Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Blankenberge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Blankenberge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Blankenberge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Blankenberge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Blankenberge:

Flexibele zonnepanelen voor op bol dak

We zijn op zoek naar zonnepanelen voor plaatsing op een bol zinken dak. We zouden graag werken met flexibele matten die mooi kunnen liggen tussen de opstaande naden van ons dak. We kregen reeds voorstellen om te werken met de klassieke harde panelen vastgeklipt op die naden, maar gezien de ligging aan de kust hebben we (alsook onze architect) er geen vertrouwen in dat dit een storm overleeft. Dergelijke matten bestaan (bijv. http://www.solar-constructions.com), maar die firma's plaatsen blijkbaar niet bij particulieren.

Nieuw plafond plaatsen en andere werkjes in stacaravan

Er moet een nieuw plafond geplaatst worden in een stacaravan door waterschade. Ik zoek iemand die dit kan doen en die het heel netjes kan afwerken. Ook waarbij het licht kan vervangen worden. Graag zou ik willen kijken voor inbouwspots in het plafond. In de keuken en in de badkamer moet een nieuw plafond geplaatst worden. Keuken en badkamer wil ik graag in wit pvc plaatsen dot is namelijk ook gemakkelijk om dit af te wassen. Caravan = 6 m.

Plaatsen regenwaterput 20000L

Ik zou in de achtertuin willen een regenwaterput plaatsen van 20000 liter. We hebben nu een bestaande regenput,maar die is te klein (5000L). De nieuwe zouden we anders op de plaats steken van de oude.

Vervangen van huidige ketel door Bulex of Vaillant

Ik wil een ketel centrale verwarming bulex thematek F 14/ 24 E vervangen door een nieuwe wandketel, bv bulex thermomaster T 25/30 of vaillant ecotech pro vcw 286. De wandketel is voorzien van aan en afvoer lucht en verbrande gassen 2x 8 cm leidingen.

Architect plannen voor dakopbouw

Dakopbouw: architect nodig. Van een plat dak een ander dak met ramen voorzien met trap .

Installeren van thermostatische kraan en kast in elkaar zetten

Installatie van een nieuwe kraan in het bad , dringend want we hebben geen koud water meer , kast ophangen.

Aansluiten van het water in trekcaravan

Rechstreeks aansluiten van het water in trekcaravan op camping te Blankenberge en plaatsen kraan.

Afwasmachine blokkeert

Afwasmachine blokkeert en moet hersteld worden. Het water loopt niet weg.

Installatie dampkappen voor een nieuwe Pizzeria

Voor onze nieuwe pizzeria hebben wij een 2 tal dampkappen nodig van ongeveer 3 meter breed. Wij zouden graag op basis van een bezichtiging een offerte willen ontvangen voor het leveren en installeren van de dampkappen.

Renovatie van schoorsteen

De twee schoorstenen moeten geschilderd worden alsook de vier muren dienen afgespoten te worden en herschilderd te worden.