Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
292 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

maandag 29 juli 2019

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Afbraak van tuinhuis 3m op 2m. + meenemen van afval.
donderdag 11 juli 2019

Extra regenwaterput plaatsen

Voor uitbreiding van de regenwaterhoeveelheid wil ik een regenput bijplaatsen. Men moet deze na het plaatsen ook verbinden met de 2 huidige waterputten.
maandag 8 juli 2019

Slopen van een garage en wegvoeren bouwafval

Onze garage dient gesloopt te worden en men moet het bouwafval wegvoeren. De garage is een grotendeels losstaand gebouw van ongeveer 15 m² groot. De werken moeten uitgevoerd worden in ofwel laatste week augustus of eerste week van september.
dinsdag 25 juni 2019

Gaten boren voor mobiele airco

Gaten boren op 2 slaapkamers voor afvoer van de mobiele airoc's.
maandag 24 juni 2019

Enkele klusjes uitvoeren

De douchekraan (mengkraan) in mijn douche zit geblokkeerd op één stand. Er komt enkel heel warm water uit. Ik zou dit graag zo vlug mogelijk hersteld hebben, wan t momenteel kan er geen douche genomen worden. Daarnaast is er ook een geblokkeerd rolluik (zit vast in de kast boven het raam) en een kleine herstelling aan de dakgoot van de garage nodig
maandag 3 juni 2019

Afgraven grond en stenen en afvoeren

Afgraven stenen, aarde en wegvoeren. 3 op 5 meter. Er moet ongeveer 20 cm afgegraven worden
vrijdag 31 mei 2019

Spotboringen en gatboringen voor ventilatie in beton

Vakman voor spotboringen en gatboringen voor ventilatie system D.
dinsdag 28 mei 2019

Dakgoot herstellen

Mijn dakgoot aan de straatzijde is aan 1 kant verzakt en de zink is versleten. Er is een gat in waardoor de bekleding gaat rotten.
dinsdag 21 mei 2019

Herstellen van plafond na lekkage

Herstellen plafond na waterschade van het plat dak thv de koepel. Het gaat hier om gyproc platen. Plafond gedeeltelijk gezakt en draagstructuur is aangetast. Aan de buitenzijde van het plat dak ligt reeds een nieuwe roofing laag. Graag herstelling plafond en draagstructuur. Plafond : 20 m² gedeelte koepel.
zondag 19 mei 2019

Betonnen regenwaterput plaatsen

Beton regenwaterput te plaatsen 15000L Bedoeling is om enkel voor de tuin te gebruiken.