Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor nieuw plafond plaatsen en andere werkjes in stacaravan:

Nieuw plafond plaatsen en andere werkjes in stacaravan

Er moet een nieuw plafond geplaatst worden in een stacaravan door waterschade. Ik zoek iemand die dit kan doen en die het heel netjes kan afwerken. Ook waarbij het licht kan vervangen worden. Graag zou ik willen kijken voor inbouwspots in het plafond. In de keuken en in de badkamer moet een nieuw plafond geplaatst worden. Keuken en badkamer wil ik graag in wit pvc plaatsen dot is namelijk ook gemakkelijk om dit af te wassen. Caravan = 6 m.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Blankenberge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw plafond plaatsen en andere werkjes in stacaravan uit heel België:

Kleine studio 32m² renoveren

Een studio van +- 32 m² volledig renoveren. Het gaat om plakwerk op de muren dan behangen ,schilderen en opfrissen van het plafond. Laminaat leggen. Nieuwe badkamer installeren, tegels op de muren van de badkamer plaatsen en ook hier het plafond opfrissen. Nieuwe radiator in de badkamer en in de kamer zelf. Nieuwe (extra) stopcontacten in de studio voorzien. In de kamer en de badkamer is alles al afgebroken.

Nieuwbouw bepleistering uitvoeren

Begin 2019, laten we een nieuwbouw plaatsen (winddicht) ruwbouw, dus alle binnenafwerking moeten we zelf voorzien. Vierkante meter: 280 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Zolder renoveren en trap plaatsen

Graag laten wij een vaste trap plaatsen naar zolder. Afwerking van wanden en plafond met gypoc en afscheiding maken van berging. Electriciteit voorziening doortrekken en lichtpunten bijmaken. Chappen zolder. Oppervlakte : 5 m op 10 m.

Bezetten en schilderen plafond en muur na waterschade

Plafond in gyproc plaatsen : +- 12-13 m². Schilderen plafond en muren na waterschade.

Gyproc plaatsen, egaliseren en bezettingswerken uitvoeren

Renovatie van een HOB : Gyproc plafonds plaatsen in living 41 m², keuken 14 m², kamers 36 m² en badkamer 7.3 m². Egaliseren muur keuken : 2 mm: 42 m². Bezetten muur kamer: 2.6 m². Egaliseren plafond 2 mm: 8,5 m².

Zoldergat verplaatsen in betonnen gewelf

Bestaande zolderopening verplaatsen voor het maken van een nieuwe zolderopening voor een trap te plaatsen voor een zolderkamer trap is reeds voorzien enkel nieuw zolderopening maken in plafond. Gat maken in een betonnen gewelf.

Living renoveren

We wensen onze living grondig en kwalitatief te renoveren: Ontmantelen en afdichten oude schouw met gietijzeren kuip. 3 nieuwe radiatoren installeren en inwerken van de buizen in de muur. Schuifraam naar het terras plaatsen en nieuwe vloer leggen. Plafond en muren afwerken in pleister, ook achtermuur afwerken in crepi of dergelijke. Bijplaatsen extra elektrische punten.

Plaatsen van een gyproc plafond

Ik wil in een nieuwbouwwoning in alle kamers een gyproc plafond plaatsen. De totale oppervlakte van het plafond is 100 m². Producten ( gyproc vijzen en platen) zijn ter plaatse.

Partners

Partners van Casius