Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor rookkanaal in schoorsteen plaatsen:

Rookkanaal in schoorsteen plaatsen

Ik heb een schoorsteen die al oud is en er nesten steeds vogels in, ook bij vochtig weer hebben we last van geuren bij het branden van de houtkachel. Wij zouden graag een flexibel laten steken zodat de bovenkant van de schoorsteen dicht kan. Er liggen bovenaan ook wat stenen los die moeten vastgezet worden.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Assebroek (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor rookkanaal in schoorsteen plaatsen uit heel België:

Plaatsen flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen

Plaatsen flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen van 7-8m.

Plaatsen flexibel rookkanaal

Voor het plaatsen van een nieuwe houtkachel zouden wij graag een nieuw rookkanaal installeren in de bestaande schoorsteen. De totale hoogte is ongeveer een 8 tal meter schat ik. Ik vermoed dat dit langs boven met een flexibel zal moeten gebeuren.

Nazicht rookkanaal in schoorsteen

Wij hebben een dubbellaags flexibel die we willen laten aansluiten voor de houtkachel. Schoornsteenveger is langsgeweest en flexible slecht aangesloten.

Plaatsen flexibel rookkanaal in bestaande schoorsteen

Plaatsen van flexibel in bestaande schoorsteen aan te sluiten aan kleine houtkachel. Zo een 9 a 10m.

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij willen de overgang van de huidige kachelbuis in de bestaande schouw laten aanpassen om schouwbrand aan de aansluiting binnen (kachelbuis/schouw) te voorkomen. Eventuele plaatsing van nieuwe flexibel of inox buis in de bestaande schoorsteen is zeker bespreekbaar

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Mijn schoorsteen moet getubeerd worden, ongeveer 7 meter in hoogte. Allebei mijn schoorstenen moeten een trekkap krijgen. De te tuberen schoorsteen zit in een buitenmuur, die toegankelijk is vanaf de oprit. Mijn dak is hellend, maar in goede staat en bewandelbaar.

Schoorsteen bovenkant afsluiten en waterdicht maken

Gisteren hebben we onze open haard verwijderd en wil graag het gat boven waterdicht laten maken. Er is ook een gat naar de kelder toe omdat het rookkanaal is verwijderd. Ook deze moet gedicht worden.

Plaatsen inox flexibel dubbelwandig rookkanaal in schoorsteen

Wij zijn bezig met onze bovenverdieping aan het verbouwen. Hierdoor hebben wij de schouw afgebroken die nog een asbestbuis bevatte. Deze willen wij graag zo snel mogelijk laten vervangen door een dubbelwandige inox buis voor onze kachel. Materialen zijn aan te kopen door de vakman.