Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in West-Vlaanderen.

151 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: prijsofferte ruwbouw HOB, verbouwen benedenverdieping, alleenstaande huis laten afbreken, renoveren van appartement, zonnepanelen plaatsen, vloerder nieuwe tegelvloer plaatsen en oude verwijderen in schoolgebouw, verbouwing uitbreiden keuken en badkamer, aannemer voor renovatie van dak en elektriciteit, renovatie huis, afwerking nieuwbouw huis, electricien Brussel herinstalleren vernieuwen gemeenschappelijke ruimtes, steen metsen rond houtskeletbouw, terras aanleggen bel etage woning 1ste verdieping en trap plaatsen, garage bouwen met puntdak, verwijderen van afsluiting , sparren, en plaatsen van nieuwe tuin schermen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

dinsdag 21 februari 2017

Herstellen 1 plastieken rolluik

Wij hebben 2 rolluiken met lint (opbouw aan de buitenkant). Helaas zijn beide linten geknapt. Ik heb geprobeerd deze zelf te vervangen, maar gezien de hoogte lukt dit niet.
vrijdag 17 februari 2017

Betonverharding uitbreken in de tuin

Ik heb onlangs een woning aangekocht, in het midden van de tuin staan 2 gebouwtjes: 1 houten tuinhuis en 1 metalen garage . Beide staan op een betonnen verharding. We zouden deze gebouwtjes zelf afbreken, maar zoeken iemand om de betonverharding te verwijderen. Gaat om +/- 8x8 m. Beton van variërende kwaliteit en dikte, ook deels in platen. Verder staat er ook nog een stenen gemetste constructie, die dienst deed als vijver/fontein en een stenen barbecue.
vrijdag 17 februari 2017

Hallogeenspot en TL lamp herstellen

Verlichting : 1 halogeen spot en 1 TL-lamp herstellen of vervangen indien nodig.
donderdag 16 februari 2017

Leveren en plaatsen van aluminium buitenschrijnwerk

Ik ben dringend op zoek naar een bedrijf die het aluminium buitenschrijnwerk van onze werf in Lo-Reninge zou willen leveren en plaatsen. De uitvoering is voorzien voor begin april 2017. Leveren en plaatsen voor brandweerkazerne. Graag begin april.
woensdag 15 februari 2017

Allerlei kleine klusjes

De volgende zaken dienen te gebeuren : - plaatsen 2 inbouwspots in de living ( met extra lichtschakelaar ) - plaatsen velux muggengaas op frame dakvenster - vervangen sifon wastafel in wc-ruimte
maandag 13 februari 2017

Opening tussen muur en dak dichten

Aan onderkant van het dak is bekleed met pvc en een spieplank, tussen houtwerk en stenen muur is er een spie dat niet bedekt is, de vogeltjes gaan er binnen en bouwen er dan een nest... Ook net aan de uithoek van het dak zou er iets moeten op gevonden worden om het dicht te maken. Ik denk dat het met siliconen of dergelijke kan gedicht worden.
zondag 12 februari 2017

Steenput of ringput plaatsen

Graag had ik offerte ontvangen voor het plaatsen van een steenput. Nu ligt er een open put die ik zou wil dichten en vervangen door steenput
woensdag 8 februari 2017

Voorgevel isoleren en bekleden met steenstrips

Ik zou graag mijn voorgevel renoveren met volgend procedé: isolatie +/- 8 cm afgewerkt met steen strips. +/- 22 m². Graag voor de zomer nog aan de werken kunnen starten.
woensdag 8 februari 2017

Loods slopen en tuin creëren

We willen een tuin integreren. Momenteel hebben we enkel een loods, maar geen tuin. We willen de loods afbreken, tuin integreren met uitzicht vanuit de woonkamer en nieuwe loods opbouwen. Moderne tuin maken.
woensdag 8 februari 2017

Balkon appartement uitbreiden

Ik ben eigenaar van een appartement op het 1ste verdiep. Mijn balkon is 70cm br en 2m50 lang. Ik zou deze graag verbreden met ongeveer 1m.
maandag 6 februari 2017

Verbouwen benedenverdieping

Aannemer: Ganse benedenverdieping verbouwen. Deze dient volledig vernieuwd te worden van leidingen.
maandag 6 februari 2017

Betonplaat voor tuinhuis vergroten

Wij hebben een klein tuinhuis staan en daarvoor hadden wij een betonplaat voorzien, van een kleine 3 m op 2 m ongeveer. Daar werden later klinkers rond gelegd om een soort van terrasje te hebben. Nu zouden wij overwegen om een nieuwe plaat te leggen van 3 op 4 m en daar ons tuinhuis terug opzetten. (in de mate van het mogelijke) dus waarschijnlijk moet alles wat er nu ligt eruit? Later zouden we dan een groot tuinhuis zetten, maar intussen zouden we onze tuin aanpakken, dan moeten we over enkele jaren niks meer doen behalve het tuinhuis plaatsen.
vrijdag 3 februari 2017

Nieuwe trap

Onze trap is te steil en heeft korte treden. Deze zouden we willen vervangen. We kennen weinig van het soort materiaal. En wensen hierover vrijblijvende info.
woensdag 1 februari 2017

Verzakking huis advies en oplossing

Ik heb een verzakking in huis en weet niet hoe aan te pakken. Graag een oplossing, graag komen kijken ter plaatse.
zaterdag 28 januari 2017

Uitvoeren van enkele klussen na renovatieproject

Afwerking en kleine klussen na algemene renovatie van appartement in Oostende: - deurkrukken bevestigen - verlichting en spatlappen aanbrengen - rekken bevestigen - terras bekleden met houten vloer...
zaterdag 28 januari 2017

Voorbereidende werken gasaansluiting

Om te kunnen aansluiten op het gasnetwerk moet ik voorbereidende werken doen en een wachtbuis plaatsen volgens de opgegeven afmetingen. Ik zoek iemand die dit voor mij kan doen en nadien de sleuf en put op een degelijke manier terug dicht maakt. Het houdt in een sleuf graven in aarde van om en bij de 6 m en nadien tegels van 50x50 voor een 4 tal meter. De put van 1 x 1 m zal deels in de oprit uit asfalt vallen. Nadien moet dit niet noodzakelijk met asfalt terug aangelegd worden. De tegels moeten nadien wel teruggeplaatst worden. Uitvoering mag zodra mogelijk.
dinsdag 24 januari 2017

Laminaat en plinten leggen in een nieuwbouw

Leggen van ondergrond (quick-step unisound) leggen van laminaat (quick-step largo LPU1286/1661 9,5mmm) 60m² = bovenverdieping: 4 slaapkamers en gang. Plaatsen van plinten 64 m. Graag in de maand van februari de werken kunnen uitvoeren. Laminaat en plinten zijn ter beschikking.
dinsdag 24 januari 2017

Ontroesten waterleidingen

Ik heb weinig druk op het eerste verdiep er zit roest in het waterleidingen ik wil niet alles afbreken en nieuwe leidingen tis veel werk dus ik wil gewoon mijn waterleidingen ontroesten en proper maken.
maandag 23 januari 2017

Afbraakwerken en strippen huis

Betreft het volledig klaar zetten van het huis voor renovatie: - afbraak bestaande koterijen van 35m2, inclusief grondplaat - strippen gelijkvoers en 1e verdiep (pleisterwerken muren/plafonds, elektriciteit, sanitair) voor samen 120m2 - uitbreken vloeren 60m2 (enkel beneden, vloer boven wordt behouden) - uitbreken terras (tegels) buiten van 30m2 Alle materialen dienen weggevoerd te worden.
zaterdag 21 januari 2017

Plaatsen dubbelwandige buizen schouw

Graag had ik eens prijs gekregen voor het plaatsen voor dubbelwandige buizen.Er is geen schouw aanwezig dus flexibel plaatsen.
woensdag 18 januari 2017

Sierschouw met inbouwcassette

Wij willen een sierschouw plaatsen / verbouwen. Deze moet voorzien zijn van een inbouwcassette op gas.
woensdag 18 januari 2017

Renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage

graag een aannemer voor volgende werken: We zouden de veranda en ,badkamer willen vernieuwen, nieuwe ramen buitenvensterbanken en chauffage plaatsen en vloeren vernieuwen. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en een prijsofferte.
dinsdag 17 januari 2017

Rolluiklinten en spanners vervangen

Er moeten 5 rolluiklinten en -spanners vervangen worden, waarvan 3 dakramen. Het gaat om 3 opzetrolluiken, 1 voorzetrolluik en 1 inbouwrolluik. Alvast bedankt voor uw antwoord.
dinsdag 17 januari 2017

Plaatsen van kachelbuis langs buitengevel

Voor het plaatsen van een buis voor een houtkachel door de muur langs de buitengevel
dinsdag 17 januari 2017

Klussen in caravan op camping De Haan

Toilet vervangen en nieuw staand porseleinen toilet plaatsen vloer eronder controleren want deze kan misschien aangetast zijn;is in hout. Kraan keuken vervangen. Vanaf 15 maart als camping weer open gaat.

Partners

Partners van Casius