Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij klusjesmannen voor nieuw plafond plaatsen en andere werkjes in stacaravan:

Nieuw plafond plaatsen en andere werkjes in stacaravan

Er moet een nieuw plafond geplaatst worden in een stacaravan door waterschade. Ik zoek iemand die dit kan doen en die het heel netjes kan afwerken. Ook waarbij het licht kan vervangen worden. Graag zou ik willen kijken voor inbouwspots in het plafond. In de keuken en in de badkamer moet een nieuw plafond geplaatst worden. Keuken en badkamer wil ik graag in wit pvc plaatsen dot is namelijk ook gemakkelijk om dit af te wassen. Caravan = 6 m.
Offertes van klusjesmannen voor andere / klussen uit Blankenberge (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuw plafond plaatsen en andere werkjes in stacaravan uit heel België:

Herstelling muur en plafond na waterschade

Gebarsten plafond vernieuwen. Gyproc plaatsen en schilderen : 6 m op 5,5 m Schilderen van binnenmuur: gemetseld worden en geschilerd. 8m op 2,50

Nakijken daklekkage en dakraam plaatsen

Bij hevige regenval of slagregens is er aan de zijkant van het dak een lek waardoor er schade is aan het plafond in de living. Dit lek moet opgelost worden + nakijken dakisolatie + event plaatsen dakraam.

Volledige badkamerrenovatie

Installeren van een volledige badkamer in een nieuwe ruimte. Omvat: plafond, muren bekleden met tegels, dubbele lavabo plaatsen, douche plaatsen en kasten. Aansluitingen zijn aanwezig en electriciteit is reeds gedaan.

Oorzaak vochtproblemen zoeken en behandelen

We stellen schimmelvorming en vochtplekken vast op enkele plaatsen in de woning: veluxdakraam, hoek plafond, muur boven plinten, muur berging.

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze badkamer van ongeveer 9 vierkante meter vernieuwen. De indeling blijft ongewijzigd, bouwjaar huis 2000. De volgende werken moeten gebeuren: - vernieuwen plafond met spots - muur en vloertegels - nieuw hangtoilet plaatsen - inloopdouche met douchegoot - bad inbouwen - scheidingsmuur tussen bad en douche - plaatsen van dubbele wastafelmeubel, kolomkast en spiegel

Keuken op maat maken

Huidige keuken moet volledig uitgebroken worden. Nieuwe keramiek vloertegels leggen, nu half parket dat doorloopt in de living. Plaatsen nieuwe keuken die langer is dan de oude, mogelijks kleine aanpassing leidingen. Plafond en verlichting zijn optioneel. Moderne stijl.

Houten trap plaatsen en opening maken

Uit te voeren werken: - slopen muur - slopen vals plafond - plaatsing trap - afwerking onder trap . Trap van verdieping naar zolder. Nu is er een uitschuifbare trap.

Muren weghalen en gyproc plaatsen

Weghalen van binnenmuren +- 20m² en aanwerken van plafond met gyproc +-70m²