Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Assebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Assebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Assebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Assebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Assebroek:

Regenwaterputten kuisen en nieuwe pomp plaatsen

Wij willen ons regenwater weer gebruiken en er zijn twee putten van elk 7000 liter die men moet opknappen, uitkuisen. Ook moet men een nieuwe regenwaterpomp plaatsen en dit opnieuw aansluiten. Het is voor gebruik van toiletten, wasmachine, tuin.

Vervangen douchebak

Onze douchebak is aan vervanging toe. Graag willen we daarbij de rest van de douche (glazen wand en deur) intact houden. De huidige afmeting is 95x120 ongeveer. De kant aan de deur heeft geen hoek, is dus afgerond.

Vlizotrap voorzien van nieuw mechanisme

De uitschuifbare vlizotrap uit 2 delen moet voorzien worden van een nieuw mechanisme om veilig open te schuiven.

Oprolsysteem 2 rolluiken vervangen

Twee Oprolsystemen en linten zijn kapot. Misschien is er nog één te herstellen maar ik vermoed dat het 2 nieuwe moeten worden.

Herstellen garagepoort

Het rail aan een kant van de muur zit los waardoor kantelpoort niet meer over een rail kan schuiven omdat het wiel is losgeschoten.

Rookkanaal in schoorsteen plaatsen

Ik heb een schoorsteen die al oud is en er nesten steeds vogels in, ook bij vochtig weer hebben we last van geuren bij het branden van de houtkachel. Wij zouden graag een flexibel laten steken zodat de bovenkant van de schoorsteen dicht kan. Er liggen bovenaan ook wat stenen los die moeten vastgezet worden.

Situatie-en eendraadschema electriciteit

Bij de verkoop van ons appartement uit 2007 wordt dit gevraagd. Kan dit tegen midden juli? Ik beschik over een grondplan.

Aanleggen van zwevend terras

Voor ons terras welke ongeveer 20 bij 25 meter is zijn we op zoek naar iemand die het huidige terras kan vernieuwen, dat houdt in de zakken en materialen die nu het dak zwevende hangen dienen allemaal vervangen te worden. De tegels zijn nog goed, dus het gaat hier enkel om het plaatsen van nieuwe materialen die ons terras weer stevig maken.

Schilderen buitenschrijnwerk en mogelijks andere klussen

- schilderen buitenschrijnwerk - herstellen brievenbus - herstellen kraantje - herstellen rolluik - kleine muurherstellingswerken

Houten of ijzeren poort plaatsen

Nieuwe houten of ijzeren poort nodig voor oprit, 3. 70 m breed in 2 opdraaiende delen, hoogte +-115cm