Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een klusjesman of meerdere klusjesmannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusjesmannen uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusjesman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in West-Vlaanderen.

171 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,4/10.

Voor een klusjesman, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusjesman in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij klusjesmannen voor: totaal renovatie living/keuken, houten gevelbekleding, pVC gevelbekleding met isolatie plaatsen, gevel kaleien, gevel kaleien, renovatie achterbouw, terrasoverkapping in hout maken, houten gevelbekleding aanbrengen, gietvloer plaatsen op 65m², gevel kaleien, buizen vervangen door lekkage, chappen van terras, metsen authentieke open haard, zonnepanelen plaatsen, herstellen pleisterwerk na lek en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusjesman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

zondag 20 augustus 2017

Automatische poortopener plaatsen op sectionele poort

Automatische poortopener plaatsen op sectionele poort zo een bak en geleider plaatsen en vastmaken aan poort zo doende dat de poort automatisch open en toe kan.
zondag 20 augustus 2017

Houten gevelbekleding

Gevelbekleding in hout. Dit is een HOB. Oppervlakte is ongeveer 100 m².te bekleden.
zaterdag 12 augustus 2017

Keldergat dichten

In ons huis dat we verhuren hebben we ontdekt dat er nog een kelder zit. Er is nu een gat in de vloer gekomen. En moeten dit zien te dichten. Het is de bedoeling dat er wasmachine op komt te staan. Dus,moet best stevig zijn. Zelf dacht ik aan een trapgat met luik. Of zijner andere oplossing? Dit moet echter snel opgelost kunnen geraken.
dinsdag 25 juli 2017

Rookkanaal in schoorsteen plaatsen

Ik heb een schoorsteen die al oud is en er nesten steeds vogels in, ook bij vochtig weer hebben we last van geuren bij het branden van de houtkachel. Wij zouden graag een flexibel laten steken zodat de bovenkant van de schoorsteen dicht kan. Er liggen bovenaan ook wat stenen los die moeten vastgezet worden.
vrijdag 21 juli 2017

Klusjes in studentenwoning uit te voeren

In studentenwoning :Twee schouwen herbetegelen binnen /deurklink vervangen/wc-slot herstellen/fontein activeren/muurtje bezetten. Zesmaandelijkse opdracht.
woensdag 19 juli 2017

Afwerken plat dak

Ik zoek iemand die snel nu een ringbalk kan komen gieten op de muren en het dak dicht leggen. De balken zijn aanwezig, OSB is aanwezig, isolatie platen zijn aanwezig. Enkel de EPDM is nog niet besteld. Het zijn 3 aan elkaar gelegen daken die moeten gedaan worden (12 x 5 meter, 11 x 6 meter en 11 x 11 meter). Mijn aannemer pakt voortdurend andere werken bij en komt telkens een paar dagen verder werken en is dan 3-4 weken spoorloos. Ter plaatse komen kijken.
woensdag 19 juli 2017

Opmetsen en afdekken regenwaterput en aansluiten van regenput

Ik heb een regenput in mijn tuin laten plaatsen, maar buiten de regenput die in de tuin is ingegraven is er nog niets gebeurd. Ik ben dus op zoek naar iemand die dit kan opmetsen en afdekken. Maar ook de afvoer kan leggen naar de riolering en de aanvoer naar huis kan voorzien met een pomp bij voorkeur een dompelpomp in de regenput.
woensdag 19 juli 2017

Afwerken gerenoveerd huis

Afwerking gerenoveerd huis + schilderen + tuinaanleg. Kleine werken. Vensterbanken. Vloeren van 1 ruimte. Volledige huis schilderen. Trap afwerken. Tuin aanleggen is momenteel een wildernis.
woensdag 19 juli 2017

Pleisterwerkjes en andere klusjes uitvoeren

Graag een klusbedrijf: Gedeeltelijk kleine pleisterwerken met oneffen ondergrond (+- 15 m² ) Wegwerken oneffenheden + schilderen volledige gang. Deurtje plaatsen. En andere klussen.
vrijdag 14 juli 2017

2 lekken veranda herstellen

Onze veranda lekt op 2 plaatsen: er sijpelt water binnen aan een raam. Dat raam is echter niet van glas, maar van plexi. En er sijpelt water binnen op een plek aan het dak. We gaan ervan uit dat beide lekken langs buiten behandeld dienen te worden. Daarnaast is er een vochtvlek in de slaapkamer op de muur, dicht tegen de grond. Daar zit aan de buitenkant een dakterras.
vrijdag 14 juli 2017

Buitenkant houten kozijnen schilderen en deel herbepleisteren in badkamer

De verf die hiervoor dient gebruikt te worden is SIKKENS CETOL NOVATECH – coleur : Ebène – Referentie op de barcode :mogelijks nog een tweede werk nodig; we zagen in de badkamer grote barsten in muren en plafond met droog steengruis op de grond. We vemoeden dat bovenbuur beetje gebuisd heeft in zijn badkamer met schade bij ons tot gevolg.
donderdag 13 juli 2017

Valse muren opbouwen

Op de zolder wil ik een ruimte verdelen hiervoor heb ik 5 valse muren nodig. Komen kijken ter plaatse.
donderdag 13 juli 2017

2 hoge sparren verwijderen

Na afbraak van de houten garage zijn de 2 sparren van ongeveer 9 meter hoog gemakkelijk te bereiken. Al het hout en groen moet meegenomen worden. Uithalen van de wortels: te bespreken Daarnaast zijn er ook nog 2 kleine lage struiken die moeten worden meegenomen o.a. een lage spar en de plant op de foto die er achter staat.
maandag 10 juli 2017

Herstellingen aan plafond uit te voeren

Herstellingswerk aan vals plafond in hall na vocht insijpeling. Dit is een verzekeringskwestie. Afmeting: 1. 10 x 3. 20.
zondag 9 juli 2017

Reinigen van regewaterput en twee gaten boren door gevel

Twee gaten boren door gevel diameter 80 mm. Reinigen van gemetste regenwaterput licht bevuild.
vrijdag 7 juli 2017

Installatie regenwaterpomp

Ik zou graag een regenwaterpomp laten installeren met ook een filter om aan te sluiten op wasmachine en toilet ed. Schakeling tussen regen en leidingwater ook mogelijkheden bekijken.
donderdag 6 juli 2017

Aansluiten van het water in trekcaravan

Rechstreeks aansluiten van het water in trekcaravan op camping te Blankenberge en plaatsen kraan.
donderdag 6 juli 2017

Gietvloer op beneden en bovenverdieping leggen

Ik wil een gietvloer leggen op de beneden en boven verdieping. Oppervlakte is ongeveer 160 m².
woensdag 5 juli 2017

Gieten van een ondervloer voor tuinhuis

Beton gieten: Er zou een plateau moeten gegoten worden in mijn tuin voor een tuinhuis. Plateau= 2,20 op 2,5 meter.
dinsdag 4 juli 2017

Bouw rijtjeswoning in houtskelet en nul-energie

Wij zijn op zoek naar architect en bouwheer Omschrijving project rijtjeswoning met gevelbreedte 5,95 m gelijkvloers 15 m diep (garage, inkomhal, 1WC, berging onder trap, open living/keuken) 1e verdiep 12 m diep (3 slaapkamers, 2 badkamers, 1 WC) 2e verdiep 12 m diep (niet ingerichte zolder onder dak, ruimte voor technieken, in de toekomst aansluitingen voor badkamer, WC, 2 slaapkamers, 1 groot dakkapel aan één zijde, klein zonneterrasje) Extra: zonnepanelen op zuidkant, regenput 7500 L , vloer verwarming/verkoeling, water verzachter, ....
dinsdag 4 juli 2017

Diepvriezer inbouwen

Ik wil een mini diepvriezer installeren in een kast. Verluchtingsgaten te maken. Elektrische kabel te plaatsen tot aan stopcontact achter onderstaande koelkast. De diepvries moet nog aangekocht worden.
dinsdag 4 juli 2017

Afwasmachine blokkeert

Afwasmachine blokkeert en moet hersteld worden. Het water loopt niet weg.
maandag 3 juli 2017

Gras maaien

Gras maaien , is verwilderd. Oppervlakte ongeveer : 3 m breed op 30 meter lang.
maandag 3 juli 2017

Opnieuw metselen binnenmuur

Oudere rijwoning gekocht . Enkele binnenmuren afgebroken - Opnieuw metselen door vakman : - Scheidingsmuur tussen garage en gang . - Lengte muur 7 m op 3 m hoog - dit is wel op 1 verdiep dus te beginnen op 3 m . Stelling nodig . Te metselen in volle betonblokken .
maandag 3 juli 2017

Beton gieten voorplaats, salon en gang

Vloerder: Vloer uitgebroken en aarde uitgegraven. Voor leggen plastiek . Nieuwe betonnetten leggen. Beton gieten . Voorplaats Oppervlakte: 7. 30 m op 3 m en 0. 30 diep . Salon oppervlakte : 3. 80 m op 4 m en 0. 3 m diep . Gang oppervlakte : 5. 1 m op 1 m en 0. 3 m diep.

Partners

Partners van Casius