Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
270 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

donderdag 17 mei 2018

Regenwaterput waterdicht maken

Wij hebben 3 regenputten van elk 5 m³, maar 2 lopen uit. Graag waterdicht maken.
donderdag 17 mei 2018

Vocht rond de schouw herstellen

Mijn buurman wist mij te vertellen dat hij in de nok van zijn dak vochtproblemen heeft waarschijnlijk van onze (gedeelde ) schouw. Nadat de expert van de verzekering is langsgekomen is er ook bij ons op zolder vocht gemeten aan de muur van de schouw. Daar het volgens de expert een gedeelde schouw is moeten we dit dus “samen” laten herstellen. Graag komen kijken ter plaatse. Dit is een schuin dak.
woensdag 16 mei 2018

Fietsgoot plaatsen op keldertrap

Als mede eigenaar van een appartementsblok, zijn de eigenaars op zoek naar een fietsgoot op de keldertrap. Dit om de fietsen gemakkelijk naar boven en beneden te halen. Ook zou de wand van de muur moeten beschermd worden tegen schade. Het zou zijn voor enkel de trap naar de kelder de goot te maken.
maandag 14 mei 2018

Vervangen van huidige ketel door Bulex of Vaillant

Ik wil een ketel centrale verwarming bulex thematek F 14/ 24 E vervangen door een nieuwe wandketel, bv bulex thermomaster T 25/30 of vaillant ecotech pro vcw 286. De wandketel is voorzien van aan en afvoer lucht en verbrande gassen 2x 8 cm leidingen.
zondag 13 mei 2018

Keukenkast in formica herstellen

Keukenkast herstellen: -7 scharnieren van een keukenkast vervangen of terug instellen - boord formica terug lijmen aan kast - plaat formica terug lijmen aan keukenkast
zaterdag 12 mei 2018

Vlizotrap voorzien van nieuw mechanisme

De uitschuifbare vlizotrap uit 2 delen moet voorzien worden van een nieuw mechanisme om veilig open te schuiven.
vrijdag 11 mei 2018

Herstelling waterschade kelder

Herstelling waterschade kelder: - afkappen loszittende delen - fixeren met betoncontakt - bepleisteren met kalkpleister - schilderen met twee lagen kalkverf - opervlakte +/- 9 x 1,7 m - U moet zelf het materiaal bezorgen
woensdag 9 mei 2018

Plaatsen steenstrips voor afwerking zijgevel

Het gaat om een nieuwbouw in houtskelet, waarbij de zijgevels in steenstrips moeten worden afgewerkt. Dit geeft ons de breedste binnenruimte,met de tijd wordt er tegen deze zijgevels aangebouwd. De steenstrips moeten degelijk zijn en esthetisch is onbelangrijk want gaat om zijgevels en zijn niet zichtbaar. Totale oppervlakte 2 x 115m2 = 230m2. Totale hoogte 11 meter. Het is een rijwoning. Maximale diepte van de steenstrips +/- 2,5 centimeter (zo dun mogelijk). Er is reeds en isolatie wand.
dinsdag 8 mei 2018

Lekkende kraan herstellen

Wij zitten al enkele maanden met een lekkende kraan en weten zelf niet hoe dit te herstellen. Lekkende kraan in de badkamer.
maandag 7 mei 2018

Verbouwing van veranda

Ik wil graag verbouwing doen in mijn oude veranda. Dak moet vernieuwd zijn,een nieuw ingang deur van de veranda,nieuw wc bouwen. En eventueel tips voor mijn bestaande kleine ramen die kijken op mijn tuin. Het is een 30 vierkante meter ongeveer.
zondag 6 mei 2018

Regenwaterput in beton steken

Ik zou graag een regenput laten steken van 20000l. Graag zou ik vrijblijvend iemand ter plaatse willen hebben om te kijken of het haalbaar is of niet of wat andere mogelijkheden zijn.
zondag 6 mei 2018

Verstopte afvoer herleggen

Onze afvoer van de keuken loopt samen met de buurman. Wij zouden deze graag herleggen zodat dit niet meer samen loopt. Deze is momenteel altijd verstopt.
zondag 6 mei 2018

Houten tuinhuis op maat maken

Ik wil graag een nieuw tuinhuis plaatsen. Landelijke stijl in hout. Graag deur die breed is , mag ook dubbele deur zijn, graag een raampje. Echter, het is op een kleine oppervlakte daar er niet meer ruimte is. Daarmee bedoel ik : max breedte : 435 cm, max diepte 162 cm. Achterwand en rechtste zijwand staan dan reeds tegen de muur. De verdeling van het tuinhuis zou er zo moeten uitzien : van links naar rechts : luifel 150 cm / tuinhuis 235 cm / luifel 50 cm. Dit alles op een max diepte van 162 cm. Qua hoogte : ik dacht de fietsen te hangen, dus daar moet rekening mee gehouden worden.
zondag 6 mei 2018

Schilderen binnenkoker appartementsgebouw

Hiermee wil ik een eerste raming van kostprijs opvragen voor schilderwerken in de binnenkoker (open thv dak)of binnenkoer van een appartementsgebouw van 6 verdiepingen. gelijkvloers + 6 verdiepingen koker van 3. 60m op 1. 20 (raming) iedere verdieping heeft hier 4 ramen in opnieuw schilderen in wit (incl. Voorbereidende werken) toegang is moeilijk, kan via het dak of via venster op gelijkvloers.
vrijdag 4 mei 2018

Lichtkoepel herstellen

We krijgen water binnen via de lichtkoepels gemaakt van Polyester!! zou het mogelijk zijn om iemand langs te sturen om dit te herstellen aub? 2koepels van 40x40
donderdag 3 mei 2018

Kraan en spotjes in keuken vervangen

Ik zou mijn keuken kraan willen vernieuwen en 2 spotjes laten vernieuwen. De kraan heb ik maar de spotjes niet
woensdag 25 april 2018

Buitenmuur opfrissen met panelen

Buitenkoer muur opfrissen met eigen aangekochte sandwich panelen. (7. 5 m op 2. 5 m)
zondag 22 april 2018

Gat boren door buitenmuur voor aircoafvoer diameter 125

In bestaand woning in de 2 slaapkamers een gat door de buitenmuur boren voor afvoer airco. Diameter 125.
woensdag 18 april 2018

Opvullen van mazouttank met zand of schuim

Opvullen van mazouttank met zand of schuim jullie gehad voor een mazout tank op te vullen ( 3000 a 3500L) Krijg ik ook een certificaat erbij als deze werken opgeknapt zijn
maandag 16 april 2018

Trapgat maken in betonnen vloerplaat

Wij gaan een nieuwe vaste trap plaatsen naar onze zolder toe. De opening van het zolderluik moet terug afgesloten worden. Een nieuwe grotere opening in de betonplaat dient gezaagd te worden. De afmetingen van de nieuwe opening krijgen wij nog door van de trapleverancier. Zal ongeveer 2 m x 1 m zijn. De kamers zijn volledig afgewerkt dus er dient zo proper / goed voorbereid mogelijk gewerkt worden.
maandag 16 april 2018

Plaatsen aangekochte keuken

Plaatsen van aangekochte ikea keuken. Dit is een keuken in een L vorm. Type Metod.
dinsdag 10 april 2018

Stacaravan aan de onderzijde dicht te maken

Afwerking onderkant L10,50m , BR 3,85m , H0,60m. Materiaal pvc met luiken voor nutsvoorziening en stockage tafel en stoelen ,ventilatieroosters
woensdag 4 april 2018

Oprolsysteem 2 rolluiken vervangen

Twee Oprolsystemen en linten zijn kapot. Misschien is er nog één te herstellen maar ik vermoed dat het 2 nieuwe moeten worden.
donderdag 15 maart 2018

Deksteen op buitenmuur langs trap naar voordeur terug plaatsen en invoegen.

Deksteen op buitenmuur langs trap terug plaatsen en eventueel voegwerken langs trap naar voordeur.
dinsdag 27 februari 2018

Klussen in huis en tuin uit te voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren : 2 hanglampen monteren, een kast opbouwen, en nog andere klusjes. Enkel voor binnen. Voor buitenhuis ook enkele klusjes uit te voeren.

Partners

Partners van Casius