Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in West-Vlaanderen.

162 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: verbouwen van een rijwoning naar twee apartementen, kelder uitgraven en funderen, plaatsen zonnepanelen, opening naar zolder en trap plaatsen, terras aanleggen, tuinafsluiting plaatsen, reinigen terrasvloeren en inox balustrade, tuin en terras renoveren, zolder verbouwen, vloeren en betegelen, put boren voor grondwater, grondwaterput boren, maaien van weide, waterput boren voor grondwater, vloeren plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

maandag 29 mei 2017

Rolluiklinten vervangen

Rolluiklint vervangen van 3 rolluiken.
maandag 29 mei 2017

Vloeren en betegelen

Betegelen van de badkamer ongeveer een 4 m². Tegels en vloer in samenspraak met de vakman.
donderdag 25 mei 2017

Oude oprit uitbreken

Uitbreken oude oprit, wegvoeren afval.
dinsdag 23 mei 2017

Cementeren zwemvijver

Ik zou graag de zwemvijver (zwemzone) laten glad cementeren. Het gaat over 4 rechte muren van 1,4 m hoog. Totale oppervlakte te cementeren is ruw geschat 30 m². Dikte is +- 1 cm.
dinsdag 23 mei 2017

Flexibel door schouw trekken

Er moet een condensatie flexibele door de schouw getrokken worden. Flexibele is al in bezit.
maandag 22 mei 2017

Situatie-en eendraadschema electriciteit

Bij de verkoop van ons appartement uit 2007 wordt dit gevraagd. Kan dit tegen midden juli? Ik beschik over een grondplan.
maandag 22 mei 2017

Herstellen verandadak

Een deel van mijn verandadak loopt in, ook controle over het gehele dak.
maandag 22 mei 2017

Plaatsen tuinhuis Cottage en ondergrond

Graag offerte voor het plaatsen van blokhut cottage 7,6x2,95. In optie eventueel voorzien betonnen ondergrond + plaatsen en leveren dakgoten. Ps: liefst via mail. Telefonisch moeilijker te bereiken.
zondag 21 mei 2017

Aansluiten van 3 lavabos en plaatsen waterverzachter

Aansluiten van 3 lavabo's op afvoer en de montage van 3 kranen (leidingen zitten klaar, kranen zijn voorhanden). Daarnaast plaatsen van een grote waterverzachter.
zaterdag 20 mei 2017

Vloerplaat gieten voor tuinhuis

Wij zouden graag prijs weten voor het gieten van een plaat voor een tuinhuis ( 4 x 3 ) en luifel ( 4 x 3 ) . Totaal dus 8 x 3. Momenteel staat er nog een tuinhuis op een plaat van 4 x 4. Het bestaande tuinhuis zullen we afbreken en we zouden graag het nieuwe tuinhuis een meter opschuiven. Dus uitbreken en opnieuw gieten of een plaat over de bestaande plaat gieten als dit mogelijk is. Foto's van de bestaande situatie kan ik altijd doorsturen op aanvraag.
vrijdag 19 mei 2017

Uitvoeren van enkele klussen

Ik wil een paar klusjes laten uitvoeren. Losse tegels in de douche herstellen, elektrische draad die doorgeknipt is op een buitenlamp laten herstellen, binnen spots vervangen voor led spots.
maandag 15 mei 2017

Verbouwen van een rijwoning naar twee apartementen

De afbraak is gebeurd , het metselwerk is in volle gang . Wat nog moet gebeuren is het dakwerk (isoleren/asfalteren gelijkvloers plat dak, plat dak 1° verdiep, dak uitbouw 2°verdiep , ramen en deuren maken en plaatsen beide appartementen, 2 x warmtepomp vloerverwarming/sanitaire. , 2 x ventilatie, Elektrische installatie, sanitaire installatie. Badkamers, keukens voor twee appartementen.
donderdag 11 mei 2017

Diverse klussen uit te voeren

2 vliegenramenmaken, kattentoren vastzetten aan muur en nakijken of hij goed ineen zit, uitschuifbaar zeil installeren op terras, contactdozen elektriciteit vastzetten, en andere klusjes...
donderdag 11 mei 2017

Reinigen terrasvloeren en inox balustrade

Daar zijn de meeste terrassen vervuild met kalk- en roestvlekken, en is op sommige plaatsen de inox ballustrade ook geoxideerd. We zoeken dus een firma die dit probleem zonder breekwerk kan aanpakken!
maandag 8 mei 2017

Plaatsen flexibel (houtkachel) in schouw en antivogelrooster op schouw

Plaatsen flexibel (houtkachel) in schouw en antivogelrooster op schouw
vrijdag 5 mei 2017

Klusjes in huis

2 hanglampen monteren en de oude lampen verwijderen ; wisselschakelaar heraansluiten (werkt niet zoals het hoort) ; plastic gordijnrails vastvijzen in aluminium raam
donderdag 4 mei 2017

Plaatsen tuinhuis

Een tuinhuis plaatsen liefst met plat dak grote 4m op 3m. Met 2 ramen een deur en dakgoot naar regenton. Graag stevig want is in een open ruimte die vaak veel wind vangt.
donderdag 4 mei 2017

Renovatie van schoorsteen

De twee schoorstenen moeten geschilderd worden alsook de vier muren dienen afgespoten te worden en herschilderd te worden.
woensdag 3 mei 2017

Muur uitbreken en poutrell steken

Graag zou ik een niet dragende muur gedeeltelijk uitbreken om zo een open keuken te bekomen , zodat de ruimte rechtstreeks in verbinden staat met de keuken. Het zou zo'n 2 meter breed en 2. 5 m hoog moeten zijn. + Afwerken als dat tot de mogelijkheden zit.
dinsdag 2 mei 2017

Zwembad onderhouden

We zijn op zoek naar iemand die héél snel ons zwembad kan onderhouden / klaarstomen voor de komende zomer. Graag wens ik de producten via jullie aankopen en nodige tips ontvangen. Helaas is onze onderhoudsman onbereikbaar en moeten 2 motoren (filter) terug aangesloten worden waarvan 1 zelfs bij hem ligt. Kunt u langskomen hiervoor en kijken voor de aankoop van een 2e motor indien ik u de foto's ervan bezorg? Uiteraard welkom voor een bezoek maar héél graag een offerte voor het onderhoud. Zwembad is 15m lang en 4m breed en heeft een overdekking (Merk Poolcover). De filterinstallaties zitten in de ladders die aan beide uiteinden van het zwembad staan.
dinsdag 2 mei 2017

Herstel gat in vliegenraamdeur

Volgende week verhuis ik en had ik natuurlijk graag mijn waarborg teruggekregen van de huisbaas. Nu zag ik dat er een gat gekomen is in de vliegenraamdeur van de ingang achterdeur. Dit komt doordat deze is open gewaaid en terecht is gekomen in de grendel van het hekken dat werd geplaatst door de huisbaas. Dit wil ik laten herstellen, maar met minimum aan kosten. Hoeveel is de kostprijs van de herstelling en kan dit binnen de week gebeuren?
dinsdag 2 mei 2017

Klusjes uit te voeren

Ik wil een aantal klusjes laten uitvoeren: - herstellen van 3 lekkende kraantjes - vastzetten van toilet en nieuwe wc-bril plaatsen - schilderen van plafond (1m60/2m34) + bovenste deel van de muren (0m92/7m08) in de badkamer (miv: herstel van opgedroogde vochtplek op het plafond: 1m/1m60)
dinsdag 2 mei 2017

Badkamerspiegelkast plaatsen

Badkamerspiegelkast plaatsen, met ook de verlichtingen inbegrepen.
woensdag 26 april 2017

Kleine inbouwkoelkast op maat plaatsen

Koelkast (merk en evt serienr weet ik morgen) ingebouwd,ouder model,1meter hoog ongeveer. Diepvriesvakje***sluiting van de klep is afgebroken.
dinsdag 25 april 2017

Gasleiding controleren in caravan

De leidingen en het gasvuur en verwarming moeten gecontroleerd worden.