Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in West-Vlaanderen.

171 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: volledige verbouwing van A tot Z, huis verbouwen met nieuwe elektriciteit en verwarming, voegwerken uitvoeren voor nieuwbouw, zonnepanelen plaatsen op schuin dak, plaatsen van poutrels en nieuwe muren, gas en verwarming installeren, verbouwing rijwoning met inrichting praktijk kinesitherapie, voor en zijgevel bekleden en isoleren, houten gevelbekleding van volledige voetbalclub, klinkers, tegels en houten terras aanleggen, hR Combi ketel plaatsen, houten thermowood gevelbekleding zonder isolatie, dringend schilderwerken voor muren en plafonds appartement, balkon verwijderen en plaatsen carport of frans balkon, plannen nodig voor renovatie badkamer en berging en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

woensdag 20 september 2017

Herstellen van zonwering

Herstellen van zonwering. Stuk is afgebroken.
maandag 18 september 2017

Dak veranda herstellen

Door de storm van vorig is er schade aan het dak van mijn veranda met als gevolg dat het nu binnenregent. Er liggen 4 platen op.
maandag 18 september 2017

Roostering en staande band pergola plaatsen

We zijn een tuinhuis en pergola aan het bouwen. Schrijnwerk nog nodig vooraleer dakdekker komt zie foto: - roostering: 42,7 m2 - staande band voor crepi: 14,1 lopende meter -osb-platen bovenkant (42,7 m²) en onderkant (21,6 m²) Lengte pergola: 9,7 meter Breedte pergola: 4,4 meter Werken uit te voeren midden oktober 2018.
maandag 18 september 2017

Vervangen motor beschadigde zonwering

Door stormschade is onze zonwering beschadigd. Motor defect. Doek is nog in orde.
zondag 17 september 2017

Bad vervangen door inloopdouche

Bad vervangen door inloopdouche en nieuwe wc plaatsen. Een hangtoilet.
zondag 17 september 2017

Graafwerken voor gasaansluiting

Voorbereidende werken van eandis voor gasaansluiting. Dus vooral de graafwerken.
donderdag 14 september 2017

Zoldergat gedeeltelijk dichtmaken (1,35m op 2,45m)

Graag hadden we ons zoldergat gedeeltelijk terug dichtgemaakt. Deze is nu 3,15m op 2,45m en moest in eerste instantie zo groot zijn omdat er ook een valtrap inzat. Hiervan hadden we dus graag 1,35x2,45 terug toegelegd. De huidige vloeropdeling is 5cm chape, +-11cm isolatie en 18 cm betongewelven. We zouden het trapgat willen dichten met een stevige hout/staalconstructie om zo min mogelijk het verschil te voelen/horen moesten we op zolder rondlopen op de huidige betongewelven en het stuk dat toegelegd zal worden. Dus dat is zeer belangijk. Er is ook zo'n 10cm breedte aanwezig om de draagconstructie eventueel op de betongewelven te plaatsen (chape en isolatie is weggehaald om zo te kunnen zagen op de betongewelven bij het maken van het gat). Onderkant dient met gyproc afgewerkt te worden.
woensdag 13 september 2017

Dubbelwandige flexibel steken

Ik heb een oudere woning met een houtkachel waarvan de bestaande schouw niet goed trekt. Graag prijs voor dubbelwandige inox flexibel. Totale hoogte van de schouw 9 a 10 m
woensdag 13 september 2017

Schuifraam herstellen

Schuifraam is kapot, zou moeten worden hersteld. Onderaan schuifraam is kapot.
woensdag 13 september 2017

Houten thermowood gevelbekleding zonder isolatie

Houten gevelbekleding zonder te isoleren voor 90 m². Voorgevel en achtergevel. Derde verdieping. Gevels bereikbaar van terras. Voorkeur thermowood Gevels zijn nu bekleed met ceder. Isolatie en latten herbruikbaar,enkel planchetten vernieuwen.
dinsdag 12 september 2017

Onderhoud gaskachel

Wij zijn op zoek naar iemand die het tweejaarlijks onderhoud van de gaskachel zou kunnen komen doen, dit het liefst in de loop van volgende maand.
dinsdag 12 september 2017

Muren verankeren en bezetten + gas leggen en gevel stabiel maken met beton

Muren laten verankeren en nadien bezetten. Binnen in de muur zit leem maar deze zou vroeger niet ingespoten geweest zijn. In de woning draaide alles op mazout. Dit zou gas moeten worden.
maandag 11 september 2017

Installeren van thermostatische kraan en kast in elkaar zetten

Installatie van een nieuwe kraan in het bad , dringend want we hebben geen koud water meer , kast ophangen.
zondag 10 september 2017

Gas en verwarming installeren

Volledige cv installatie in een villa. Met leidingen, gas, ketel, enz... Ter plaatse komen kijken.
zondag 10 september 2017

Schoorsteen herstellen

Ik heb een schoorsteen waaraan een aantal herstellingen zou moeten uitgevoerd worden, niks ergs. Het betreft een aantal voegen die uitgevallen zijn en een hoeksteen die terug zou moeten ingemetseld worden. Ik heb stenen in voorraad en voor de voegen heb ik ook het nodige materiaal in voorraad.
maandag 4 september 2017

Plannen voor dampkamp

Voor stedenbouw heb ik tekening nodig afvoer van de dampkap. Heb bestaande tekeningen,waar enkel de afvoeren van de dampkap zouden moeten kunnen getekend worden.
woensdag 30 augustus 2017

Raam en klemmende deur appartement herstellen

Het raam van ons appartement sluit niet meer en de voordeur klemt.
woensdag 30 augustus 2017

Plannen nodig voor renovatie badkamer en berging

Wij zoeken architect die onze renovatie wilt uittekenen en bouwaanvraag wilt indienen. Enkel voor deze diensten hebben we een architect nodig.
dinsdag 29 augustus 2017

Plaatsen van een inbouwhaard

Wij zoeken iemand voor het installeren van een inbouwhaard met afwerking van een (promatect) wand. Momenteel hebben wij nog geen haard aangekocht, dus indien nodig zorgen we zelf voor aanschaf van de haard en komt een stielman deze installeren en afwerken. Schouw(stenen potten) is reeds aanwezig.
vrijdag 25 augustus 2017

Demonteren en afvoeren van een defecte jacuzzi

Klus: Onze Jacuzzi (voor 6 personen) is defect en we willen hem afvoeren. De jacuzzi kan ofwel met een kraan uit de tuin getilt worden.
maandag 21 augustus 2017

Herstelling van elektriciteit keuringsverslag

Herstelling van elektriciteit volgens keuringsverslag. De bedoeling is om de elektriciteit conform te maken. Het is voor een huis. Liefst langskomen om het zelf te bekijken om zo een goed mogelijke schatting te geven.
zondag 20 augustus 2017

Automatische poortopener plaatsen op sectionele poort

Automatische poortopener plaatsen op sectionele poort zo een bak en geleider plaatsen en vastmaken aan poort zo doende dat de poort automatisch open en toe kan.
zondag 20 augustus 2017

Houten gevelbekleding

Gevelbekleding in hout. Dit is een HOB. Oppervlakte is ongeveer 100 m².te bekleden.
zaterdag 12 augustus 2017

Keldergat dichten

In ons huis dat we verhuren hebben we ontdekt dat er nog een kelder zit. Er is nu een gat in de vloer gekomen. En moeten dit zien te dichten. Het is de bedoeling dat er wasmachine op komt te staan. Dus,moet best stevig zijn. Zelf dacht ik aan een trapgat met luik. Of zijner andere oplossing? Dit moet echter snel opgelost kunnen geraken.
dinsdag 25 juli 2017

Rookkanaal in schoorsteen plaatsen

Ik heb een schoorsteen die al oud is en er nesten steeds vogels in, ook bij vochtig weer hebben we last van geuren bij het branden van de houtkachel. Wij zouden graag een flexibel laten steken zodat de bovenkant van de schoorsteen dicht kan. Er liggen bovenaan ook wat stenen los die moeten vastgezet worden.

Partners

Partners van Casius