Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
239 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

woensdag 27 december 2017

Cementbepleistering zonder isolatie

Graag de buitenmuren cementeren om vocht en waterproblemen tegen te gaan. De onderste bricken Zijn door de jaren heen weggevreten. Dit is een buitenmuur van garage en veranderd. Ongeveer 11.5 meter.
dinsdag 19 december 2017

Totaalrenovatie: ombouwen stuk loods naar bureauruimte

Het gaat over het ombouwen van een stuk van een loods naar bureauruimte: het plaatsen van een muur, plafond, verlichting, vloer, deuren, ramen, ... Het gaat over een loods van 80 m². Het om te bouwen stuk is ongeveer een 20 m².
donderdag 14 december 2017

Vervangen glas velux GGL-606

Wij willen graag het glas van ons velux raam te vervangen. Het type is GGL-606.
zondag 10 december 2017

Lek in regenput dichten

Onze regenput is duidelijk lek, we zien het water binnenstromen in onze kelder. De put is momenteel niet aangesloten op ons waternet en willen hem graag laten legen. Hiernaast willen we hem laten reinigen en het lek dichten om hen daarna terug aan te sluiten. Het gaat om een gemetste regenput van 10 000 liter.
dinsdag 5 december 2017

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Vergroten opening naar keuken, afbreken 1 meter muur, poutrel plaatsen van +/- 2 meter.
dinsdag 5 december 2017

Putdeksel septische put vervangen dichten

Putdeksel van onze septische put is aan een vernieuwing toe gezien de huidige sterke geurhinder veroorzaakt. Gemakkelijk bereikbaar op onze oprit op 5 meter van de straat.
maandag 4 december 2017

Dakgoten van de loods uitkuisen & eventueel kleine herstelling

Onze goten liggen vol bladeren van bomen en moeten dringend uitgekuist worden.
vrijdag 24 november 2017

Herstellen garagepoort

Het rail aan een kant van de muur zit los waardoor kantelpoort niet meer over een rail kan schuiven omdat het wiel is losgeschoten.
vrijdag 24 november 2017

Rooster op schoorsteen plaatsen

Een rooster op de schoorsteen laten plaatsen.
donderdag 23 november 2017

Klusjes in huis uit te voeren

Ik wil een aantal klusjes laten doen : De zolder is al geïsoleerd maar zou moeten "afgewerkt" worden.0 Blijft wel als zolder fungeren dus basic afwerking (dus geen gipsplaat, schilderwerken). - Deur van 1 slaapkamer moet in de andere richting opengaan. De ingebouwde kast in deze kamer moet worden weggenomen en de schade hiervan zo minimaal houden / herstellen. - Afhankelijk van de technische mogelijkheid en kosten moet er in het gastentoilet (naast garage) een wasbakje geplaatst worden. - Er moet een surround systeem in het vals plafond komen (speakers kopen we zelf aan). Er zijn al 4 gaten voorzien maar deze zijn te klein, plaatsing subwoofer & centerspeaker te bekijken.
dinsdag 21 november 2017

Herstellen lekkende regenwaterput

Ik heb een lekkende regenwaterput, bouwjaar 1978 van 6000 liter.
vrijdag 17 november 2017

Ramen en deuren vervangen stacaravan

Graag zou ik de ramen en deuren van mijn oude stacaravan willen vervangen in wit en goed geïsoleerd glas het is een IDeal de luxe en staat in de haan op een camping.
vrijdag 17 november 2017

Plat dak caravan isoleren

Het betreft een stacaravan aan zee in de haan op een camping. Ongeveer 24 m².
donderdag 16 november 2017

Architect plannen voor dakopbouw

Dakopbouw: architect nodig. Van een plat dak een ander dak met ramen voorzien met trap .
woensdag 15 november 2017

Gaas vliegenraam vernieuwen

Ik zou graag het vliegenraam van onze slaapkamer herstellen-vernieuwen. Onderaan zitten er gaten in dus zou er een volledig nieuw gaas rond het raam moeten bevestigd worden.
woensdag 15 november 2017

Gleuf maken voor gastoevoer

Gleuf maken van 70 cm diep 5 m lang en put van 1 m x 1 m x 1 m x 1m voor gastoevoer.
dinsdag 14 november 2017

Onderhoud bulex ketel

Onderhoud bulex ketel. Lijkt te lekken, water bijvullen tot 1,5 of 2 ok voor 3 weken opnieuw lek
dinsdag 14 november 2017

Aantal klussen in huis uitvoeren

Wij willen een aantal klussen laten uitvoeren in huis: - herstellen van een sifon van een badkamermeubel - herstellen van een slot aan deur en raam.
zaterdag 11 november 2017

Enkele klussen uitvoeren

Ik heb een aantal klussen: - ophangen string wandkastje - aanmaak en plaatsing nieuwe rolluikwand - plaatsing 3 decoratieve kaders - aanmaak en installatie plank kast - eventueel installatie trapleuning zoldertrap
donderdag 9 november 2017

Architect nodig voor dossier

Ik ben op zoek naar hulp van een architect om mijn meldingsdossier in te dienen bij de stad Nieuwpoort. Ik wens dat mijn voorgestelde constructie zo veel mogelijk behouden blijft. Het gaat slechts over 1 nieuw raam creëren + 2 bestaande ramen wijzigen tot één groot raam. Verder niets. Foto's van zelf getekende plans zijn bijgevoegd. Boven het raam van 455 cm breedte en 220 cm hoogte bevindt zich een houten constructie, dus geen stenen muren, geen binnenmuur, noch een buitenmuur. Links en rechts van het raam voorzie ik L-profielen ,afmetingen door u te bepalen. In het midden, als steun, een vierkante buis van max 10 x 10 cm. De leggers boven het raam in 2 delen, afmetingen door u te bepalen. Boven het raam van 200 cm breedte en 220 cm hoogte is wel een stenen binnen- en buiten.
donderdag 9 november 2017

Trap en 2 binnendeuren schuren

Binnentrap van 14 treden schuren & 2 houten binnendeuren schuren.
donderdag 9 november 2017

Diverse klussen uit te voeren

- Smeren en regelen van de deuren - Smeren en regelen van de voordeur - De grote lamp maken ( lijmen van de 2 schilden) - Tafel en poort buiten schuren en behandelen - Boxen, de roosters eraf halen, opschuren en zwart spuiten - Ophangen van de fiets met 2 zware bouten met pluggen - Ophangen van groot schilderij, 2 of 3 zware bouten met pluggen - Ophangen Surfplank ( ijzeren staaf in U) - Ontkalken van de douche kop - Gootjes op bijbouw leeg maken - Zijkant goot, vijs in draaien - Deur vestiaire herstellen en afregelen - Plastiek van de metsers tussen de muur buiten en aan poort ( 3 stuks), weg halen - Raam op zolder schimmel wegwerken - Regenpunt uitkuisen/spuiten ( heb zelf een goeie hogedrukreiniger) - Ramen boven smeren
donderdag 9 november 2017

Diverse klusjes uitvoeren

Nieuwe keukenboiler plaatsen. Gaskachel aan de praat krijgen. Salontafel monteren.
woensdag 8 november 2017

Nieuwe roofing op plat dak leggen

Op het plat dak van een slaapkamer had ik graag nieuwe roofing willen leggen, nu regent het binnen. Graag ter plaatse komen kijken voor de afmetingen.
zondag 5 november 2017

Draadafsluiting Bekaert plaatsen

Afsluiting tuin plaatsen Bekaert palen met bovenhuis met draad zwart voor 45 meter. En onderaan betonplaat. De hoogte 1.80 meter.

Partners

Partners van Casius