Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
281 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

zondag 17 februari 2019

Regenputdeksel te plaatsen

Er ligt nu een dikke betonnen "plaat" op de regenput met gras errond. Wij hebben reeds een Hermelock HE 70x70 met dichtingsrubber & sleutel liggen. De hermelock moet vakkundig geplaatst worden en de betonnen plaat moet meegenomen worden - deze is erg zwaar. Er is toegang tot de tuin via een garageweg.
zaterdag 2 februari 2019

Regenwaterput instaleren

ik zou graag in mijn tuin van 10000L regenwaterput instaleren ik heb all een regenwaterput van 2500L misschien daar te kopelen
donderdag 3 januari 2019

Regenwaterput plaatsen

Graag had ik een regenwaterput laten plaatsen onder mijn oprit van 7500l; Best een zo plat mogelijke tank daar het grondwater altijd nogal hoog staat.
woensdag 19 december 2018

Luchtgommen houten plafond

Onze koopwoning heeft een volledig houten plafond van 46 m2 met dikke massieve dwarsbalken. Deze is uitgevoerd in een zeer donkere kleur en wij willen het hout zijn oorspronkelijke kleur teruggeven.
donderdag 6 december 2018

Nieuw plafond plaatsen en andere werkjes in stacaravan

Er moet een nieuw plafond geplaatst worden in een stacaravan door waterschade. Ik zoek iemand die dit kan doen en die het heel netjes kan afwerken. Ook waarbij het licht kan vervangen worden. Graag zou ik willen kijken voor inbouwspots in het plafond. In de keuken en in de badkamer moet een nieuw plafond geplaatst worden. Keuken en badkamer wil ik graag in wit pvc plaatsen dot is namelijk ook gemakkelijk om dit af te wassen. Caravan = 6 m.
donderdag 29 november 2018

Buitenmuur afbreken

Een oude gemetste muur van ongeveer 7 meter en 3 meter hoog afbreken. De resten afvoeren. Waar de muur aan aanleunt netjes afwerken.
zondag 25 november 2018

Asbest golfplaten verwijderen

Hebben een asbestdak met golfplaten van ongeveer 220 m². Op zoek naar een vakman die ons asbestdak kan komen verwijderen.
zaterdag 24 november 2018

Regenwaterput in beton plaatsen

Ik wil een regenput in beton plaatsen. Graag een put van van 10 000 of 15 000 liter. Ook het graafwerk moet nog gebeuren.
maandag 19 november 2018

Herstellen septische put en nieuw deksel plaatsen

Herstellen septische put en nieuw deksel plaatsen. Bij leegmaken van onze septische put, bleek dat er een gat was in de put was.
zaterdag 10 november 2018

Aluminium terrasoverkapping installeren

Aan onze aanbouw een aluminium terrasoverkapping te installeren van 3m op 5m. Dit op een aangelegde oprit, enkel plaatsing te doen.