten afvoeren. Waar de muur aan aanleunt netjes afwerken.
zondag 25 november 2018

Asbest golfplaten verwijderen

Hebben een asbestdak met golfplaten van ongeveer 220 m². Op zoek naar een vakman die ons asbestdak kan komen verwijderen.
zaterdag 24 november 2018

Regenwaterput in beton plaatsen

Ik wil een regenput in beton plaatsen. Graag een put van van 10 000 of 15 000 liter. Ook het graafwerk moet nog gebeuren.
maandag 19 november 2018

Herstellen septische put en nieuw deksel plaatsen

Herstellen septische put en nieuw deksel plaatsen. Bij leegmaken van onze septische put, bleek dat er een gat was in de put was.
zaterdag 10 november 2018

Aluminium terrasoverkapping installeren

Aan onze aanbouw een aluminium terrasoverkapping te installeren van 3m op 5m. Dit op een aangelegde oprit, enkel plaatsing te doen.
zondag 4 november 2018

Open haard renoveren en moderniseren

Oude haard buiten gebruik maar zouden de open haard willen moderniseren en renoveren. Het bovenste gedeelte van de haard laten recht doorlopen naar beneden, zodat het een blok wordt. De natuursteen langs de zijkanten moet dus verwijderd worden, het voetstuk kan eventueel blijven, afwerking nog te bezien. De open haard terug omkaderen om het strakke concept te behouden.
vrijdag 2 november 2018

Flexibel in schouw plaatsen

Ik wil een houtkachel aansluiten, maar de schouw is niet meer in gebruik.Schouw weer in gebruik stellen.
donderdag 25 oktober 2018

Asbestplaten verwijderen

Woning gekocht met asbest in de isolatie rond de leidingen. Ongeveer 60 meter leiding die integraal onschadelijk en verwijderd moeten worden
zaterdag 13 oktober 2018

Asbest verwijderen en kelder waterdicht maken

De kelder van mijn 100-jarig herenhuis L10xB5 asbestvrij laten maken alsook waterdicht.
vrijdag 12 oktober 2018

Plakroedes plaatsen op 4 pvc ramen

Plakroedes plaatsen op enkele PVC ramen. Het zou voor 4 ramen zijn.
zondag 7 oktober 2018

Riolering nakijken door geurhinder

Ik heb sinds enige tijd last van geurhinder. Bestaande rioleringen nakijken.
vrijdag 5 oktober 2018

Oude septische put vervangen door een nieuwe

In de wand van de septische betonnen put zit een sleuf en daarom wil ik dus een nieuwe put laten steken. Het gaat om het verwijderen van de oude en plaatsen van een nieuwe, van 2000 liter.
woensdag 3 oktober 2018

Funderings en rioleringsherstel nakijken en herstellen

Verzakking van fundering aan de hoek van de achtergevel waardoor er barsten zijn aan de achtergevel en vloer gezakt is over een afstand van 2m.
zondag 30 september 2018

Regenwaterput plaatsen

Ik wil in mijn zijtuin een regenwaterput laten plaatsen/boren van 10.000 of 7.500 liter. Deze langs de straatkant te plaatsen. Dit is voor toiletten en tuin te besproeien.
maandag 17 september 2018

Uitbreken gyprocwand en isoleren van slaapkamer door vochtschade

Uitbreken gyprocwand en isolatie en plaatsen nieuwe wand (3. 70 m) in slaapkamer.
zaterdag 15 september 2018

Houten gevelbekleding plaatsen

Bijgebouw in Ytong (30cm). 8x5 meter oppervlak, 3,5 meter hoog. Plat dak. Voorkeur voor verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Verticaal aanbreng van planken is ook een voorkeur maar ik laat mij verder adviseren door de vakman . Isoleren is niet nodig !
vrijdag 14 september 2018

Schuifdeur rail vervangen

De schuifdeur van de aanbouw gaat heel stroef open en toe, de rail is kapot die zou moeten worden vervangen.
vrijdag 14 september 2018

Regenwaterputten kuisen en nieuwe pomp plaatsen

Wij willen ons regenwater weer gebruiken en er zijn twee putten van elk 7000 liter die men moet opknappen, uitkuisen. Ook moet men een nieuwe regenwaterpomp plaatsen en dit opnieuw aansluiten. Het is voor gebruik van toiletten, wasmachine, tuin.
dinsdag 11 september 2018

Gevel boordsteen renoveren rondom huis

Het betreft hier enkel om de donkere boordsteen onder de waterkering(papensteen) rondom het huis die we zouden willen laten kaleien indien dit mogelijk is. Deze is echt niet mooi meer, hij heeft een witte uitslag (zout of kalkuitslag )denken we ,en sommige stenen schilferen ook. De afmetingen zijn ongeveer tussen 20 a 25 m² , rondom het huis. Dit is een alleenstaande woning.
vrijdag 31 augustus 2018

Plaatsen regenwaterput

We zouden graag een waterput plaatsen van 20 000 liter dit is een gesloten bebouwing. Kan eventueel ook in twee putten van 10 000 liter.
vrijdag 31 augustus 2018

Regenput herbepleisteren

Van één van de kamers in de kelder is een regenput gemaakt (ongeveer 3 op 3. 50m) Deze zou eens opnieuw waterdicht gepleisterd moeten worden.
woensdag 22 augustus 2018

Grondwaterput boren

Ik had graag grondwater gebruikt, enkel voor de bewatering van de (moes)tuin. (oppervlakte 200m²). Het betreft de tuin van een rijhuis, de tuin is dus niet toegankelijk via de straat.
dinsdag 21 augustus 2018

Aansluiten van regenput

2de reeds aanwezige regenput ( dichtgemetst) aansluiten op eerste regenput. Optioneel aansluiting aan pomp verplaatsen van eerste put naar 2de put. Beide putten zijn dus reeds aanwezig, en liggen dicht bij elkaar ( < 50 cm )
maandag 20 augustus 2018

Plaatsen blokhut Tokio

Wij hebben een tuinhuis Tokio 240 x 180 gekocht bij Makro. Graag hadden we iemand gehad om dit te installeren. Vloer is al voorzien door tuinman.

Partners

Partners van Casius