Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in West-Vlaanderen.

151 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: uitbreiding van huis, gegoten kelder, enkel glas vervangen door hoogrendementsglas, verbouwen en uitbreiden achterbouw/keuken, afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten, aanbouw in houtskelet aan achterzijde op plat dak keuken, renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage, landen garage architect stedenbouwkundige vergunning, afwerken ruwbouw aanbouw, aanbouwen rijwoning gelijkvloers plus 1ste verdieping, muurboringen in metselwerk, 2 muren plaatsen + poutrel 8,30m, tuinhuis metselen, plaatsen van extensief waterzuiveringssysteem, aannemer nieuwe kelder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

woensdag 18 januari 2017

Plaatsen van extensief waterzuiveringssysteem

Wij zouden graag een extensief systeem (waterzuivering ) laten plaatsen. Een gewoon gezin van 4 personen Ik heb al wat rondgekeken en mijn interesse gaat vooral uit naar een bak met houten beplanking, daar voor ons grote graafwerken praktisch onmogelijk zijn. Wij hebben een ruimte van 2 op 4 meter ter beschikking Kunt U mij de aankoopprijs van zo'n systeem doorsturen? Eventueel wat er nog bij komt om de werken uit te voeren Krijgen wij een Benor attest? Wie komt de waterstalen afnemen en hoe frequet gebeurt dat? Is er dienst na verkoop bvb als er een defect is, wordt er een snelle oplossing gegeven? U mag gerust ook prijzen over andere systemen (Rietveld.. ) doorsturen, rekening houdend met de ruimte die ik heb vermeld. Als de prijs interessant is laten we zeker bij U
woensdag 18 januari 2017

Sierschouw met inbouwcassette

Wij willen een sierschouw plaatsen / verbouwen. Deze moet voorzien zijn van een inbouwcassette op gas.
woensdag 18 januari 2017

Renovatie huis badkamer, veranda en nieuwe vloer met chauffage

graag een aannemer voor volgende werken: We zouden de veranda en ,badkamer willen vernieuwen, nieuwe ramen buitenvensterbanken en chauffage plaatsen en vloeren vernieuwen. Graag ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en een prijsofferte.
dinsdag 17 januari 2017

Rolluiklinten en spanners vervangen

Er moeten 5 rolluiklinten en -spanners vervangen worden, waarvan 3 dakramen. Het gaat om 3 opzetrolluiken, 1 voorzetrolluik en 1 inbouwrolluik. Alvast bedankt voor uw antwoord.
dinsdag 17 januari 2017

Plaatsen van kachelbuis langs buitengevel

Voor het plaatsen van een buis voor een houtkachel door de muur langs de buitengevel
dinsdag 17 januari 2017

Klussen in caravan op camping De Haan

Toilet vervangen en nieuw staand porseleinen toilet plaatsen vloer eronder controleren want deze kan misschien aangetast zijn;is in hout. Kraan keuken vervangen. Vanaf 15 maart als camping weer open gaat.
maandag 16 januari 2017

Vloerplaat gieten voor houten garage

We plaatsen binnenkort een houten garage, afmeting 380X570 Graag een offerte voor het gieten van een vloerplaat, voldoende dik voor auto.
maandag 16 januari 2017

Plannen architect Verbouwing + verdiep op bungalow Inc zorgwoning

Wij bezitten nu een bungalow die we willen verbouwen tot een eengezinswoning met beneden een zorgwoning + standaardwoning met erboven een verdiep voor slaapkamers en badkamer . Plannen originele bouw + regels ruimtelijke ordening gekend. Ontwerp , advies, mogelijkheden en prijsofferte.
zaterdag 14 januari 2017

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Wegens verhuis dient mijn tuinhuis 2,5 op 3 meter afgebroken te worden Kan men mij prijs geven voor het slopen en wegvoeren van het tuinhuis en lichte betonsokkel ? Uit te voeren voor 10-03-2017 Adresgegevens bij afspraak
donderdag 12 januari 2017

Herstellen ingebouwd vliegenraam

Ons ingebouwd vliegenraam werd door de hond losgetrokken van het kozijn.
woensdag 11 januari 2017

Ontmanteling van schouw

Ontmanteling van een schouw met uitbouw banken . Herstellen van de schouw met gyproc.
dinsdag 10 januari 2017

Silocone aanbrengen

Onze douchebak hersiliconen wegens vochtproblemen
dinsdag 10 januari 2017

Opmetselen afbrokkelende Schouw

Opmetselen van schouw ( 2 lagen stenen). Deze 2 lagen zijn momenteel aan het afbrokkelen. Via de bovenste zolderkamer ( Velux) is de schouw te bereiken. Werken kunnen uitgevoerd worden naar gelang de beschikbare tijd en weersomstandigheden. Graag hadden wij vrijblijvende offertes ontvangen voor deze werken.
maandag 9 januari 2017

Betonvloer onder nog te bouwen carport van ongeveer 70 m²

Graag vakman voor betonvloer voor onder nog te bouwen carport van ongeveer 70 m²
zondag 8 januari 2017

Leveren en plaatsen van heidematten aan tuinafsluiting

Aan de afsluiting heidematten plaatsen. Plaatsen 52 m lang en 1. 5 m hoog de heidematten 2 a 3 cm dik.
dinsdag 3 januari 2017

Allerlei klussen uitvoern

Nieuwe dampkap installeren. Duokookplaat werkt maar half, nieuwe installeren of oude maken. Elektrisch vuurtje badkamer reglementair en veilig afkoppelen. WC badkamer loopt te traag, nieuwe vlotter in installeren.
dinsdag 3 januari 2017

Plaatsen van douche en bad uitbreken, nieuwe vloer leggen, betegelen van de muur

Renovatie badkamer in tweede verblijf in Wenduine. Thans bad + dubbele spoelbak. Wens nu douche. Verdere werken te bespreken. Ter plaatse komen kijken door een vakman. Afmetingen badkamer 2. 7 x 1.8
zaterdag 31 december 2016

Enkel glas vervangen door hoogrendementsglas

Er moeten 11 ramen voorzien worden van hoogrendementsglas met in totaal ongeveer 12m² glas.Woning , benedenverdieping.
zaterdag 31 december 2016

Uitbreiden bestaande vloerplaat voor bouw houten bijgebouw

Uitbreiden en effenen bestaande betonplaat 20m² tot 30 m². Uitgraven rondom bestaande betonplaats zal ik zelf doen. Bedoeling is de uitbreiding te laten doen + verankering aan bestaande betonplaat.
vrijdag 30 december 2016

Tuinhuis afbreken en wegvoeren

Tuinhuis in hout met eterniet platen voor dak 55m² afbreken en wegvoeren.
woensdag 28 december 2016

Kaderment verlaagd plafond

Ik wil graag een vals plafond steken in mijn garage alsook de wanden bekleden. Maar ik had graag iemand gevonden die enkel het kaderment wil plaatsen aan plafond en de wanden. De afwerking doe ik zelf. Voor het materiaal kijk ik zelf ik werk. Namelijk in de houtsector.
woensdag 28 december 2016

Tuinhuis afbreken en afvoeren

Afbreken tuinhuis in hout met erterniet platen op dak tis 55m² en alles wegdoen. Wij kunen ook nog helpen als het moet
dinsdag 27 december 2016

Wachtmuur bekleden

Wachtmuur bekleden. We bouwen een nieuwe huis, maar ik krijg nog niet meteen buren. Daarom moet ik de wachtmuur laten bekleden. De wachtmuur is 13m op 3m. Er zou ook isolatie moeten voorzien zijn. Iemand een goede offerte?
zondag 25 december 2016

Luchtgommen van plafond, trap

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Luchtgommen van plafond, deuren , keuken en trap.
donderdag 22 december 2016

Klusjes in huis

Ik wil een aantal klusjes laten doen oa rolluiklinten vervangen en 17 terrastegels die moetyen teruggeplaatst worden en vastgelegd

Partners

Partners van Casius