Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusjesman uit Eernegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere klusjesmannen uit Eernegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusjesman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste klusjesman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusjesmannen in Eernegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman voor andere / klussen in Eernegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Eernegem:

Flexibel steken in schoorsteen

Een nieuwe flexibele buis steken in de schoorsteen voor een pellet kachel en de buis op de schoorsteen vervangen door een net tegen vogels.

Meubels van zolder halen en monteren

Ik heb meubels gekocht in membri (Gits) enkele jaren geleden en nu zou ik ze graag in elkaar laten zetten zodat ze in mijn huis kunnen staan. Het betreft een eettafel, 2 kasten beneden, stoelen. Boven verdieping: Bed, 3 nachtkastjes, misschien een grote kleerkast,.. we mogen stellen dat het een volledige eetplaats en een slaapkamer is.

Diverse klusjes uit te voeren

Schilderen van de binnendeuren. Kleine elektriciteitswerken. Plinten afwerken. 1 ruimte dient nog volledig opgemaakt te worden ( gyproc plaatsen ). Diverse kleine werkjes (afwerken details ) Inkomhal schilderen of behangen. Mogelijk op basis van 1 dag of halve dag per week, verschillende weken. Te bespreken. . . .

graag hadden wij eens advies gekregen ...

graag hadden wij eens advies gekregen voor een huisje dat we zouden kopen en gans opnieuw inrichten