Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een klusjesman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende klusjesmannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen.
292 klanten uit West-Vlaanderen bevelen een bij Casius in West-Vlaanderen aangesloten klusjesman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in West-Vlaanderen:

maandag 17 september 2018

Uitbreken gyprocwand en isoleren van slaapkamer door vochtschade

Uitbreken gyprocwand en isolatie en plaatsen nieuwe wand (3. 70 m) in slaapkamer.
zaterdag 15 september 2018

Houten gevelbekleding plaatsen

Bijgebouw in Ytong (30cm). 8x5 meter oppervlak, 3,5 meter hoog. Plat dak. Voorkeur voor verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Verticaal aanbreng van planken is ook een voorkeur maar ik laat mij verder adviseren door de vakman . Isoleren is niet nodig !
vrijdag 14 september 2018

Schuifdeur rail vervangen

De schuifdeur van de aanbouw gaat heel stroef open en toe, de rail is kapot die zou moeten worden vervangen.
vrijdag 14 september 2018

Regenwaterputten kuisen en nieuwe pomp plaatsen

Wij willen ons regenwater weer gebruiken en er zijn twee putten van elk 7000 liter die men moet opknappen, uitkuisen. Ook moet men een nieuwe regenwaterpomp plaatsen en dit opnieuw aansluiten. Het is voor gebruik van toiletten, wasmachine, tuin.
dinsdag 11 september 2018

Gevel boordsteen renoveren rondom huis

Het betreft hier enkel om de donkere boordsteen onder de waterkering(papensteen) rondom het huis die we zouden willen laten kaleien indien dit mogelijk is. Deze is echt niet mooi meer, hij heeft een witte uitslag (zout of kalkuitslag )denken we ,en sommige stenen schilferen ook. De afmetingen zijn ongeveer tussen 20 a 25 m² , rondom het huis. Dit is een alleenstaande woning.
vrijdag 31 augustus 2018

Plaatsen regenwaterput

We zouden graag een waterput plaatsen van 20 000 liter dit is een gesloten bebouwing. Kan eventueel ook in twee putten van 10 000 liter.
vrijdag 31 augustus 2018

Regenput herbepleisteren

Van één van de kamers in de kelder is een regenput gemaakt (ongeveer 3 op 3. 50m) Deze zou eens opnieuw waterdicht gepleisterd moeten worden.
woensdag 22 augustus 2018

Grondwaterput boren

Ik had graag grondwater gebruikt, enkel voor de bewatering van de (moes)tuin. (oppervlakte 200m²). Het betreft de tuin van een rijhuis, de tuin is dus niet toegankelijk via de straat.
dinsdag 21 augustus 2018

Aansluiten van regenput

2de reeds aanwezige regenput ( dichtgemetst) aansluiten op eerste regenput. Optioneel aansluiting aan pomp verplaatsen van eerste put naar 2de put. Beide putten zijn dus reeds aanwezig, en liggen dicht bij elkaar ( < 50 cm )
maandag 20 augustus 2018

Plaatsen blokhut Tokio

Wij hebben een tuinhuis Tokio 240 x 180 gekocht bij Makro. Graag hadden we iemand gehad om dit te installeren. Vloer is al voorzien door tuinman.
zaterdag 11 augustus 2018

Plaatsen regenwaterput

Plaatsen van regenwaterput 10000L.
vrijdag 3 augustus 2018

Plaatsen regenwaterput

Graag een extra regenwaterput plaatsen in mijn achtertuin. Bereikbaar via de zijkant onbebouwd perceel. Grootte put 5000 liter als het kan 10000 liter
donderdag 2 augustus 2018

Gieten vloerplaat voor benedenverdieping 70 m²

Bij de verbouwing van mijn huis moet een vloerplaat gegoten worden van 15cm dik met wapeningsnetten in de oppervlakte bedraagt 70 m². Dit is voor een beneden verdieping.
maandag 30 juli 2018

Plaatsen regenwaterput 20000L

Ik zou in de achtertuin willen een regenwaterput plaatsen van 20000 liter. We hebben nu een bestaande regenput,maar die is te klein (5000L). De nieuwe zouden we anders op de plaats steken van de oude.
zaterdag 28 juli 2018

Lek herstellen in dak

Lek in slaapkamer via opening in plafond waar zich schouwbuis bevindt lopende naar geasfalteerd plat dak. Ofwel is er een lek in het dak, ofwel in buis, vermoeden dit laatste! Vannacht zware regen, druppels langs zijkant opening
zaterdag 28 juli 2018

Plaatsen regenwaterput 10000 liter inclusief pomp

Graven en plaatsen van een regenwaterput 10 000 liter plus pomp. Voor achteraan in de tuin te plaatsen, is zeer goed toegankelijk is een HOB. Zou voor toilet wasmachine en tuin zijn.
donderdag 26 juli 2018

Bijkomende regenput slaan 5000 liter plus verbinden met huidige put

We hebben een regenwaterpomp met een pomp maar dit is niet voldoende , willen nog een regenwaterput slaan van 5000 liter die verbonden kan worden met ons huidige regenwaterput. Die staat aan de voorzijde van de straat op de oprit.
zondag 22 juli 2018

Regenwaterput installeren

Ik zou graag een regenwaterput plaatsen in mijn woning. De tuin is volledig omsloten en moeilijk toegankelijk voor grote graafmachines. Ik vermoed dat we daarom best kunnen opteren voor een plat model. Ons gazon is ongeveer 6 x 6 m en daar zou dus genoeg plaats moeten zijn om een groot ondergronds model te plaatsen. We hebben een kleine 200 m² dakoppervlak, dus qua volume zou ik graag zo groot mogelijk gaan. Alle regenwater komt langs achter in de tuin toe (Opstaande daken komen toe op plat dak, plat dak komt toe in de tuin via de goten).
woensdag 18 juli 2018

Uitbreken huidig terras en nieuw terras aanleggen in blauw steen

- Uitbreken huidig terras (beton tegels) - Aanleggen van een terras (+/- 7 m²) - Voorzien van tegels (Vietnamese Blauwe Hardsteen - 20x20x2,5) en invoegen tegels.
maandag 16 juli 2018

Afbreken van oud tuinhuis

Afbreken van een houten tuinhuis 4 x 3 m. Zadeldak met golfplaten/eternit.
zaterdag 14 juli 2018

Regenwaterput reinigen en terug in gebruik stellen

Regenput dat deze week is leeg getrokken reinigen. Volume van 3000 liter. Diameter is te smal om het zelf te doen.
woensdag 4 juli 2018

Valse wanden plaatsen en grote ruimte verdelen in kleine ruimtes

Ik zoek iemand die goed valse wanden kan plaatsen. Er zou 1 kamer moeten afgewerkt worden met gyproc platen en gips. Verder hebben wij nog 1 grote kamer die verdeeld zal moeten worden in 5 kleine kamertjes (ongeveer 30 m valse wand). Wij hebben alles van materiaal liggen zodat men niet te veel moet voorbereiden. Als er met eigen materiaal gewerkt moet worden is dat ook geen probleem. Er moeten ook deuren geplaatst worden.
dinsdag 3 juli 2018

Verwijderen struiken

Voor voorkant tuin 60m² verwijderen klimop en struiken en meenemen aub.
maandag 2 juli 2018

Plaatsen van twee branddeuren en automatische noodverlichtingen

Plaatsen van 2 branddeuren. Plaatsen van 2 automatische noodverlichtingen.
dinsdag 26 juni 2018

Plaatsen van blokhut Lilly met ondergrond

Graag wil ik de blokhut Lilly 205 x 205 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond geplaatst te worden.

Partners

Partners van Casius